Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Цього вечора ми нарешті за довгий час зустрілися. Я була в передчутті, але зовсім не очікувала того, що на мене чекає. Ми приготували смачну піцу, пили вино, багато говорили і зближувалися заново. Розставання було нам уроком. Сьогодні ми цінували кожну проведену разом хвилину. Вирішивши подивитися якийсь захопливий фільм, ми зайняли зручне положення і приступили до перегляду. Але в нього, мабуть, були плани зовсім не на цей фільм. Я лежала і поглядала на його губи, руки, пальці і вже прокручувала в голові непристойні картинки. Раптом він вимикає світло, закриває ноут і ніжно обіймає мене, притискаючи, вдихаючи запах мого тіла, в той час як я вже давно потонула в його феромонах. Ми багато сварилися, не могли знайти компроміси, але моє серце підказувало мені, що потрібно рятувати ці стосунки. І не дарма.

    Я обняла його таз своїми стегнами і стала ніжно погойдуватися, відчуваючи його твердий член. Він плавно зняв з мене ліф, оголюючи мої груди, від чого соски напружилися і були такими ж пружними, як і його член у ту секунду. Бачачи, як він облизує мої соски, я терлася об його член ще наполегливіше, відчуваючи як він твердне з кожним рухом. Але цього було так мало, мені хотілося доторкнутися до його плоті, відчути це тепло у себе в роті, огортати язиком його голівку і кайфувати від цього. Я плавно спускалася, залишаючи дрібні поцілунки, мені так хотілося скоріше доторкнутися до нього. Знявши з нього труси і звільнивши налитий член, я почала облизувати його так ніжно і невагомо, тоді як його рука вже стискала мою потилицю, схопивши волосся, просячи більше. Я стала посмоктувати його так, що слина вже витікала з рота, бруднила губи, підборіддя, але я продовжувала насаджуватися ротиком, щоб відчути всю міць і чари цього процесу. Насолодившись, він перевернув мене на спину, повис наді мною, зняв різко трусики, я лежала перед ним абсолютно гола, я не соромилася, мене так заводило усвідомлення того, що він дивиться на мене голу, гладить, чіпає, цілує груди, посмоктує соски з такою силою, що з моїх губ зриваються дикі стогони, солодкі вигуки, він цілує живіт, водить язиком чутливими місцями, спускається нижче і нижче, облизує внутрішню частину стегна, притримуючи мене за спину, я прогиналася, я звивалася, мені так хотілося повністю належати йому, відкритися йому.

    Він не був таким ніжним, він так по-особливому невагомо торкався язиком до моєї шкіри, від чого я кожного разу здригалася, і хитала стегнами так, що він не міг утримати їх, так мені хотілося відчути його язик у найчуттєвішому місці. Аж раптом крайній поцілунок, і я відчуваю, як вологий гарячий язик прилягає до мого клітора, так ніжно, так чуттєво він облизує його, спостерігаючи за моїми відчуттями, так уважно ловить рух моїх стегон, припадає до нього з новою силою і водить нижче й нижче, доки я не відчую, як він занурює свій язик у мене, так тепло, так приємно, так непристойно. Я не контролюю себе, скрикую, хапаюся за його сильні руки, якими він тримає мене мертвою хваткою, я благаю ще й ще, стогну, беру його за голову, гладжу, чую хлюпаючі звуки, далі запитання: “Тобі подобається?”, простягаю хрипле: “так”, потім послідувало наступне: “сильно подобається?”, мене переповнюють емоції, я стогну, відповідаючи позитивно, і просто розчиняюся, відчуваю, як він розтягує мене, як я стаю мокрою і вже жадаю його члена, він нависає наді мною, і я злизую з його губ усе, ми цілуємося брудно, я підводжуся, беру до рота його член і знову смокчу, зволожуючи його, він штовхає мене, підхоплює за стегна і різко входить. Я видихаю і стогну, як же грубо, як же брудно і непристойно, як же приємно відчувати його всередині. Він рухається, повільно, з кожним поштовхом трахаючи мене жорсткіше й сильніше, хапає за шию, шльопає по обличчю, засовує пальці до рота, від чого я стогну, як остання сука, і тільки повторюю: “трахай сильніше”, він набирає темп, він буквально втрахує мене в ліжко, я хрипко скрикую і вже забуваюся. Він нахиляється, тягне за волосся і шепоче “хочу кінчити тобі в рот”, хвиля задоволення погойдується по моєму тілу, як же я люблю це, як же я люблю його, він витягує член, я нахиляюся і починаю смоктати, беру глибше як можу, він починає натискати на голову, щоб я взяла ще глибше, від чого я буквально давлюся, і виступають сльози, але я продовжую смоктати, поглинати його член і кайфувати, слина тече по підборіддю, по його члену, стікаючи на простирадло. “Сильніше, ще трохи”, я насаджуюся, і стискаю його член сильніше, відчуваючи, як підступає його сперма і розливається в моєму роті, я смокчу, облизую, і не можу відлипнути. Поцілунок у лоб, первісна ніжність, легка слабкість і наш кайф.

     

    0 Коментарів