Фанфіки українською мовою

    Наруто вийшов з ванної кімнати. Його голова боліла дуже м’язи та кістки ломило від болю але зібравшись з силами Наруто йшов та був напоготові до всього що його чекає. В коридорі він побачив хлопця років тринадцяти він був копією Мінато. Наруто подивився на нього з холодом в очах та серйозністю. Мовчки проходячи повз його поки в нього не запитали.

    – Наруто з тобою все добре? – Голос хлопця був такий лагідний та спокійний як у його батька але відчуття що копія Мінато напружилася чітко давало знати що хлопець нервує.

    – Все добре – Сказав Наруто впевненим та сталевим голосом. Хлопця трохи перекосило але він швидко зібрався. Наруто тягнуло в одну з кімнат куди він зайшов і це була його кімната. Кімната була зроблена в сірих тонах біля вікна стояв робочий стіл шафа ліжко та тумбочка з дзеркалом. По простому та стримано. Наруто подивився в дзеркало і побачив що він з червоним волоссям без своїх вусиків біля губи була маленька родинка яка прикрашала його. Але самого хлопця як неначе  пробило струмом і він втратив свідомість. Опинившись в своєму розумі він побачив хлопчика років семивін виглядав як нове тіло Наруто.

    – Дай я вгадаю ти Наруто з цієї реальності?

    – Так і я покінчив життя самогубством але видно Шинігамі сама засунув тебе в моє тіло.

    – Так воно і є – Сказав Наруто старший.

    – Зрозуміло. Я тебе хочу про дещо попрохати будь ласка зроби так щоб всі почали рахуватися з нами помстися за мене.

    – А що сталося?

    – Побачиш з часом сам в мене закінчується час.

    – Я зміню їхню думку про нас але не через помсту бо стежка помсти нічого доброго не принесе.

    – Ти кажеш як хрещений – Сказав Наруто менший.

    – Я зроблю все щоб це все змінити та змусити з нами рахуватися от побачиш.

    – Я тобі вірю але зараз мені пора вже я передам тобі свої спогади – Наруто менший зник а сам Наруто передивився спогади які йому передали. Він зрозумів що в нього є сім’я яка холодно відноситься до його. Акіра його брат на нього не звертає уваги, Кушина ігнорить його а Мінато ненавидить його. Люди ненавидять його бо він слабкий він ганьба їх улюбленого Хокаге.

    – Ну що ж тут багацько роботи – Сказав Наруто готуючись до сну.

    POV Акіра

    Сьогодні день народження Наруто. Повний будинок гостей а сам Наруто один раз показався та зник хоча щ таким відношенням батька до нього воно і не дивно. Виходячи зі своєї кімнати я почув як у ванній кімнаті перестали лунати звуки води і через деякий час звідти вийшов братик але в ньому щось було не так. Він тихо та спокійно пройшов через мене я подивився в його очі і побачив холод дикий холод як неначе він міг бачити мою душу. Я такий погляд бачив на війні в батька коли він ставав серйозним та жорстоким до ворогів. Діти так не повинні дивитися щось сталося не так раніше він дивився поглядом загнаної в кут здобичі потім я запитав.

    – Наруто з тобою все добре?

    Відповідь довго не змусила чекати. В його голосі не відчувався страх як раніше а скоріше так була упевненість та стійкість. З тонкого голосу я почув грубий та сталевий. Наруто раніше так не спілкувався. Потім він пішов до себе в кімнату. Я зайшов до ванної кімнати вона була чистою як завджи але там відчувався запах крові. За два роки роботі в АНБУ я добре його знаю та відчуваю.

    END POV Акіра

    На наступний день Наруто встав рано спустившись вниз він дивився на фотографії де він маленький разом з Акірою мамою та татом. Чи це те про що він мріяв коли він був малий і відповідь завжди була так. На кухні вже готувала мати а батько читав газету попиваючи горнятко кави. Акіра сидів позіхаючи. Наруто мовчки зайшов на кухню та сів за стіл. Мінато почав розмову не відриваючись від газети.

    – Сьогодні ти щакр ваєш семестр незганьби мене як завжди та постарайся добре чи хоча створи вигляд старання.

    – Добре Хокаге сама – Сказав Наруто грубо але спокійно. Від такого Мінато відірвав погляд від газети здивовано дивлячись на Наруто. Кушина прикрила рот рукою бо вона була в шоці. Навіть Акіра прокинувся. Всі дивилися на Наруто який в свою чергу своїми голубими очами дивився в душу сім’ї. Мінато це вибісило що його завжди тихий син який боявся навіть слова сказати проти таке сказав та прочитав його поглядом. Але зібравшись Мінато сказав

    – Добре – та повернувся до читання газети. Нару О піднявся зі свого місця та почав покидати кухню.

    – Я снідати не буду нема апетиту вже – Наруто знову здивував всіх і пішов з дому. До академії було ще три години Наруто пішов на один з полігонів та почав розминку він чітко відчував чакру але її було мало канали чакри були не розвинені, вогнище чакри було мале та слабке, фізична форма бажала кращого на що Наруто почав робити вправи та медитувати. Йшовши в Академію Наруто бачив ненависні погляди а в академії на нього всі дивилися як на шматок лайна на що Наруто не звертав увагу. Коли він піднімався на останній ряд то Кіба виставив підніжку червоноволомому але Наруто просто наступив йому на ногу та продовжив йти.

    – Ей ти що зовсім одурів – Був злий Кіба але Шино Абураме йому сказав.

    – Сам ти підніжку поставив та вину сам несеш – Кіба закричав.

    – Ей Шино ти на чиєму боці – але продовжити розмову недев вчитель. Наруто не здивувало що вчителем був Уміно Ірука. На що Наруто хмикнув та ліг на парту тим самим починаючи медитувати поки ніхто не бачив. Коли прийшов час тесту на закриття семестру то Наруто здав його на достатній рівень. Він міг би його здати на відмінно але напружуватися завсім не хотілось. Вийшовши з Академії Наруто повернувся на полігон починаючи знову тренуватися і вже під вечір Наруто міг призвати одного тіньового клона. Це вже було прогресом бо це могло полегшити тренування. По дорозі додому Наруто зустрів групу Шинобі і намагаючись їх обійти забрів в темний переулок де його замітила інша група Шинобі вони. Ніндзя любили принижувати Наруто бо їм за це нічого не було. І цей раз не пройшов без цього. Вони з задоволенням били Наруто за те що він ганьбить свого батька але Наруто терпів і після побиття він пошкандибав додому. Вже було пізно але в будинку Хокаге горіло світло. Зайшовши в дім Наруто зустрів Мінато який дивився на нього як на лайно.

    – Де був?

    – Тренувався хоча яка тобі різниця?

    – Не бреши – Мінато взяв за шкірку Наруто.

    – Я не брешу тобі – Наруто казав все спокійно що ще більше бісило Мінато бо його син перестав його боятися.

    – Тебе знову по били бо ти слабак я ненавиджу тебе – Мінато намагався зламати морально Наруто.

    – Та пішов ти. Ти поганий батько бо ти вже життя в сраку цілував Акіру а як тільки я з’явився ти не мене забив бо я не настільки обдарований як Акіра. Ти навіть ніразу мене не захотів навчити та по тренувати і ти хотів результату? А його не буде бо ти сам народився з золотою ложкою в сраці. Тебе тренував твій клан а потім Джірайа – Наруто був злий на батька і казав лише правду. Мінато то дуже сильно вибісило і він підкинув Наруто та з ноги вдавив його на що сам Наруто тілом проломив двері.

    – Що Мінато правда очі ріже – Наруто кашлянув кров’ю. Мінато хотів продовжити але його зупинив Акіра який слухав з Кушиною на пару їх розмову.

    – Не треба батьку йому і так дістається кожного дня.

    – Ти правий сину – Мінато плюнув в Наруто тим самим показуючи своє відношення до нього. Акіра пішов в будинок з жалем дивлячись на Наруто. Сам Наруто пішов з території будинку на один з закинутих полігонів де колись в Наруто було лігво. Акіра створив клона відправив його на охорону Наруто. Він розумів що батько поводиться жорстоко з Наруто але нічого не міг з цим вдіяти. В словах Наруто було багато правди з чим Акіра і погоджувався.

     

    0 Коментарів