Фанфіки українською мовою

    Після всіх його пояснень, я не знала як реагувати, тому ми просто в тиші пили чай. Коли чай закінчився, я сіла поряд з ним та поклала голову на його плече. Його запах був таким же, як і раніше. Я притулилась до нього ближче. Ми так довго сиділи, поки не почали розмовляти про все. Про те, що ми пережили за час нашого розлучення, або про те які ми зараз.

    Я просто дізнавалась його знов. Ми довго розмовляли про все, що тіки нас цікавило. Іноді переміщувались на балкон, і коли мені ставало прохолодно він притуляв мене до себе, що б зігріти своїм тілом,бо я по довгу не могла відірватися від зірок.

    Він в одночас залишався тим самим Левом, яким я його пам’ятала, але в той же час моментами це була невідома мені людина.

    Біль змінив не тільки мене.

    Ми оговталися тільки перед початком світанку. Ми все так само сиділи на дивані, а на фоні тихо грала пісня гурту “океан Ельзи”

    Ми вже втомилися розмовляти, тому він просто перебирав пасма мого волосся.

    Я потягнулась за поцілунком. Він мені зараз потрібен. А взагалі, він мені потрібен весь і одразу.

    Він одразу ж мені відповів. Наші вуста були неначе створенні один для одного, через що виникло відчуття, що зараз саме так як має бути. Болісно-приємний цілунок придбав ноти пристрасті, яка і не думала слабшати.

    Я і не зрозуміла як опинилась сидячою на ньому, поглиблюючи наш поцілунок. Він руками невагомо окреслював вигини мого тіла, від шиї до бедер.

    Бавичись я провела язиком по його шиї від чого я відчула як його м’язи напружилися під моїми пальцями. Я потягнула за край його футболки що б її зняти, а він покірно дав мені це зробити. Я сама стягнула з себе кофту під якою нічого не було. Оголеними грудьми я притулилась до його жаркого тіла, і здається на цьому моменті він взагалі втратив розум та цілував мене як востаннє, кусаючи мене то за верхню, то за нижню губу. Він змінив нас містами, тепер я лежала під ним відчуваючи вагу його тіла. Він пестив мене руками та цілував мою шию спускаючись до ключиць , а потім і до грудей від чого я тихенько стогнала. Він притулився до мене ще ближче і я відчула його значне збудження. Він продовжував виціловувати мене всю. Коли доріжка з цілунків дійшла до живота, в середині все зжалося від насолоди. Він піддів пальцями мої коротенькі шорти та стягнув їх. Він спустився лицем нижче торкаючись бедер з середини. Він віттягнув мою білизну та провів язиком по моїй плоті від чого я різко зітхнула. Він наче бавився зі мною, розтягуючи задоволення.

    Я прошепотіла щось не зрозуміле, але це його змусило піднятися до мене та зпустити свої штани. Входячи в мене, чоловік дивися мені в очі, його погляд був затуманений.

    Лев почав двигатися в мені, і кожен повштовх віддавався дрібною судомою по всьому тілі. Від задоволення я вигиналась під своїм коханим та дряпала йому спину, що тілько ще сильніше його збуджувало. Я стримувала себе як могла, що б не завадити сусідам, але іноді виходило погано.

    В одну мить, хвиля максимального задоволення пройшлась по моєму тілу судомами. Лев закінчив через декілька секунд після мене, після чого знесилений звалився поруч. Нам знадобилось декілька хвилин, щоб прийти в себе.

     

    Я лежала на його грудях поки він вимальовув пальцем візерунки на моєму плечі і я зрозуміла, що вже давно не відчувала себе так спокійно поряд з кимось.

    -аж перед очима усе потемніло. – пробуркотів чоловік.

    -а що ти хотів коли обирав собі молоду дівку?

    – поговори мені тут. Не такий же я і старий.

    – а мені здається, що я декілька разів чула як в тебе хрускала спина. – я засміялась.

    – не такі розмови я уявляв після зайняття коханням з тобою.-він посміхнувся.

     

    0 Коментарів