Фанфіки українською мовою

    На наступний день, Рома прокинувся вранці на дивані у кімнаті своєї подруги Лав. Він розмірковував про свої враження від зустрічі з Діаною, коли раптом пригадав, що обіцяв написати їй. Відчувши хвилювання, Рома взяв телефон і написав Діані:

    Привіт, Діана! Дякую за те, що згодилася перейти на ти. Чи хочеш сьогодні піти в Мак разом? Думаю, ми можемо гарно провести час і ще краще пізнати один одного. Чекаю на твою відповідь!

    Після відправлення повідомлення, Рома почав готуватися до дня, сповненого нових можливостей та зустрічей. Його серце билося швидше від очікування відповіді від Діани, і він з нетерпінням чекав наступних пригод.

    Після непростої ночі, Діана довго не могла заснути. Вона лежала на дивані, дивлячись на стелю та міркуючи про зустріч з Ромою. Коли прийшло сповіщення, і вона побачила повідомлення від Роми, серце її здригнулося від радості.  Діана не могла стримати посмішки від того, що її запросили в мак, а не кафе чи ресторан і негайно відповіла:

    Привіт, Рома! Звучить чудово! З нетерпінням чекаю зустрічі. Давай зустрінемось о 14 годині у Макдональдсі. До зустрічі!

    З цими словами вона натиснула кнопку відправки і відчула, що сьогоднішній день обіцяє бути захоплюючим.

     

    О 14 годині Рома та Діана зустрілися біля Макдональдса. Вони весело провели там час, насолоджуючись їжею та розмовами про різні речі – від захоплень до простих радостей життя. Обидва вони відчували, що мають чудову згоду та знаходять спільні моменти. Після обіду Діана запропонувала відвідати клуб, щоб трошки розважитися. Рома погодився, і вони вирушили в клуб разом. Там вони замовили кілька келихів напоїв та насолоджувалися атмосферою вечірки. Під час розмови й сміху, Рома та Діана відчували, що зближуються ще більше. Вони ділилися історіями, танцювали разом і насолоджувалися моментом. З кожною мить, яку вони проводили разом, їх зв’язок ставав все сильнішим і глибшим.

    Діана та Рома швидко зрозуміли, що клуби стали для них не лише місцем розваги, але і місцем, де вони можуть насправді насолоджуватись один одним. Вони регулярно зустрічалися вдень у парках або кафе, просто гуляли і розмовляли, насолоджуючись компанією один одного. А вночі вони вирушали до клубів, де весело проводили час, танцюючи і насолоджуючись музикою. Кожен раз після клубу Рома приходив до Лав і розповідав їй про свій день. Лав слухала його розповіді з зацікавленням, іноді жартуючи, що в нього немає своєї оселі, оскільки він завжди знаходиться десь з Діаною, а потім біг до неї.Рома сміявся разом з Лав, але глибоко в серці знав, що її слова мають певну долю правди.

    Але настав той вечір, коли все змінилося, тоді Рома відчув, як серце його розривається на частини. Він уже більше місяця спілкувався з Діаною, і за цей час вона стала для нього найближчою людиною, після Лав звичайно. Вони проводили разом безліч годин, насолоджуючись кожною миттю, але того вечора все змінилося.

    Рома і Діана вже були в кафе, коли до Діани підійшов якийсь чувак і почав її обіймати. Рома відчув щось дивне в своєму серці, коли дивився на цю сцену. Він не міг повірити своїм очам і не знав, що робити. Увечері він зустрівся з Лав і розповів їй про це. Лав впізнала в його очах ревнощі і сказала, що він закохався. Рома не міг відкинути ці слова і відчував, як у нього крутяться думки.

    Пройшло майже тиждень, але Діана уникала зустрічей з Ромою. Хлопець терпляче чекав і сподівався, що все вирішиться. Нарешті, вона сама написала й запросила його в кафе. Вибачившись за те, що довго ігнорувала, вона написала, що їм треба серйозно поговорити. Це повідомлення наповнило Рому надією, але водночас і тривогою. Він не знав, що чекати, але був готовий зробити все, щоб розібратися в їхніх відносинах.

    Зустрівшись у кафе, Роман зрозумів що дівчина не в гуморі.

    Діана вирішила почати діалог, тому з турботою в голосі запитала – Рома, чи ти знаєш хлопця, який підійшов до мене тиждень тому в кафе? – Рома здивовано підняв брови – Ні, я не знаю про кого ти говориш. А що таке? – Діана саркастично посміхнулась й глянула в свою чашу з кавою –  О, Артем сказав, що ти скажеш саме це. Як завжди, правда?

    Рома поклав руки на стіл, виражаючи збентеження на обличчі – “Я не знаю, про кого ти говориш. Я не маю знайомих на ім’я Тьома.” –  Діана серйозно глянула на нього  – “Він сказав мені, що ви колишні друзі. І що ти, мабуть, не дуже вірний друг, бо якось увів в нього дівчину.”

    Рома спершу відчув стискаючий відчай, але потім вже не міг витримати і вибухнув – “Це абсурд! Діана, ти можеш мені повірити, я ніколи не робив би таке. Це не правда” – Діана поглянула на Рому з розчаруванням у очах, і вона зрозуміла, що цей розмова може змінити все їхнє стосунки.

    Хлопець з  рішучостю в очах продовжив – “Діана, ти знаєш, що я ніколи б не зробив би таку річ. Я можу дати пораду, підтримати друга, але ніяк не увів би йому дівчину. Це не в моєму стилі.”

    Діана замислилася, глянувши на нього, і потім вирішила: “Треба все обдумати. Але думаю, що я вже знайшла відповідь на своє питання.” – Рома зі смутком   у голосі сказав  – ” Якщо можеш, дай мені, будь ласка, номер Артема. Я б хотів з ним поговорити про цю ситуацію.” – Діана подумала хвилину, а потім написала відправила номер Ромі.

    Рома відчув, як серце збивається, коли Діана відходила. Він зберіг папір з номером в кишені і дивився, як вона виходить з кафе. Його думки були затягнуті хмарами невпевненості, але він знав, що повинен розібратися з усіма цими змішаними почуттями і вирішити, що робити далі.

    Рома, відчуваючи смуток, але рішучий розібратися в цій ситуації, написав Тьомі, представився і запросив його на зустріч у кафе, де він зараз знаходився. Через годину до кафе завітав Артем, і вони приступили до розмови.

    Рома, не стримуючи своїх емоцій, почав гарчати на Тьому, не розуміючи, хто він і чому він лізе в їхнє життя, псуючи їх відносини з Діаною- “Ти, гнида, що за хуйню ти намагаєшся зробити?” – Рома висловив своє невдоволення матерщинею.

    Артем лише посміявся і розповів, що вони з Ромою з одного університету, ав нього вже давно є почуття до… РОМИ?! – “Що бляха?!” – Рома відчув шок, але водночас і гнів, коли довідався про справжні почуття Артема. Виявляється, Артем гей і вже давно закоханий в Ромчика. Він розповів, що якось побачив Рому з Діаною в клубі, приревнув і вирішив розсварити їх. Тож тиждень тому знову зустрівши їх у кафе, спробував це зробити.

    Рома відклав своє здивування і склав руки на стілі, відчуваючи сум, але одночасно великий спокій в серці. – “Йобаний піздець!” – Рома вже не знаходив слів, щоб описати своє здивування. Він пояснив, що він бі по орієнтації, але зараз більше схильний до дівчат. Він вибачився перед Артемом і попросив його пояснити все Діані. Артем був дуже засмучений, але прийняв рішення піти. Прощальне “адьос” він послав Ромі, але потім написав повідомлення Діані, пояснюючи їй правду.

     

    0 Коментарів