Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Роздуми й доведення

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Діана Фрезер доволі цікава героїня, вважаючи що про неї ми знаємо доволі мізерну кількість інформації.

Фея має вищий ступінь часодійства, володарка Залізного ключа, підопічна Діари Делш та фрейліна у Білому замку. Навчається на 8-ому Часовому Колі. Крила світло-блакитні, місцями прозорі.

Її життя до участі у Часовому колі покрите густою завісою таємниць і недомовок. Я не будуватиму теорії де ж батьки Діани( хоча на мою думку їх могли зачасувати на війні, або ж просто якийсь скажений часодій, схожий на батька Марка. А Діара, яка скоріш за все була або близьким другом родини, або ж просто дуже співчутливою особою, удочерила дівчинку).

Нам невідомо коли народилася Діана, бо про таку надсекретну інформацію феї вперто мовчать. Феї вважають Дні народження порожнім витрачанням часу, бо ж краще тобі посидіти і подумати над життям, ніж веселитися й отримувати подарунки. І якщо це столітні феї чи фіри то питань немає, а як щодо дітей і підлітків? Щоб ви там не казали фей це милі створіння, просто з дуже гострими крилами і купою таємниць.

І з усього цього випливає питання – а скільки років Діані? Багато хто не думає про це, інші вважають, що вона одноліток Василини, а дехто заради чогось шокуючого пише у своїх роботах, що Діана столітня карга, яка дивиться на всіх і думає “Великий Час і мені з цими йолопами планету рятувати?!”

Зараз же я хочу привести доволі достовірні докази того що Діані не більше 20 років.

По-перше(і найголовніше), Діана ключниця – володарка Залізного ключа.

Час – це часівна стріла, зброя і захист.

Часодійна книга

А тепер згадаємо слова Астаріуса про те що Пурпуровий Квіт молодий та оновлений, значить до нього повинні йти такі самі зелені та юні особи. Найстаришими з усієї компанії були Марк, Ярис та Рок.  А Року близько 20, бо Астрагор мав право вселятися у сина.

І зараз хтось обов’якзово скаже, що Діана молода, але не по мірках часівників, а фей. Та я рішуче відхиляю цю ідею, бо маю величезні сумніви, що Пурпуровий Квіт має таку функцію, як сканування твого віку на думку кожного з народів.

По-друге, Діана не приймала участі у крилатих боях на Чаруваннях. ( Нагадаємо, що тебе візьмуть туди тільки після 18-ччя).

По-третє, табір “Вершина” на Осталі.

В третій загін приймали дітей від 7 до 13 років. В другий від 13 до 16. А в перший від 16 і мабуть до пенсії=)

А Діана, як відомо була в одному загоні з Фешем, який був у другому. А це доводить, що Діані немає й 18. Хоча як варіант, фея легко могла збрехала про свій вік на реєстрації, аби бути в одному загоні з друзями.

Звичайно з’являється питання як же Діана будучи підлітком стала фрейліною у Білому Замку? Чесно, я зовсім не здивуюся, якщо Діара спеціально попросила Ліссу влашувати Діану. Бо підозрюю Діара готує своїй підопічній майбутнє якогось міжнародного посла, або учасницею Ради Фей. А Біла Королева не змогла відмовити подрузі, та й вищій ступінь теж зіграв свою роль.

У висновку хочу сказати, що я майже на 100 % упевнена, що Діана одноліток Василини. Хоча хто ж знає цей часовий світ і фантазію Наталії Щерби…

 

 

 

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь