Фанфіки українською мовою
    Жанр: Фентезі
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Попередження: цей твір написано виключно з комедійною метою та не має на меті образу персонажів. (Якого чорта б мені спало на думку ображати мого улюбленого персонажа)

    «Підлітковий вік, це тоді, коли важливо говорити з підлітком. Це той вік, коли починаються ментальні проблеми та невпевненість в собі. Коли починається стадія дружби та любові, і в цей час підліткам дуже потрібна комунікація з ними. Це той період, коли підлітки хочуть показати себе Всесвіту…»

    – Що ти там знову друкуєш?- долинуло з сусідньої кімнати

    – Нічого, просто підручник з психології, майстре!

    – Підручник з ПСИХОЛОГІЇ, бл@ть?!- зірвався на весь голос Шив- Підручник з ПСИХОЛОГІЇ ?!
    – Так, а в чому проблема? – невинно запитав Мол

    – А кращого заняття ти собі не придумав?- Шив, очевидно, не хотів слухати Мола і продовжував на всю горлянку волати- Ні щоби потренуватися?! Або меч нагострити, ато вже отупів! Які і ти впринципі…!

    –   Емм… майстре, у мене лазерний меч…

    -Що за відмазки, учню?!- продовжував сердитися Сідіус,- і взагалі, марш роги полірувати, у нас через хвилину зум-кол з оцими, як його, ну жабами набушними… марш до вбиральні.

    Мол обережно склав мак-бук, підвівся і неохоче почовгав до ванної кімнати, яку якісь дебіли- будівельник помістили аж у самому низу будівлі. Раптом пролунав дзвінок. Рінг- тон « я танцюю гопака вже всім надоїв, зокрема Молу, але ніхто не знав як його змінити, окрім, власне, Мола, але йому просто подобалось дивитися на пику свого наставника і тихенько хіхікати.
    -От же бл@ть, не встиг ! Так,- він протягнув Молу плащ,- зараз я тебе на зум- колі жабам покажу. Ти- нічого не кажи, а просто стій з серйозним загрозливим поглядом,зрозуміло?! І ось, капюшон натягни, ато соромно тебе з ненаполірованими рогами показувати!

    Сідіус спокійно віддалився в свою зум- кімнату з троном і натиснув кнопочку « прийняти дзвінок». Мол натягнув на роги капюшон і побрів за наставником

     

    0 Коментарів