Фанфіки українською мовою

    реакції МГА 

    !Хочу попередити, що це скоріше ОЖП, а не Т/І , тому що у героїні більш-менш сформована зовнішність, яка буде описуватися у реакціях кожного персонажа, вона може сприйматися по-різному. Якщо вас все ще цікавлять реакції, то ви прийшли за адресою <3!

    реакція на Т/І

    що було перед цим?(1-А)

    Т/І Т/П – дівчина, яка опинилася в UA, але через особисті обставини не могла потрапити до навчального закладу цілий тиждень.

    Midoriya Izuku

    Ця людинка розпитувала про причуду дівчини всю перерву, звичайно без допомоги інших учнів не обійшлося, тому що йому було дуже ніяково, але через деякий час вона сама розповідала все, тому що… чому ні?

    Стосунки: Хлопець хоче спілкуватися майже зі всіма і це йому більш-менш вдається, тому вони точно знайдуть спільну мову. Напевно, з часом він зможе більш відкрито говорити, правда ж?

    Kirishima Eijirou

    Парубок був зацікавлений в новій дівчині рівно кілька секунд, коли вона говорила: «Я Меріл Блайт, будь ласка, подбайте про мене». Після цього увага хлопця перекинулась на якись дурний жарт Камінарі, тому він взагалі забув, що в класі новий  учень, але, все ж таки, він підійшов познайомитися із Міною та Денкі.

    Стосунки: Червоноволосий спочатку не буде дуже зацікавлений, але завдяки Міні, яка затягне нову дівчину в компанію, вони зможуть знайти спільні теми для розмов, а можливо і достатньо швидко зблизяться?

    Bakugo Katsuki

    Хлопцю, здавалось, начхати, але його бісить, що в класі зʼявилася ще одна нікчема, на його думку. Відмовився підходити до неї, тому його імʼя дівчина дізнається тільки завдяки комусь з Бакусквада. 

    Стосунки: Нічого цікавого з ним не буде, парубка не цікавлять нові знайомства, але завдяки спільній компанії вони все рівно будуть трішки спілкуватися. Можливо з часом він змінить думку і буде довіряти їй, хто знає?

    Shoto Todoroki

    А ось з ним цікавіше, він літав у своїх думках, тому не почув її імʼя. З однієї сторони йому було якось все рівно, ще одна людина і що? В академії купа людей. Але з іншої було ніяково, но замість того, щоб запитати напряму, дізнався імʼя від Мідорії. 

    Стосунки: Тодорокі не сильно цікавиться знайомствами, але через ніяковість ситуації, про яку знає тільки він, прийшлося спробувати. Можливо з часом він поділиться цим і вони разом будуть сміятися?

    Kaminary Denki

    А ось цьому хлопцю було дуже цікаво, що за нова дівчина зʼявилася. Особливо йому сподобалося довге чорне волосся. Тому як тільки почнеться перерва він побіжить та познайомиться з нею, але і до цього він пів заняття кидав на дівчину свій зацікавлений погляд. 

    Стосунки: Дуже зацікавлений в новій персоні, спробує більше дізнатися про неї та налагодити стосунки, але не дозволить собі ніяких дурних жартів, доки не зрозуміє, що їй комфортно. 

    Sero Hanta

    Хлопець роздивлявся її якись час, але підійшов після уроків та запропонував показати школу. Погоджуватися чи ні, вибір дівчини, але він проявив свої манери та запропонував запросити когось ще, щоб їй не було ніяково. 

    Стосунки: відразу вирішив подружитися з новенькою, тому що подумав, що було б не правильно залишати когось без уваги, сподіваюся вони знайдуть спільну мову. 

    Kyoka Jiro

    Дівчина спочатку не була дуже зацікавлена, але коли вона помітила, що у новенької шпилька з музичною нотою, то в неї зʼявилося дивне почуття, ніби, хтось зможе зрозуміти її кохання до музики. Самій їй буде важко та ніяково підійти, але нова дівчина сама підійшла та розпитала про причуду Джіро. 

    Стосунки: після короткої розмови дівчата вирішили разом сходити на музичний фест, який відбувся в маленькому парку, що знаходився біля гуртожитку. Можливо вони стануть найкращими подругами, чи..?

    Mina Ashido

    А ось ця запальна дівчинка хотіла підбігти до неї під час заняття, але Айзава швидко посадив Ашідо на місце, проте на перерві вона підізвала всіх і весь час закидувала новеньку різними питаннями, починаючи від улюбленого кольору та закінчуючи, чи не сподобався вже їй хтось раптом. 

    Стосунки: Достатньо швидко подружилися, дівчина була дуже зацікавлена в новій персоні.

     

    1 Коментар

    1. Неймовірно! Дякую за контент)