Фанфіки українською мовою

    Деякі моменти запам’ятовуються на все життя. І один із них випускний. Ви завжди пам’ятатимете його і розповідатимете своїм дітям, а потім онукам, як ви отримали диплом. Для кожного це особливий день, але я ніколи не уявляла, що для мене це буде одним з найкращих днів у житті.

    Я була в блакитній сукні з кудрями на високих підборах у своїй мантії та капелюшку випускника. Поруч були мама з татом та Стівен. Стівен вже навчався в магістратурі.

    Коли мене визвали на сцену, щоб отримати диплом, я тремтіла від хвилювання. Але єдине, що лунало в голові «не впади, не впади, тільки не зараз». Я вийшла на сцену, дякуючи всім богам, що не впала, потиснула руку ректора і отримала свій диплом. А потім повернулась до всіх присутніх в залі і побачила його.

    Конрад був позаду всіх, біля дверей і плескав у долоні щиро посміхаючись. Я завмерла. Все навколо перестало існувати, крім нього і його посмішки. Я так давно його не бачила. Мені було вже все одно на диплом, на те, що я вже мабуть вічність стою на сцені, бо мої очі бачили його.

    Потім мене хтось гукнув і я поспішила звільнити місце для наступного студента. Я хотіла піти відразу до нього, але б мене не зрозуміли. Тож, я сіла назад до батьків, які мене пошепки вітали і намагалась заспокоїти своє серце, що вистрибувало з грудей.

    Я мабуть була першою, хто встав зі свого стільця тільки-но вся церемонія завершилась. Я побігла на своїх підборах до нього, він чекав. І я просто впала в його обійми, шепочучи:

    – Ти не уявляєш, як я щаслива тебе бачити.

    – Я також радий бути в цей особливий день з тобою. – Прошепотів він у відповідь обіймаючи мене. – Ти дуже гарна, Беллі.

    Мене називали по-різному, Беллою, Іззі, Ізабель. Проте, коли він назвав мене Беллі, це було так приємно, неначе повернутись додому після довгої-довгої подорожі. Моє ім’я з його вуст було найкращим звуком.

    Мене огортав його запах, який зводив з розуму. Теплота його обіймів зігрівала серце, яке вистрибувало з грудей від контакту з ним. А тіло вібрувало від електричного струму, що пронизав мене від контакту з ним. Це були неповторні відчуття, які я не хотіла втрачати.

    – Конрад? – Здивовано вигукнула мама, яка повернула нас в реальність.

    Ми з Конрадом відпустили один одного з обіймів, хоч я і не хотіла.

    – Так, я. Привіт, Лорел. – Привітався Конрад.

    – Я так рада тебе бачити. – Мама обійняла Конрада.

    – Привіт, бро. – Стиснув Конрада в обіймах Стівен.

    – Так, хлопці, рушаймо, ми перегороджуємо дорогу. – Діловито заявив тато, після того як також потиснув руку Конраду.

    Ми всі рушили до ресторану, де нам з Конрадом довелось пояснювати моїм здивованим батькам та не менш шокованому Стівену, що ми вже півроку спілкуємось, зокрема листами. І Конрад вирішив зробити сюрприз і приїхав на мій випускний. Я весь вечір не могла відірвати погляд від нього, моє тіло і душа прагнули бути з ним поруч настільки, наскільки це було можливим, але всі ці умовності нам заважали. Нарешті, коли всі рушили до своїх номерів у готелі, ми з Конрадом мовчки пішли до його номеру, тримаючи один одного за руки.

    Нам не потрібно було слів, ми обидва розуміли чого хочемо. Коли ми зайшли до номеру, наші губи відразу зустрілись в поцілунку, який був сповненим любові. Я не знаю, коли ми опинились в ліжку, чи коли він зняв з мене сукню, чи коли я зривала з нього костюм. Все, що я пам’ятала, це відчуття. Його губи всюди, його руки, що стискали моє тіло в різних місцях, його слова, що мов бархат пестили мої вуха. Він постійно повторював, як мене кохає. Я танула в його словах.

    – Беллі, я немов уві сні. Ти не уявляєш скільки разів я уявляв тебе в моєму ліжку. – Він шепотів це мені на вухо, а потім цілував у шию.

    Моє тіло звивалося під ним від насолоди, яку дарували лише його поцілунки.

    – Конрад, ти все, що я коли небудь хотіла.

    – Боже, Беллі, я мабуть помер і потрапив в Рай.

    Він дарував поцілунки моїй шиї, ключиці, аж поки не дійшов до грудей. Він стискав мої стегна та посмоктував мої груди влаштувавшись поміж моїх ніг. Я не могла думати, я лише стогнала від задоволення, руками стискаючи простирадла намагаючись утримати себе в цьому ліжку.

    Його поцілунки спускались все нижче, аж поки я не відчула його губи там.

    – Беллі, ти така солодка, Боже, – він кружляв язиком навколо моїх складочок, – як я мріяв тебе спробувати. – А потім почав посмоктувати клітор і моє тіло мене вже не слухало. Я вигибалась, звивалась від агонії блаженства.

    – Конрад, я зараз, зараз… – Всередині мене стався вибух неземного задоволення, я наче наяву бачила феєрверки, що вибухали в моїй голові, а тіло пронизували хвилі насолоди.

    – Боже, Беллі, ти неймовірно гарна. Я не бачив нічого красивішого в своєму житті, ніж ти під час оргазму.

    Я хоч і намагалась дихати, проте мені не вистачало повітря, але мені було на це начхати, і я притягла до себе Конрада, щоб поцілувати, глибоко, пристрасно, як тільки могла.

    Коли ми перервали поцілунок через брак кисню в легенях, він прошепотів:

    – Я так хочу тебе, бути в тобі, відчути тебе всередині.

    – Я теж цього хочу, – прошепотіла я, а потім додала, – я чекала на тебе.

    Він поглянув мені в очі сповненим любові поглядом.

    – Ти ніколи…ні з ким…не спала?

    – Ні, не змогла. Я хотіла тільки тебе. – Чомусь зніяковіла я від такого відвертого зізнання, хоч мені вже було все одно. Я його кохала, і мені не соромно було зізнатись, що хотіла я тільки його.

    – Беллі, – він на мить заплющив очі насолоджуючись цим зізнанням, – ти не уявляєш, який я щасливий. – Він грубо вп’явся своїми губами в мої, наче від цього поцілунку залежало його життя.

    Потім він звідкілясь дістав презерватив, розкатав його по всій довжині свого члена, який був неймовірно великим і пульсуючим, і знову розташувався між моїх ніг направивши його в мене.

    – Ти впевнена? – Схвильовано запитав він.

    – Я ні в чому ніколи не була така впевнена, як в тому, що я хочу відчути тебе всередині мене.

    – Боже, Беллі, я точно помер, цього не може бути наяву. – Він схилився і поцілував мене в той момент, коли повільно ковзнув членом на всю довжину в мене, ловлячи мій вскрик.

    – Боляче?

    – Трохи, але, це так…охх, – він трішки поворухнувся всередині.

    – Я не можу втриматись Беллі, – він почав рухатись взад-вперед всередині мене, – ти така туга і мокра, Боже, – він стогнав, – я не можу стримуватись, – він пришвидшував темп.

    Я лише хмикала від насолоди, почуття мене переповнювали. Бачити, як він кайфує від того, як наповнює мене на всю свою довжину і стогне, було для мене більшим задоволенням, ніж те, що я сама відчувала. Я трошки відчувала біль, але не сильно. Пульсація всередині від його поштовхів була більша ніж відчуття болю.

    – Беллі, скажи, що ти моя! – Він просив вбиваючи свій член в мене.

    – Конрад, я твоя. Тільки твоя. – Запевняла я його потроху вмираючи від задоволення. Пульсація всередині мене наростала все більше, накручуючи нерви тугим вузлом.

    – Блядь, я не можу…Беллі, я вже на грані…- Він стогнав і намагався ще пришвидшити темп.

    Кожний поштовх дарував і біль, і насолоду.

    – Ооо, Конрад, так! Я, я… – Я відчула, як все стискається всередині і вибухає, даруючи нереальну насолоду.

    – Беллі, ти…Боже, ти стискаєш мене! Я! НЕ! МОЖУ! БІЛЬШЕ! О! ТАК! – Його член також вибухнув в мені.

    Він пульсував всередині мене і я зрозуміла, що він фінішував. Він впав просто на мене і ми обидва намагались дихати. Потім він дістав член з мене і зняв презерватив повний сперми, скрутив і кинув під ліжко. Ліг біля мене, вкрив нас обох ковдрою і прижав мене до себе.

    – Беллі, тобі боляче? – Він поцілував мене в спину.

    Я все ще намагалась зупинити своє серцебиття і синхронізувати почуття і відчуття, які мене переповнювали.

    – Боляче? Це…я не можу підібрати слова, щоб описати, неймовірно? Фантастично? Божественно? Я тепер розумію через що всі так скаженіють.

    Конрад розсміявся.

    – Беллі, ти неймовірна!

    Я повернулась до нього обличчям та пригорнулась, цілуючи в груди.

    – Я тебе кохаю. – Це все, що я могла сказати. Я не знала, як ще виразити почуття, що мене розпирали зсередини.

    – Я кохаю тебе. Ти мій всесвіт. Моя безкінечність. – Він поцілував мене в волосся, говорячи.

    Я танула в його обіймах, словах, почуттях. Я кохала і була коханою.

    Цей день я запам’ятаю на все життя. День, коли отримала диплом, втратила цноту, знайшла кохання.

     

    0 Коментарів