Фанфіки українською мовою

    Євген так і не вийшов на зв’язок. Через знайомих дізналась, що з ним наче все добре. Я більше не намагалась з ним зв’язатися.

    З стосунками з Левом ми не поспішали. Він часто приїздив до мене в гості та ми займалися різним. Розмовляли або дивилися фільми. Іноді він працював за ноутбуком поки я сиділи над конспектами та рефератами. Його знання історії мені іноді допомагали.

    ***

    Я вирішила вийти на вечірню пробіжку. Але пробіжки так і судилося статися, бо прямо під моїм під’їздом мені перекрила дорогу ефектна брюнетка азіатської зовнішності літ 30.

    – звідки ти взялась, та чого постійно поряд з моїм Левом?- з злим здивуванням звернулась вона до мене. Я взагалі не розуміла, що коїться.

    -перепрошую? – не сказати, того що я прифігіла, нічого не сказати.

    – я питаю ще раз, хто ти така та звідки взялась?

    Що-що? Я на стільки цього не очікувала, що просто витріщилась на цю жінку.

    – що дивишся? Відповідай! Ти знала, що в нього є наречена?- вона на стільки гучно кричала, що сусідки з вікон повилазили, але мені було все одно, що вони подумають…Наречений? НАРЕЧЕНИЙ?

    -я не хочу більше тебе бачити поряд з ним. Ти заважаєш нам.- струнка фігура розвернулась та попрямувала на автостоянку, на останок злісно на мене подивившись.

    Я розгубилася. Биття серця відлунювали в вухах. Тиск піднявся через що мої щоки запалали. Мене кинуло в жар, я швидко підіймалась сходами до своєї квартири. Як тільки я зайшла, одразу взяла телефон що б подзвонити Стейсі.

    Як тільки подруга взяла слухавку, в мене одразу почалась справжня істерика. Я намагалась зрозуміло розповісти всю ситуацію, а вона мене заспокоювала.

    -боже, сонце, можливо це якась його фанатка яка заздрить. Поговори спочатку з Левом, а потім вже будемо робити висновки, добре? Заспокойся, будь ласка.

    Я тільки схлипувала. Ми ще декілька годин говорили. Я наче заспокоїлась, але відчувала спустошення та відсутність емоцій. Була вже на пів перша година ночі.

    Прийшло повідомлення від Лева з питанням як я. Я не відповіла. Через хвилин 20 прийшло смс з текстом, що він сумує за мною, але я все ще не була готова з ним розмовляти.

    Від думок, що в нього на справді весь цей час була наречена хотілося вити від болю та звернути йому шию і собі через те, що дала цій людині ще один шанс на відновлення нашого спілкування.

    Я підвелась та попрямувала в ванну. В мене була пачка чорної фарби. Зараз мені закортіло, біле скрите фарбування перекрити чорною фарбою. Я дивилась в дзеркало, мої очі були червоні, але я більше не плакала.  тремтячими руками я відокремила основне руде волосся та зав’язала гульку. На пофарбоване біляве волосся нанесла чорну фарбу.

    ***

    На ранок я помітила, що від Лева було 8 повідомлень. Їх я проігнорувала. Зараз він був в другому місті у своїх родичів. Говорити з ним абсолютно не хотілося, але уникати завжди я його не зможу. Мені потрібен час, що б опанувати свої емоції. Через декілька днів він вже почав відверто злитися на мене та дзвонити підряд разів по 3, та писати багато повідомлень з питанням що сталося.

    В один момент я не втрималась і відповіла:

    “Наречена твоя сталася”

     

    “Яка в біса наречена? Дяченко, не дратуй будь ласка, а розкажи нормально що сталося?Ти хоч розумієш, що я навигадував поки ти мене ігнорувала?”

     

    Я спробувала проковтнути слину, але в роті було занадто сухо. Мій телефон заграв. Я подумала, що дзвонив Лев, через те що я не відповідаю на смс, але ні, це був Євген. Нічого собі. Через тільки часу вирішив подзвонити.

    – ну привіт, загублений. Якими долями?

    – привіт, лисичко.

     

    Ми ще з пів години розмовляли, наче між нами нічого не сталося, і взагалі не було ніякої перерви в спілкуванні.

    Лев дзвонив декілька разів, але чувши, що зараз абонент розмовляє, швидко кидав слухавку.

     

    0 Коментарів