Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Персонажі: ОЧП
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Лестер – це чудове королівство в якому панує мир. Там живе один хлопчина з темним волоссям, карими очима та не великою кількістю веснянок…Його ім’я Віан. Колись він хотів служити в армії королеви Керолайн, але здається що щось пішло не так…Адже юнак у свої 19 патрулює кордон….І не дивуйтесь що він там сам один, наш герой чудовий стратег та чаклун.

    Ось і зараз о 5:00 ранку Віан за допомогою своєї сили відкрив портал і перенісся на свій пост. Останні роки на кордоні було спокійно, тому юнак вже по звичці дістав книгу і сів читати….Я не знаю скільки він так просидів, але сонце вже піднялося досить високо. Раптом в далині почувся шурхіт. Віан одразу підскочив на ноги і в його руці спалахнув вогонь

    – Хто тут? – запитав хлопчина

    – Заспокойся, я не місцевий і шкоди завдавати тобі не хочу – З зарослів вийшов незнайомець, на ньому був чорний плащ, а капюшон прикривав лице. По голосу можна було сказати що той трохи старший за Віана

    – Ви не відповіли на питання….

    – Пробач забув представитись, моє ім’я Тейт, Тейт Моро – хлопець відкинув капюшон, як виявилось він був блондином з зеленими очима що зачаровували. По правді кажучи він був гарним, і навіть те що він мав шрам що розсікав пів обличчя його не псувало – а ти ким будеш?

    – Віан, просто Віан – відповів Юнак – То що ти тут робиш? Там звідки ти прийшов лише море і безкрайні ліси….

    – Взагалі то в мене до тебе пропозиція? Чи не хотів би ти перейти на мою сторону? – хитро посміхнувся Моро

    – Яка ще «твоя сторона»? – з недовірою перепитав темноволосий

    – Просто послухай, Віане! От чому ти тут стоїш? Бо ти дав присягу? Це ж просто смішно! – Тейт розвів руками – Ти хотів потрапити у військо до королеви….А що зробила Керолайн? Випхала тебе сюди на кордон! Думаєш це з великої поваги? Думаєш вони тебе цінують? – Моро усміхнувся – Вони сліпі! Не бачать твого потенціалу! Переходь на мою сторону…В тебе буде все…Влада, пошана і могутність!

    – Я….Добре я згоден… – мовив Віансати…

     

    0 Коментарів