Фанфіки українською мовою

    15 літній хлопець з Австралії ходив із друзями по центру з магазинами, та вони обговорювали «к-поп» групи. Раптом йому надійшло повідомлення із JYP entertainment, з компанії, до якої він хотів полетіти в Корею. Тоді, був відкритий набор у нову групу, у якої буде зовсім скоро дебют, але один учасник пішов із групи (на той момент, хлопець був стажером). Йому запропонували бути в цій групі, та лідер був не проти. Він так зрадів, попрощався з друзями та побіг додому збирати речі.

    Наступний день, він вилітав з Австралії у Корею. Як виявилось, його звали Лі Фелікс. Також його називали Йонбок. Він дивився аніме, поки летів. Йому залишалось пролетіти ще 3 години, за цей час він паралельно вчив корейську та робив це з захопленням. Так і швидко минули 3 години та літак сів на посадку. Він поїхав в студію.

     

    Він зустрінувся з Хьонджином та вони почали діалог.

     

    —А ти з якої країни? Або ти з Кореї?-сказав Хьон.

    —Я з Австралії, із Сіднея. А ти мабуть з Кореї?

    —Так, ти правий.

    Його вираз обличчя, голос, поведінка були холодні. Він як робот, не видає емоцій. Вони побалакали та рушили у гуртожиток. Фелікс познайомився з усіма та вони проводили так увесь день, грали в ігри та просто говорили з друг другом.

     

    0 Коментарів