Фанфіки українською мовою

    Анотація: Джіні виконує свої обов’язки, як дружка Герміони.

    Даний фанфік являється перекладом, автор оригіналу –  SailorSol, посилання на оригінальний твір: http://archiveofourown.org/works/348812.

     

    “Пий”, ­­– сказала Джіні, простягаючи Герміоні відкриту флягу.

    Брюнетка насторожено подивилася на неї: “Що це?”

    “Заспокійлива мікстура”, – відповіла Джіні. Вона наполегливо помахала флягою перед подругою: “Пий. Тобі це потрібно.”

    Герміона взяла і її обличчя скривилося: “Ти сама зварила?”

    “Ні. Я купила на алеї Діаґон кілька тижнів тому. Подумала, що тобі може пригодитися після того, як ти вирішила взяти на себе половину весільних клопотів, замість того, щоб зробити розумну річ і найняти кого-небудь, – сказала Джіні. – Я й досі не можу повірити, що Мелфой дозволив тобі, з усіма його грошима.”.

    Герміона зітхнула: “Я була б дуже вдячною, якби ти, як дружка нареченої, називала мого нареченого на ім’я”.

    Джіні знизала плечима, як завжди не вибачаючись: “Я досі не розумію, що ти в ньому знайшла, окрім, грошей напевно. Але визнаю, що кохання іноді буває сліпим, тому я намагатимусь допомогти тобі. А тепер пий, або ми запізнимося на зустріч з милою матір’ю Драко для дегустації торта”.

    Герміона закотила очі, а тоді ковтнула з фляги. Вона мало не вдавилася, а потім почала кашляти, віддаючи флягу назад Джіні: “Мерліне, Джінні, це огидно. На смак зовсім не схоже на заспокійливе. Де ти його купила? У них повинні відібрати ліцензію ліцензію на виготовлення цього зілля.”

    Облишивши Герміону критикувати майстерність виготовлювача зілля спираючись лише на смак, вона знову знизала плечима: “Я збрехала, це було не заспокійливе зілля, хоча воно мало б ідентичний ефект”.

    Герміона витріщилася на неї. Джіні здогадувалася, що цей погляд призначений для темних лордів, смертежерів і найкращих друзів-маніпуляторів: “Що я щойно випила?” – запитала вона, старанно стриманим тоном.

    “Це називається вогневіскі, Герміоно. Не кажи, що ніколи не пила, – відповіла Джіні. ­– Ти ще подякуєш мені за це пізніше. ”

    “І з чого ти це взяла?” – запитала Герміона.

    “Якби ти прийняла заспокійливу мікстуру, то дозволила б матері Мел-Драко приймати рішення. А так, алкоголь зніме напругу від спілкування з нею і  ти не отримаєш надто вигадливий, безглуздо дорогий весільний торт, який буде смакувати, як помиї, і якого ніхто не захоче їсти. Крім того, я не думаю, що заспокійливого зілля буде достатньо, щоб впоратися з Нарцисою Мелфой”,  – додала Джіні.

    Герміона тихо застогнала: “Гадаю, тут ти маєш рацію. Дай-но мені ту флягу ще раз”.

    Джіні виконала прохання зі розуміючою посмішкою.

     

    Примітка перекладача: в кінці мала бути картинка: Вогневіскі від Nifflerfan, але в мене не вийшло її вставити, тому якщо захочете побачити  її пошукайте самі)

     

    0 Коментарів