Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: AU
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Я запізнювалася. На годиннику було 08:20 , через 10 хвилин урок.Я швидко вибігла з будинку , і попрямувала в сторону школи.Через 20 хвилин я була на місці.Постукавши в двері, я почула знак згоди, і зайшла.Я вибачилась за запізнення, і попрямувала до своєї парти.Але там мене очікував сюрприз.За моєю партою сиділа якась дівчина.Я була здивована , адже я сиділа сама , і я вперше бачила цю дівчину.Сівши я вирішила привітатися.
    -Привіт
    -Привіт-сказала вона , і мило посміхнулася.
    Після уроку,я дізналась її ім’я . Hoshi.Вона народилась в Японії, але батьки українці.Цілу перерву ми говорили. І я дізналася про неї багато чого нового.Я була здивована ,що вона взагалі не любить японську їжу.
    Після всіх уроків, я вирішила її провести . По дорозі до неї , ми теж багато говорили. Виявляється в нас з нею однакові смаки в музиці.
    Дойшовши до неї ми попрощалися . Але я була засмучена , що все так закінчилось швидко.Вона мене обійняла , і попрямувала до свого будинку.Всю дорогу до себе , я була занурена в думки, і не помітила як врізалась в когось.Піднявши очі я побачила дівчину. В неї було чорне волосся , і красиві карі очі. Я вибачилася, і вже збиралася йти ,але вона мене зупинила.
    -Ти виглядаєш сумною, щось трапилось?
    -Ні, все добре.
    Вона подивилася мені в очі .
    -Ну добре, може вип’ємо кави?
    Я відвернула погляд в бік, і побачила байк.Він був чорний, з червоними , як полум’я зірки.
    -Красивий?
    Почула я коли розглядала байк.
    -Так. Це твій?
    Вона примружила очі. І посміхнулася.
    -Ну що , ти згодна?
    Я кивнула. Робити всеодно нічого. Я бістала телефон , і написала мамі, що повернуся пізніше. Сівши на байк , ми поїхали в невідомому мені напрямку.

     

    0 Коментарів