Фанфіки українською мовою
    Жанр: Драма
    Мітки: Вампіри
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    У маленькому містечку Форкс, серед звичайних буднів та звичайних людей, жила дівчинка Мері Елістер. Здається, нічим вона не виділялася серед інших школярів, але її серце завжди тяглося до загадкового, невідомого.

    Одного дня вона познайомилася з загадковими Калленами, які приїхали до Форкса. З першого погляду Мері відчула, що вони не такі, як усі інші. Вони виявилися вампірами, але це не злякало Мері. Навпаки, вона відчула себе близькою до них, мов вони були частиною її справжнього світу.

    Поступово Мері дізналася більше про світ вампірів, про їхню сутність та існування. Вона навчилася контролювати свої нові здібності та стала неповторною жінкою вампіршою.

    Але найбільше змінилося її життя, коли вона зустріла Аро Вольтурі, владикою могутнього клану. Відносини між ними спершу були напруженими, але з часом в них прокинулося щось більше, ніж просто інтрига та взаємна цікавість.

    Попри всі перешкоди та небезпеки, Мері і Аро відчували магнітну привабливість одне до одного. Їхнє кохання стало випробуванням для всього світу вампірів, але вони готові були пройти через все, щоб бути разом.

    Так розпочалася найнезабутніша історія кохання серед вампірів, де Мері Елістер і Аро Вольтурі відкрили для себе справжній зміст життя у світі, де сутність їхніх душ була сплетена назавжди.

     

    2 Коментаря

    1. Feb 3, '24 at 08:59

      Що ж, вступ мене заінтригував. Цікаво буде почитати, як все розвивалося)

       
    2. Feb 2, '24 at 22:08

      Це моя перша робота, тому
      очу почути, щось від вас на ра
      унок моєї роботи.