Фанфіки українською мовою

    Пройшла кровопролитна війна яка забрала безліч життів. Не було в світі Шинобі тих людей які когось не втратили через цю війну. Мадара був переможений як і Кагуя Оуцуцукі. Здавалося світ вступив в нову еру миру та гармонії. Хвостаті звірі почали кочувати світом без страху що їх захоплять та знову запечатають лише Восьмихвостий та Дев’ятихвостий залишилися зі своїми джинчурікі.

    Наруто повернувся в Коноху повернувши Саске та відмінивши Вічне Тсукуйомі. Його почали поважати та рахуватися з ним. Хтось вважав що він новий Рікудо Сенін а хто вважав його богом. Через деякий час Цунаде зробила йому руку з клітин її дідуся Хаширами Сенджу. Та пришла йому її. Наруто дуже важко давався контроль над новою рукою але він зміг звикнути та контролювати її. На превеликий жаль Наруто не зміг пробудити Мокутон. Потім Наруто почав навчання в одного з Дентецу но Санін а саме в Орочимару. Тренування були жорстокі та виснажливі але вони давали свої плоди. Всього за три роки Наруто зміг розкрити весь свій потенціал він вивчив Фуіндзюцу та зміг опанувати всі п’ять стихій в досконалості. Орочимару зробив сенсаційне відкриття а саме що в юного джинчурікі було велика купа закладок. Третій та Данзо дуже добре постаралися над цим через це Наруто передивився свої погляди на життя він став зібраним та дисциплінованим. Наруто став серйозним та холодним. Він відсторонився від селища бо бачив їх лицемірство. Його друзі його згадували лише коли він їм потрібен. Сакура егоїстично з ним обійшлася ставлячи свою вигоду на перше місце Какаші його ніколи не навчав хоча повинен був сам Хатаке давав перевагу Саске який був егоїстичним вилупком бо він свої ідеали та помсту ставив вище всіх інших потреб. Цунаде була з ним лише тому що він нагадував її брата один лише Джирайа любив його як рідного сина хоча він сам не без гріха був а саме він був його хрещеним та кинув його в ті моменти дитинства коли він потрібен був саме найбільше. Повернувшись з тренування в селище Наруто відсторонився від всіх але зміг знайти сили відповісти Хінаті на її почуття.

    Одного разу Наруто повертався з тренування як перед своїм будинком відчув дві сигнатури чакри а саме Хінати та Саске. Задавши собі питання що Саске забув в його в будинку Наруто пройшов в дім. Піднявшись на другий поверх Наруто почув звуки схожі на звуки сексу. Зайшовши в кімнату він побачив як Хіната зверху на Саске звернула на його увагу.

    – Наруто ти повернувся?

    – Якого дідька тут сталося – Казав закипаючи від злості Наруто. Саске подивившись на Наруто сказав.

    – Та нічого особливого просто я займаюся сексом зі своєю коханкою.

    – Наруточко ми вже так пів року робимо бо Саске кун він особливий та найкращим а з тобою я була лише тому що це вигідно мені та клану так що вибач – Хіната говорила без жалю в голосі. Наруто не витримав та дістав кунай кинув його в Хінату тим самим вбиваючи її.

    – ТИ ЗА ЦЕ ПОПЛАТИШСЯ – почав кричати Саске.

    ( Відступ та пояснення. Коли персонаж буде кричати я буду писати капсом якщо я буду описувати думки персонажів то я буду ставити лапки наприклад “Що він робить” якщо флешбеки то буде Fleshbek чи End Fleshbek якщо я буду писати від лиця якого персонажу то буду писати наприклад POV Амайа чи END POV Амайа. Якщо я буду писати розмову наприклад Наруто та Курами то я буду писати через / чи жирним. Дякую за увагу це важливо)

    – Ти виродок я тебе не пробачу – Наруто випустив ауру яку замітили всі в селищі. Наруто з ноги відправив Саске у двір ломаючи стіни будинку. З’явившись поруч Наруто вдарив Саске в живіт але удар в голову Саске заблокував. Піднявши погляд Наруто побачив Мангекьо Шарінган. На секунду Наруто потрапив ілюзію але вдало вибрався – Ти думав Саске це зможе мене зупини? Ілюзії такого рівня на мене не діють – Наруто почав обмін ударами з Саске який програвав в майстерності Наруто та програвав дуже.

    – Як ти здобув таку силу? – Спитав Саске дивуючись вмінням Наруто в Тайдзюцу.

    – Поки ти гуляв я тренувався тому я й маю зараз силу яка в декілька разів перевершує твою – Саске вирішив піти з козирів та активував Сусано.

    – Курама ти готовий?

    – Задай прочуханки цьому велику – Наруто почув голос його єдиного друга.

    – Поїхали – Сказав Наруто активували режим Рікудо. Підлетівши до Сусано Наруто випустив зі спини ланцюги Конго-Фусо. Вони вдало заблокували катани Сусано. За їх боєм дивилася вся Коноха бо не кожен день побачиш зіткнення монстрів в світі Шинобі. Наруто пролетів поблизу Сусано та одним махом відтяв йому руку тим самим вибивая один з мечів духовного воїна. Саске знову замахнувся але ланцюги захватили Сусано та скрутили його. Розігнавшись Наруто прибиває Ногами захист Саске та вибиває його з духовного воїна тим самим ломаючи Саске ребра. Ледь піднявшись Саске створив в руці Чідорі та за допомогою Амінотаджикари напав на Наруто зі спини але Наруто схопив Саске ланцюгами та підвісив його. Остання надія Саске було Аматерасу та й воно не подіяло бо Наруто скинув чакру з себе разом з полум’ям.

    – Ти не гідних цієї сили та очей – Наруто вирвав очі Саске та розчавив в руці їх. Втративши пильність Наруто не відчув атаки зі спини. То була Сакура та Цунаде вони атакували його зі всієї доступної їм сили на що Наруто відлетів від місця сутички ломаючи споруди. Наруто зупинив Какаші який склав печаті зі словами – Фуіндзюцу Печать Восьми Триграм – Наруто ослаб він перестав відчувати Кураму та зв’язок з ним. Наруто вивернувся та перекатом відійшов в бік дивлячись на всіх його так званих друзів на його сенсея та інших.

    – Наруто здайся та віддай Кураму і ми збережемо тобі життя – Сказала Цунаде.

    – Ще чого так я і розігнався – Наруто плюнув кров’ю.

    – Ти велика загроза для світу Шинобі на раді П’яти Каге ми вирішили тебе ліквідувати.

    – А сили вистачить? – Наруто припав на одне коліно тяжко дихаючи.

    – В твоєму тілі нейротоксин спеціально розроблений мною для тебе. Зрозумій Наруто це принесе мир всім – Сказала Сакура.

    – Мир? МИР? Після того що я для вас всіх зробив. Після того чим я пожертвував для вас цього гнилого селища та світу вам все мало і ви кажете за мир? Мене верне від вас всіх.

    – Тоді нам залишається тебе вбити – Цунаде напала на Наруто але сам Наруто зник у жовтій блискавці з’являясь на на одній із будівлю поруч за місцем битви.

    – Бувайте але спочатку – Пронеслося сім вибухів по всьому селищі ці вибухи були в колишньому кварталі Учіх в кварталі Х’юґ та п’ять лиць Хокаге взлетіли в повітря потім Наруто зник.

    Сам Наруто з’явився в Долині Завершення де намагався зняти печать але не виходило він не мав ключа. Подумав трохи Наруто перемістився в пустелю Країни Вітру бо перше про що думав Наруто це був Гаара. Наруто міг його назвати ще одним другом хоча вони не часто спілкувалися але деякий час вони подуляли одне ярмо а саме ярмо джинчурікі. Пісок обвиви Наруто і з під дюни з’явився сам Гаара.

    – Наруто.

    – Гаара ти теж мене хочеш вбити?

    – Вибач я був проти. Хоча я твій друг але я й Кадзекаге і мені дали дуже добре зрозуміти що Суна може пасти від сил альянсу. Вибач мене я цього не хочу робити… – Гаара заплакав але його перебив Наруто.

    – Гаара я тебе розумію. Ти як правитель повинен зробити все можливе щоб твій народ проквітав тому я не проти щоб ти мене вбив мені залишилося не дуже довго жити бо нейротоксин вже віднімає моє тіло. Тому Гаара нехай твоя рука не тремтить. Зроби це будь ласка лише тобі я це можу довірити. А ще попіклуйся про Кураму я в тебе вірю – Наруто впав його сердце не витримало та зупинилося. Так вмер Герой Світу Шинобі з посмішкою на лиці. На весь світ пронеслась тяжка та жахлива аура яка могла спокійно конкурувати з аурою Десятихвостого. Цю ауру засікли в усіх селищах та містах. Гаара зі слязами на очах створив величезну піраміду наклавши печаті Шукаку та вигравірував надпис Тут похований Узумакі Наруто легенда світу Шинобі. Він приніс мир але світ цього не оцінив.

     

    0 Коментарів