Фанфіки українською мовою

    Після поцілунку Ліна та Джеремі стали парою. Принаймні Ліні так здавалося і виглядало все так, ніби вони тепер разом. Джеремі та Ліна разом ходили до школи, проводили час на перервах, ввечері гуляли вулицями міста, а також навідувалися у Містик-гриль.

    Джеремі не пропонував Ліні зустрічатися. Просто після поцілунку все сталося само собою і це трохи бентежило Ліну. У них було все добре, але в той же час у дівчини було відчуття, ніби чогось не вистачає.

    Їй потрібно було з кимось поговорити і вона вже знала з ким. Декілька днів вже Ліна думала над тим, з чого ж почати цю розмову з Керолайн. Чому Керолайн? Адже вони особливо ніколи не були близькими подругами. З Елейною Ліна не стала б говорити про це навіть в тому разі, якщо б вони зараз спілкувалися. Ліна не обговорювала б з Елейною її власного брата. З Бонні Ліна теж більше не спілкувалася і, до того ж, у любовних справах в неї не було досвіду, тому навряд чи Беннет змогла б щось їй порадити.

    Ліна помітила Керолайн на шкільному подвір’ї. Блондинка сиділа за столом і розкладала яскраві святкові листівки. Форбс із всією властивою їй відповідальністю готувалася до конкурсу «Міс Містик Фоллс».

    Декілька хвилин Ліна вагалася, але врешті рішучим кроком пішла в бік блондинки.

    – Привіт, – посміхнулася їй Ліна, – тут вільно?

    – Привіт, – Керолайн виглядала здивованою, але посміхнулася подрузі. – Так, звісно, сідай.

    – Це листівки до конкурсу? Чому ти сама цим займаєшся? – почала розмову Ліна.

    – Бонні з Елейною тепер постійно десь зникають, – зітхнула Керолайн. – Ми майже не бачимося. До того ж, мені зовсім не важко. Ти ж знаєш, я люблю організовувати свята.

    Форбс і справді завжди займалася організацією всіх свят у школі. Вона завжди підходила до цього дуже відповідально та прагматично. Від всіх Керолайн також вимагала такої ж віддачі, завжди прагнула створити ідеальне свято, але, на жаль, не всі розділяли її ентузіазм, включаючи і найкращих подруг.

    – Давай, я допоможу тобі з листівками, – запропонувала свою допомогу Ліна.

    Вона, на відміну, від Керолайн не любила займатися організацією різних заходів, але зараз вона хотіла допомогти хоча б чимось блондинці. Можливо, Ліна запропонувала свою допомогу через те, що їй стало шкода Керолайн і в чомусь вона бачила схожість між ними. Керолайн завжди була трохи осторонь від дівчат і не була з ними надто близька. Елейна, Бонні та Ліна ніколи не сприймали її серйозно, а тепер і Ліна лишилася теж осторонь від подруг.

    – Якщо хочеш, – знизала плечима Керолайн.

    Деякий час дівчата мовчки підписували листівки. Врешті, Керолайн порушила мовчанку:

    – То як там у вас з Джеремі? – запитала вона. – Елейна знає, що ви з ним разом? Здається, останнім часом ви з нею не спілкуєтеся.

    – Якщо Джеремі сказав їй, то знає. Ми з нею взагалі не спілкуємося вже досить давно. З того часу, як вона почала зустрічатися зі Стефаном, – Керолайн співчутливо їй посміхнулася, а Ліна продовжила: – Якраз про Джеремі я і хотіла поговорити з тобою.

    – Добре, я слухаю, – блондинка виглядала збитою з пантелику.

    – Розумієш, ми разом майже місяць, але це якось так дивно.

    – В якому сенсі дивно? – нахмурилася Керолайн.

    – Просто ми навіть не говорили про наші стосунки жодного разу. Одного разу ми поцілувалися і це стало поштовхом, щоб ми вважали одне одного парою.

    – Ліно, ви знайомі з Джеремі з самого дитинства. Думаю, він або просто вважає очевидним те, що після того поцілунку ви маєте бути парою і тут більше нічого обговорювати, або для нього це несерйозно. Можливо, він вважає, що ви просто гарно проводите час разом, все просто, – сказала Керолайн.

    – Але я думаю ми все одно мали б це обговорити, щоб я теж розуміла, які в нас стосунки, – поділилася своїми переживаннями Ліна.

    – То поговори з ним або просто переспіть, – розсміялася Керолайн. – Ліно, ти все ускладнюєш. Вибач, але я не бачу вас разом. Так, перше кохання – можливо, але щось тривале – навряд.

    – Переспати? – перепитала Ліна, не зважаючи на інші слова, що сказала подруга.

    – Так, думаю, ви обидва цього хочете, – Керолайн побачила розгублений погляді Ліни і сказала: – Це теж частина стосунків. Ти можеш влаштувати йому серйозну розмову, намагатися розібратися у ваших почуттях, але якщо він не говорив про це сам, то навряд чи тобі сподобаються відповіді, тому і ти можеш гарно провести час.

    Ліна задумалася над словами подруги. З одного боку, здавалося, що занадто рано і в них стосунки не перейшли на той рівень, щоб вони могли зайнятися сексом. З іншого боку, можливо, вона і справді все ускладнює. Всі її однолітки зустрічаються, потім розходяться і знаходять собі нові пари.

    – Ну а ти з Деймоном? Ви теж гарно проводите час разом? – про ситуацію з Джеремі Ліна вирішила подумати потім. Зараз її також цікавило, що у Керолайн з Деймоном. Джеремі згадував у розмові, що вони більше не зустрічаються.

    – Не хочу говорити про нього, – при згадці Деймона Керолайн враз посумнішала. – Ми з ним більше не разом.

    Майже весь день у школі Ліна провела з Керолайн. У них був однаковий розклад, а на перервах вона допомогала Форбс з підготовкою до конкурсу.

    Після уроків також вони разом пішли на прохання Керолайн по магазинах обирати святковий образ. Блондинка в цьому році брала участь у конкурсі «Міс Містик Фоллс» і дуже хотіла виграти. Її мама теж колись здобула корону, тому цей конкурс був для Керолайн дуже особливим і їй хотілося бути ідеальною.

    Майже весь час Ліна думала над словами Керолайн і, здається, вже прийняла для себе рішення, щодо того як вчинити із Джеремі. Потрібно лише обрати правильний час, щоб втілити це.

    Коли Керолайн приміряла чудову зелену сукню, то Ліна з сумом згадала, що торік Елейна теж подавала заявку на участь у конкурсі. Скоріше за все, вони з Бонні вже обрали для неї сукню.

     

    0 Коментарів