Фанфіки українською мовою

     

    Любов прекрасна. Особливо в перші її дні та тижні . Коли вам і море за день переплити, і гори по коліно, лишень бути разом. Все було добре, але ми всі прекрасно знаємо, що цей період іноді швидко закінчується і не кожна пара в силах вибратися з цього. Наче колючий дріт, який обмотав тебе з усіх сторін і ти не можеш з нього вибратися, як би сильно ти не старався. Катя і Влада кохають один одного вже дуже давно. Наскільки? Настільки, що після першого місяця, як вони почали зустрічатися один з одним.

    Катя переїхала до Влади і вони в двох приводили, тепер їх спільну квартиру у своє рідне гніздо, у якому кожен мав право на любов. Дівчата зробили маленький ремонт на кухні і у спальні. У наступному місяці планують також переробити вітальню і коридор з туалетом. Ви хоча б колись бачили квартиру двох хазяйок? Ні? Тоді давайте розкажу. Коли ти заходиш у цю квартиру то зразу відчуваєш приємний аромат квітів, які Влада купувала то для себе то для Каті. Біля входу стоїть маленька відкрита шафа у якій висить верхній одяг і лежить взуття, навпроти нього, стоїть стелаж на яких лежать ключі, маски, антисептики, серветки да і якісь милі речі, які доповнювали інтер’єр. Якщо йти прямо по коридору і зайти у кімнату, яка знаходиться зліва, там ви побачите зал з диваном і телевізором. На стіні висіли картини, які в вільний від роботи час малювала Берізка. На шафі, яка стояла біля дивану було сила-силенна книжок на англійській та українській мовах. Там же ж і лежали якісь гільзи, які колекціонувала Червона. З іншого боку дивана стояв білий торшер. Біля вікна стояв круглий стіл на ,якому лежала біла скатерть по низу якої, були намальовані букетики лаванди. Зразу з зали ми потрапляємо на кухню, де у шафах стояв не тільки посуд, а ще й різні спеції, кулінарні книги, різні кондитерські речі та рушники. У холодильнику було багато їжі, яку вони в двох готували. Якщо вийти назад у коридор то зліва буде їх спільна спальня. У ній було 2 шафи, кожна з яких, належала одній з дівчат, маленький комод для нижньої білизни та 2 тумбочки які стояли з обох сторін ліжка. За шторами був маленький балкон з видом на Дніпро, на якому, стояв маленький столик і два стільці в стилі прованс. Звісно, Влада настояла на тому щоб у квартирі були хоч якісь квіти, тому у них в горщиках стояли орхідеї, кактуси і в найбільшому що стояв у них в кімнаті був фікус. Їхнє любовне гніздечко знаходилося на 10 поверсі.

    Це було те що об’єднувало їх, та й не тільки це. Було багато чого спільного. Наприклад робота, любов до готування що прив’язала до Каті Влада ну і звісно дивитися фільм сидячи на дивані і сильно при сильно обіймати один одного.

    Але цей солодкий тип життя не вічний. Все пішло під укіс  в кінці травня, коли вони завершували справу з п’яницею-вбивцею ,який вбив усю сусідську сім’ю, а саме: батька, мати, двох дітей і кота. Цією справою здебільшого займалися Влада і Римар. Катя ж у цей момент була майже завжди дома, тому усі  домашні справи звалилися на її плечі. Відносини між дівчатами руйнувалися, бо Влада працювала і днем і вночі, тому у неї не вистачало сил і часу на Катю. Червона хоч усе прекрасно розуміла, але їй хотілося ласки і любові від Берізки. Ось в один з днів, а точніше 23 травня дівчата сильно посварилися і Катя пішла з дому. Влада дійсно дуже хвилювалася і навіть писала їй, але все марно. На жаль очі Берізки закрилися і вона благополучно заснула. На ранок вона прокинулась і побачила що її дівчина приготувала сніданок і сиділа на дивані читала. Берізка знала, що якщо після сварки, Червона читала, то це означало що та все ще ображена. Влада вирішила, що ввечері з нею поговорить і вибачиться. Робочі години тягнулись мов жуйка і ось, нарешті вона сидить у таксі, їде додому.

    На жаль коли у квартиру зайшла Влада у неї пропав різко настрій. Вона у заторах стояла плюс до всього він доймав її питаннями. Коли дівчина прийшла, то Катюша на той час спала на дивані, вкрита ковдрою тримаючи в руках книгу. Звісно Берізку це не влаштувало. Вона розбудила її і почала кричати. Її на той час не вдовольнило все. Там не гарно застелене ліжко, на кухні немає їжі та ще й пил був усюди. Катя встала і прийшла на кухню до Влади. Берізка подивилася на Червону і почала кидати тарілки.

    Зараз, стояти на кухні, коли коліна тремтять, а Влада кричить, кидає тарілки, від яких розлітаються уламки. Катюша  стоїть, а точніше намагається стояти, абсолютно босими ногами. Декілька осколків лежать недозволено близько, вона боялася відскочити, коли її дівчина кине ще одну тарілку  і наступити на те, що від неї залишилося. Вона була готова розплакатися прямо тут, чого ніколи не робив при людях, крім бабусі та мами, і то в дитинстві. Тарілок у будинку з кожного крику Влади ставало менше, але зараз до ніг Червоної летить остання. І Влада немов у маренні вистачає його за горло і сильно стискає. Катя не могла вибратися з  досить не сильної хватки Берізки, бо сама вона боялася не так поворухнутися. Нігті боляче царапають шкіру. Від них ще надовго залишаться червоні полоси, а може навіть синяки з’являться. Тут Влада замахується і бідна Катя втискає голову собі у плечі і закриває очі.

    Проходить хвилина. Хватка послабшала, а через мить і зовсім зникла. Катя відчинила очі і побачила налякані очі Берізки. Вона більше не могла терпіти. Вона заплакала. Сльози замивали усю видимість. Влада обійняла за плечі Катю. Вони в двох вже сиділи на підлозі. Блондинка посадила собі на коліна свою дівчинку і тихо, як мантру шепотіла.

    Б-Боже, прости мене Катюша… ти саме дороге і прекрасне що в мене є… пробач мені..

    Катя втиснулася у груди Берізки. Обійнявши її, Червона заснула. Завтра у них вихідний. Після цієї сварки, дівчата пішли відпочивати, а вже на наступний день вони разом прибрали усю квартиру. У молодої пари налагодилася добрі стосунки. Вони доробили ремонт у всій квартирі. Нарешті їх гніздечко було у нормі. Через кілька місяців Катя зробила пропозиції Владі і улітку вони зіграли весілля. Також вони взяли з дитячого будинку прекрасну 5 річну дівчинку на ім’я Аня. З того дня ні одна з жінок не підіймала руку на іншу.

     

     

    0 Коментарів