Фанфіки українською мовою

    Скрип гальм сповіщає про прибуття нового гостя. Звук, що дає знак швейцарам, щоб впустити молодого чоловіка всередину великого палацу. Виходячи зі свого дорого авто, у його поле зору потрапляє доглянута територія перед будинком з фонтанами, насадженнями та огорожею, яка відповідає статусу родини. Перед входом його зустрічають масивні двері зроблені з рідкісного виду дерева, чорного скла та вставками з латуні. Переступаючи поріг, погляд миттєво зосереджується на вишуканості оздоблення внутрішнього простору. Багатство інтер’єру підкреслено мармуровими сходами, що з’єднують перший та другий поверхи, стеля виділяється білосніжною ліпниною, а на стінах красуються картини в різьблених рамах та вкриті позолотою оббивки меблі. Йдучи коридором вперед, чоловіка супроводжували великі вікна стрілчастої форми, що пропускали велику кількість сонячного світла, а з настанням темряви шлях освітлювали торшери, оздоблені розписом камінням або керамікою.

    Гігантські хороми були створені у вікторіанському стилі, як і весь палац. Посеред кімнати стояло велике масивне ліжко, навпроти якого розташовувалася велика скляна стіна, що відкривала вид на квітучий сад господарів. Але на даний момент усе вікно було закрите шовковими портьєрами. Над спальним місцем розквітала скляна люстра з золотими та металевими вставками, які прикрашали коштовні діаманти.
    Темне волосся дівчини розсипалося на постільній білизні м’якої подушки. Вона була вбрана у чорну лляну сорочку. Поряд з нею знаходились шестеро ніжних хлопчиків, перепрошую, чоловіків, які вбрані у чорні шовкові сорочки, що облягають молоді тіла, з-під яких проявлялися силуети твердих м’язів. Кожен з них хотів виявитися особливішим для дівчини, виділитися з-поміж інших та подарувати незабутню насолоду.

    Перший почав масажувати верхню частину її тіла, щоб розігріти мʼязи і позбавити їх болю.
    Другий з всією ніжністю в погляді почав торкатись своїми кінчиками пальців жіночих губ, і потім сам спробував доторкнутися своїми до дівочих, але згодом покинув цю ідею й перейшов з поцілунками на шию.

    Третій знаходився трошки нижче. Легкими приємними дотиками пройшовся трохи нижче декольте, даруючи токові розряди, від чого були почуті ледь помітні звуки. Переходячи трошки вище, обхопив однією рукою праву півкулю грудей, трошки стискаючи між пальцями ореол, схиливши голову провів язиком по впадині між грудей, від чого та прогнулася у спині.

    Четвертий, перейшов до ніг, розминаючи ікри, які за сьогоднішній день на ногах відчували дуже велику втому, тому це було одне… одне з найболючіших, але водночас приємних дотиків

    Пʼятий з всією легкістю підійшов ближче, водночас, розщипаючи ґудзики на своїх грудях, та взяв її руку і приклав до свого торсу. Своїми пальцями дівчина окреслила кожний мʼяз живота чоловіка, відчуваючи водночас, як під пальцями кожен кубик здригався під її дотиком.

    Шостий торкнувся твого волосся, яке на дотик, як шовк, що розсипався під маленьким натиском, масажуючи руками.
    Вона насолоджувалась усіма, чоловіки віддавали свою любов, даруючи емоції їй. Дівчина поважала кожного, але все було не те…
    Невдовзі, звук поштовху розлетівся по усій кімнаті, відбиваючись від голих стін. Всі одночасно подивились на виноватця цього звуку. Тиша.
    Ось він сьомий. Молодший. Йде легким, неспішним кроком, з іскрами в очах, прикушує губу, дивиться у твої очі.
    Довго.
    Безкінечно.
    Так тобі здавалось.
    Все всередині запалало, поки спостерігала не помітила як він підійшов ближче. Навис, видахаючи на губи. Губи зʼєднуються у поцілунку, довгому, чутливому, пристрасному. Коли повітря у грудях не вистачало, він мусив перерватись. Та його продовженням стала доріжка мокрих цілунків вздовж всього тіла. Поки не зупинився біля твоїх ніг, точніше між них, прикрашаючи внутрішню сторону бедра, дотиками своїх вуст. Прикривши очі, від приємних відчуттів, виривається перший схлип з твоїх губ. Він торкається трохи далі язиком, а статевих губ. Не відриваючись від тебе, дивиться таким пильним поглядом, помічаючи кожну деталь твого обличчя.

    Пальцями розсуває вологі губки, та всмоктує чутливу точку в середину, смикаючи язиком, від чого відчуття гострішають. Ти спостерігаєш за ним, за звуками, за тілом, яке реагує на кожний дотик, подих, молодшого. Торкаєшся його темного, як вугілля волосся, частина якого зібрана на потилиці.
    Раз…два… три. Тіло здригається від розрядки, ти стогнеш, ні кричиш, від чого на його обличчі зʼявляється сяюча посмішка.
    Піднімається. Дивиться на тебе, задихаючись від нехватки кисню, сяюча посмішка, рожеві щічки, який покрив румʼянець. Язик впирається в ліву щоку, роблячи його засоромленим. Це перший раз. Вперше, коли він довів дівчину до екстазу, перша близькість, вперше… вперше.
    Штани видають його бажання.
    Тільки зараз обоє помітили, що інших вже давно не має, вони тільки двоє, румʼянець залив усе обличчя дівчини, але одночасно піднялась та підійшла до молодшого, який вже на одну голову вищий неї, дорослий, привабливий, сексуальний…
    Піднявшись дівчина, зустрілась поглядами з ним. Обійняла його за шию. Руки хлопця автоматично лягли, обвели талію….

     

    0 Коментарів