Фанфіки українською мовою

    Темнота лише темна темнота ще все що зараз оточувало Наруто. Він левітував в темноті не взмозі поворушити навіть пальцем руки. Наруто не знав скільки він так левітував. Неначе сам час над ним глузував залишаючи його в пустоті зовсім одного. Наруто закричав але він навіть свого крику не міг почути не те щоб навіть шепіт. В один момент Наруто почув голос.

    – Вітаю тебе юний Узумакі – Голос був холодний як сталь від цього голосу навіть в Узумакі перехопило дихання та холодний піт пройшовся по спині. Але опанував себе Наруто запитав.

    – Я вмер? Хто ти такий? Що це за місце?

    – Це мій світ Наруто і так ти вмер. Я Шинігамі.

    – Зрозуміло радий вас бачити Шинігамі сама.

    – Скажи про що ти жалієш я бачу біль в твоїх очах жаль злість.

    – Ха кому вже яка різниця що я відчуваю я так хотів принести мир що навіть і незамічав як мої союзники встромили мені кунай в спину. За все що я зробив мене зрадили.

    – Можливо так воно і є але можеш відповісти мені на одне запитання?

    – Часу в мене багато тому чому б і ні – Сказав Наруто знайшовши сили повернути голову в сторону голосу бога. То був високого зросту з сивим довгим волоссям вдягнутий в хаорі дух в лівій руці він тримав танто а в правій чотки для молитви перебираючи їх в лодоні.

    – Знаєш Узумакі Наруто є дуже багато різних реальностей де є такі самі Наруто як і ти але їх дії різні хтось став головою Акацукі а хтось став жорстоким Хокаге. Але ти потрібен мені для однієї важливої місії я тоді дам можливість виправити свої помилки та прожити ще раз життя тільки в іншій реальності. Ти згоден?

    – А якщо я не погоджусь то що?

    – Ти відправишся в світ мертвих і мені треба буде шукати когось іншого.

    – Хммм я згоден але я прошу одного щоб зі мною був Курама.

    – Це неможливо бо порушить хід речей не може бути в одній реальності два Курами чи два Наруто так що проси щось інше – Сказав Шинігамі після чого Наруто посупив погляд – Хоча я можу дати тобі попрощатися зі своїм Курамою.

    – Що справді можно? Дякую велике – Наруто поклонився а тоді продовжив – Ну якщо його не можно взяти з собою то я хочу забрати спогади свої та всі свої знання.

    – Я думаю я це можу зробити. А зараз – Шинігамі взмахнув чоткам і за Наруто з’явився Курама.

    – Наруто куди ти зник та що з тобою сталося я втратив зв’язок – панікував Курама.

    – Я вмер Курама і вирішив попрощатися з тобою. Ти вибач що я не вберіг тебе мені прикро але я впевнений що Гаара тебе зможе сховати та захистити – Наруто почав плакати – Дякую що був моїм другом все моє життя ти єдиний хто від мене не відвернувся коли ти мені потрібен був.

    – Наруто дякую і тобі що дав можливість повірити в себе та став для мене та інших Біджу другом. Ти нам нагадав Батька – Курама згадав всі моменти коли він був запечатаний в Наруто – Дякую що розібрався з моєю ненавистю.

    Наруто обняв ніс Курами так сильно як міг навіть самий сильний та хитрий з Біджу не зміг стримати сліз.

    – Вже час – Сказав Шинігамі.

    – Наруто в мене для тебе подарунок – Курама торкнувся кігтем Наруто і сам Наруто відчув друге вогнище чакри більш сильне та потужне – Бувай Наруто.

    – Дякую Курама я тебе ніколи не забуду та в іншому світі розберусь з твоєю ненавистю – Курама зник після чого Наруто витер очі від сліз та сказав Я готовий Шинігамі сама.

    – Да буде так – Взмахнув танто з’явився розлом який затягнув Наруто а потім сам зник розлом. Наруто летів в небуття дивлячись на різнокольорову гамму яка його оточувала. В один момент біль вдарив Наруто. Таке було відчуття що його вивертають кожна кістка боліла кожен м’яз горів полум’ям таке було відчуття що кожна клітина згорає. Біль затуманив голову пейзажі почали пливти в очах хлопця голова боліла так як неначе йому Мадара зарядив по голові Ґунбаем своїм. Поштовх і в один момент все закінчилося. Наруто відкрив очі чіткої картини не було все тіло боліло але зібравшись з силами Наруто побачив що він лежив у ванній повній води з кров’ю його тіло стало малим а на вік йому було років сім від сили. Ледь піднявшись Наруто спустив воду та витер сліди крові на підлозі та у ванній.

     

    0 Коментарів