Фанфіки українською мовою

    Минув деякий час. Все повернулося в звичне русло, уроки, час після уроків, вихідні у Джерико. Сінклер й Петропол так часто проводили час разом, що не звертали уваги на часту відсутність Венздей, яка проводила свій вільний час в майстерні Торпа. Він прибрав, утеплив і вмеблював сарай. Дівчина навіть принесла туди свою машинку, на якій набирала роман. Подрузі пояснила, що знайшла порожній клас в якому пише свої твори, оскільки її дратує взаємний канібалізм із горгоною.

    Річі доводилось або чекати в коридорі, або стежити за новим директором та його синком, який, як і передбачав Ксав’є, вирішив створити свою компанію, навіть якось проліз до Беладони. Б’янка поглядала на нього з підозрою, але терпіла. Елітної компанії зібрати Джеку не вийшло, всі учні уже давно сформували групи. Його приймали в групи, але не давали їх очолити й підім’яти під себе. Що злило Морроу.

    Інтимне життя Торпа й Аддамс продовжувалось, в основному, в його майстерні. Ночувати разом вони не ризикнули, так як Енід й Джек щось могли запідозрити. Ксав’є не міг повірити, що Венсдей була настільки гарячою, але це була правда. Холодна завжди, в інтимні моменти вона буквально танула й горіла. Якби не спеціальна мазь, то його спина була б постійно подряпана, а вся школа милувалася синцями від засосів й укусами, хоча він в боргу не залишався.

    Деколи здавалось, що дівчина не могла тримати себе в руках, так як деколи вона кидалася на нього, щойно заходила в майстерню. Одного разу вони мало не впустили щойно домальовану картину на підлогу. Незважаючи на свій маленький зріст Аддамс могла бути повсюди. Найчастіше вона віддавала перевагу грубому й швидкому сексу, тоді як юнак любив бути з нею ніжним й ласкавим, розтягуючи задоволення. Але обоє були не проти уподобань одне одного. Дівчина, яка раніше не любила іти на компроміс, зрозуміла, що поступатися або домовлятися деколи може бути приємно. Особливо, коли це стосувалось задоволення.

    У Б’янки продовжувався роман з Лукасом, сином померлого мера. Вони з Торпом залишилися друзями. Венздей намагалася не показувати, що трохи ревнує, хоча хлопець і запевняв її, що між ними тільки дружба й нічого більше. Зрештою, Барклай була одна із небагатьох близьких йому людей. Сама сирена відмітила незвичне потепління між Аддамс і Торпом, та ніяк не прокоментувала, вважаючи, що вони зможуть розібратися в усьому самі.

    Між Б’янкою й Венздей було щось схоже на перемир’я з легким суперництвом. Дівчата тренувались і готувались до фехтувального турніру. Письменниця ніколи не розпитувала художника про його стосунки з колишньою, не бажаючи, а в глибині душі побоявшись порівняння між ними, він також уникав цієї теми.

    Цікаво, що Енід також відмітила зміни в стосунках між Торпом й Аддамс, навіть обережно спробувала з’ясувати чи насправді між ними тільки дружба, чи щось більше. Венздей не хотілось брехати, тож вона зробила вигляд, що не зрозуміла подругу. Глибоко в душі дівчина розуміла, що варто послухатися хлопця й посвятити в їхні відносини, хоча б друзів, однак вперто мовчала. Так, вона багато чого зробила з того, що можна назвати невідворотнім.

    Те, що провидиця тоді сказала матері в перший день у Неверморі можна вже вважати нездійсненим. Вона закохалася і прекрасно розуміла невідворотність їхнього з Ксав’є в майбутньому сімейного життя, хоч і намагалася про це не думати. Колись у них народиться дівчинка, яку Аддамс бачила уві сні й яка перенесла її назад. Та все ще буде колись, а на даний момент їй не хочеться руйнувати образ холоднокровної й неприступної дівчини.

    Сінклер вступила до Беладони, звісно, за посередництвом Аякса і завдяки своїй битві з гайдом. Венздей знову відмовилась, їй не хотілось ходити на їхні сумнівні вечірки, пити алкоголь й обмінюватись плітками. Навіть після останніх подій їхні члени віддавали перевагу розвагам, а не чомусь серйозному. Торп час від часу теж ходив туди, хоч і не так часто як раніше.

    Одного разу він прийшов п’яний в майстерню й захотів поцілувати свою дівчину. Після чого цілу ніч провів зв’язаний у своїй майстерні, добре, що не на підлозі. Тільки зранку вона повернулася й розв’язала сонного кавалера, який якимось чином зумів заснути в незручному положенні. Магією для звільнення він не скористався, аргументуючи це тим, що в п’яному вигляді її важко контролювати.

    Дівчина ж підозрювала, що юнак банально про неї забув. Він все ще намагався по мінімуму користуватися магією й не привертати до себе уваги. Після цього інциденту художник якщо й пив, то по мінімуму й більше не підходив до коханої в такому стані. Не те, що вона була проти алкоголю. Однак, коли п’яний кавалер хихикаючи з перегаром у роті лізе з поцілунками, важко бути спокійним, а Венздей не збиралась терпіти такого відношення.

    Джек Морроу все ж спробував завести розмову з Аддамс. Він згадував спільних знайомих, хвалився своїм родоводом й розпитував про її рідню. Паралельно він намагався з нею фліртувати, що виходило невдало. Здавалось, він і сам не надто прагнув до романтичних стосунків з похмурим готом, вочевидь, його до цього змушував батько.

    Ксав’є ж ревнував. Йому не подобалися ці обставини, адже він не міг офіційно пред’явити права на свою дівчину й відсунути набридливого залицяльника. Звісно, Аддамс і сама з усім прекрасно справлялась, із своїм похмурим виразом й демонстративним ігноруванням. Максимум з неї можна було вирвати кілька слів і то при хорошому настрої. Деколи Торп співчував тому й відчував полегшення, що з ним Венздей більше так не поводилась.

    Зате в один із днів він почав помічати на перший погляд дивні речі. То одного разу прийшовши до своєї кімнати ввечері хлопець помітив, що його речі не на своєму місці, злегка зім’яті, ніби хтось щось шукав. Волосся, яке залишилось на гребінці зникло. Добре, що він користувався ритуалом, який знищував фізичні й магічні властивості часточок, які більше ніж п’ять хвилин тому розлучилися з тілом. Подібну процедуру проводили маги й роди ізгоїв для того, щоб на них не навели порчу й не змогли скористатися в інших цілях.

    Ще через деякий час спробували увійти в майстерню за його відсутності, переглянули сміття й під ліжком. Аддамс з якою Ксав’є поділився цією дивиною нахмурилась, але її очі загорілись, передчуваючи нове розслідування. Пізніше Річ розповів, що цим кимось був Джек, який спочатку взяв волосся художника, а згодом переглядав сміття й під ліжком бурмочучи щось про контрацепцію.

    Торп згадав, що після цього випадку сусід просив поділитися презервативами, після чого здивувавшись, що той ними не користується, спробував дізнатися чи зустрічається той з кимось, навіть покепкував про вимушене утримання юнака.

    Венздей не знала що таке презервативи і чому вони потрібні Джеку. Художнику довелося їй пояснювати природу цих контрацептивів, а також те, що ритуал для частин тіла, які відірвані від тіла більше п’яти хвилин не діє на сперму, так як вона потрібна для продовження роду. Залишилось тільки зрозуміти навіщо Морроу потрібна частина його тіла.

    Одна із теорій була те, що Ковен довідався про заповіт Аверса. Там не указувалось про спорідненість між ними, але маги не ідіоти, могли здогадатися. Адже чому Генрі залишати практично весь свій спадок невідомому хлопцю. Ковен міг розпитати Вінсента, але чи скаже той правду? І навіть якщо скаже вони можуть забажати перевірити.

    Через деякий час до Ксав’є почала активно клеїтись одна з дівиць, яка раніше була помічена біля Джека. Не з їхнього курсу, на рік старше, темноволоса смаглява модельної зовнішності. Як і Б’янка сирена, яка доволі добре фехтувала, але не мала якихось визначних успіхів. Раніше хлопець її не помічав, але вона стала дедалі частіше з’являтися в його полі зору.

    То сяде в кафетерії за столик поруч, то ходить біля його майстерні, то крутиться біля клубу зі стрільби, то їй раптово потрібно сходити в той же магазин… Це помітили друзі Торпа, а Аддамс горіла бажанням прибити нахабу. Тут вже юнак нагадав їй, що офіційно він вільний хлопець і будь-яка дівчина може забажати з ним зустрічатися. Ці слова коштували йому кількаденного бойкоту.

    Утримувало письменницю від кривавої розправи той факт, що Ксав’є не звертав ніякої уваги на цю дівицю, тільки сміявся над її зусиллями. Вона не могла змусити себе запропонувати хлопцю відповісти на флірт сирени, щоб дізнатися її мету. Одна лише думка про Торпа в обіймах цієї дівчини змушувала зазвичай спокійну Венздей кипіти від люті. Ні, ніколи вона не зможе віддати те, що належить їй. Особливо, після того як в нездійсненному майбутньому це відбулося.

    Єдина користь від цих ревнощів було те, що Аддамс з подвоєною енергією вирішила довести свою перевагу перед іншими, особливо в постелі. Вона все частіше схиляла його до сексу, тепер і в доволі несподіваних місцях, як наприклад пустий клас чи бібліотека. Юнак відчував себе збоченим підлітком під гормональним впливом, але навіть тоді його жага була невичерпна. Здавалось, вони не можуть насититись одне одним.

    Тим часом Венздей викликали до кабінету директора. Вона не розуміла в чому причина, адже якщо не рахувати нещодавнього поранення дратуючої її сирени, яка все нахабніше переслідувала художника, а письменниця не могла відмовити собі в маленькій помсті, нічого серйозного не було. Навіть нудно. Якби не бурхливе особисте життя з Ксав’є й друзі, то вона уже давно б утекла звідси.

    Джеймс Морроу був схожий на свого сина. Тільки більш підтягнутий і не дивився на всіх зверхньо. На його була незворушна маска й тільки очі із допитливістю розглядали дівчину, оцінюючи її. Він явно хитріший за свого сина, не можна його недооцінювати. Письменниця сіла напроти нього.

    – Викликали мене, директор Морроу? – поцікавилась вона.

    – Так, міс Аддамс. – він ніяк не відреагував на її нахабство, що дівчина сіла без запрошення.

    – З якого приводу, директор Морроу? Я думала, що цього семестру у мене ідеальна поведінка, що навіть змусило моїх батьків хвилюватися чи зі мною все в порядку. Ганьба у моїй біографії.

    – Так, я знаю, міс Аддамс. – кивнув він. – Як і про вашу сьогоднішню суперечку з міс Райс. Знаю, ви будете говорити, що це нещасний випадок і я зроблю вигляд, що повірив вам… Зрештою, ніяких доказів немає і міс Райс не жалілась… Але я викликав вас не для цього. Ви знаєте Наталі Морроу?

    – Ні, а хто це?

    – Це моя кузина, яку послав Ковен, щоб вона поговорила з вами. Ковен підозрював, що у вас є потенціал, щоб стати могутньою провидицею, хотів перевірити це й запропонувати вам вступити до нас. На жаль, ми втратили з нею зв’язок і вона повідомила нам результати свої спостережень чи вашої бесіди.

    – Як я уже говорила, до мене ніхто не звертався і не представлявся таким іменем. – по суті дівчина й не брехала. Вона не знала як звали того сталкера. – Я не підозрювала, що за мною спостерігав хтось за наказом Ковену. Можливо, міс Морроу не була задоволена результатами своїх спостережень або хотіла ще щось перевірити.

    – Он як. – задумався Джеймс. – Наша родина й Ковен хвилюються за неї. Дякую, за ваші пояснення. Я чув, що у вас непоганий потенціал й ви походите із відомої родини, тож від імені Ковену я пропоную вам вступити до нас.

    – Мене це не цікавить. – відмахнулась Венздей.

    – Подумайте про перспективи…

    – Я не маю наміру жити за чужою вказівкою. Ковен контролює своїх членів навіть у тому, що стосується особистого життя. Моя родина не вступила туди і я не прагну. Це моя остаточна відповідь.

    – Зрозуміло… Що ж дякую, за відповідь. І останнє, прошу, будьте м’якішими з моїм сином. Він дещо зарозумілий, та це все поверхневе. Джек хороший хлопець і ви це зрозумієте, якщо пізнаєте його краще.

    – У мене немає наміру пізнавати його краще ні тепер, ні пізніше. Він мене не цікавить. Якщо у вас все, то я піду.

    – Раджу вам все ж прислухатися до моїх порад. – його голос звучав м’яко, але очі злегка звузились. – Рід Морроу не менш древній та впливовий від роду Аддамс. Наша співпраця може принести багато корисного.

    – Не сумніваюсь. Але, як я уже сказала мене це не цікавить.

    З цими словами Венздей встала і пішла. Джеймс задумливо дивився їй услід. Нестерпне дівчисько. Так, його попереджали, що Венздей холоднокровне стерво, та він сподівався, що зможе з нею домовитись. Зрештою, вона була розумною дівчиною. Однак, вона виявилась впертою й незалежною як і всі Аддамси.

    Щодо Наталі, чоловік не міг сказати чи бреше дівчина чи ні. Вона була незворушною й трималась відсторонено. Можливо, Венздей насправді нічого про це не знала. Тим більше, що сама Наталі часто була дуже непередбачувана, саме тому й залишалася в Ковені дрібною сошкою, попри свій рід і магічну силу.

    Гірше те, що Джек не може тримати себе в руках і показує всім свою погану сторону. Союз із родиною Аддамс зміг би багато дати їхнім сторонам, особливо тепер, коли Ковен почав втрачати свої позиції. А Венздей ще й донька глави роду. Якби Джек проявив трохи більше ініціативи й зацікавив дівчину, то можна було б домовитись про шлюб.

    Так, в роду Аддамс одружувались по любові, та Венздей відрізнялася від своїх родичів і з нею можна було б домовитись. Все, що від неї вимагалося це народити спільну дитину, супроводжувати чоловіка на важливих прийомах і уникати скандалів. А так кожен із них міг жити своїм життям. А внука виховав би він сам.

    Але Джек навіть не старався. Хлопець в’яло фліртував з нею, не виказуючи справжньої зацікавленості. Більше того, судячи з усього Аддамс зовсім не цікавила його в якості сексуального об’єкту. Джек називав її старомодним опудалом, чорно-білим страшком. Можливо, тому що хлопцеві подобалися вульгарні розмальовані дівиці.

    Джеймс бачив те, що не бачив син через свою юність та недосвідченість. Так, Венздей була вірна своєму чорно-білому образу й закритому одягу, однак у неї була хороша фігура й привабливе обличчя. З часом вона стане ще більш жіночною, можливо не такою як її мати, та певна чуттєвість в ній уже поволі прокидалась. Це справжній діамант, варто лише правильно підібрати огранку. Але такий ідіот як його син цього точно не помічав.

    Не менше його бентежила затримка із Ксав’є Торпом. У Ковені майже не сумнівались, що юнак родич Генрі Аверса. Занадто він був схожий на його померлого сина, а ще старий заповів тому майже всі свої статки. Занадто багато як на співпадіння.

    Вінсент мовчав, судячи з усього він не бажав, щоб Ковен взяв його сина під контроль, адже тоді всі статки, які Ксав’є отримав будуть для чоловіка недоступними, а той все ще сподівався накласти на них свою лапу. Молодий Торп теж не розповсюджував інформацію про своє походження. Аналіз ДНК і магічні перевірки не могли нічого дати, хлопець користувався ритуалами, які унеможливлювали подібні маніпуляції.

    Залишалося отримати його сперму і тут виникла проблема. Після Б’янки Ксав’є явно ні з ким не зустрічався. Він пропадав у своїй майстерні зранку до ночі, з’являючись у своїй спальні лише для того, щоб спати. Найчастіше  спілкувався з тією ж Аддамс, Петрополом, Барклай і Сінклер. За його інформацією окрім Венздей, у інших були вже стосунки. Навряд чи він підкорив неприступну дівчину, вони ледве змогли нарешті потоваришувати. Тож Торп на даний момент ні з ким не зустрічався.

    Джек підібрав для нього дівчину, яка теоретично могла привабити художника й принести їм його сперму. Однак, і тут на них чекало розчарування. Як би сирена не намагалась, їй не вдалося звабити юнака. Джек насміхався, то з марних спроб дівчини, то з потенції Ксав’є, який ніяк не помічав доступної для нього дівчини й не поспішав тягнути її до ліжка.

    Зате дещо помітив директор, а саме поведінку Аддамс, яка явно ревнувала хлопця. І сьогоднішній інцидент став підтвердженням його спостережень. Навіть якщо вони вже не зустрічаються, то приглядаються одне до одного. Цього не потрібно допустити, адже тоді рід Аддамс не лише стане могутнішим, а й вони упустять таку перспективу. Особливо, якщо Торп нащадок роду Аверс.

    Навіть якщо Ксав’є й не являється магом, то його діти або внуки можуть стати такими. А з родом Аддамс це може стати швидше. І Ковен їм не знадобиться. Ні, краще не допустити їхнього об’єднання. Потрібно стимулювати Джека краще, щоб він змусив Венздей побачити в собі потенційного чоловіка. Можливо, доведеться їх посварити.

    Тим часом дівчина прийшла до клубу бджолярів, де Юджин уже займався своїми улюбленими бджолами. Взагалі комахи хороші супутники, вони не займають нікого зайвий раз, особливо якщо вміти з ними поводитися. Але завжди захищають своїх. Просто як Отінгер. Він тихий і спокійний, на перший погляд, ніколи не запитує зайвого, але за своїх стане горою.

    І тепер хлопець нічого зайвого не запитував, більше розповідав про зимівлю бджіл й власні спостереження за природою. Це давало змогу їй обдумати те, що сказав директор. Про долю сталкера та її участь в ній він й Ковен могли лише здогадуватись, тож поки що за це можна не хвилюватись. Ксав’є не згадував, та й не повинен був, так як розумів, що навіть якби вона й знала, то не сказала б.

    Цікаво було інше. Джеймс явно був налаштований на їхнє з Джеком зближення. Якби справа була тільки у зв’язках, то можна було б звернутися до Гомеса. Швидше за все справа у невдалому флірті його синка й бажання прилаштувати того з найбільшою вигодою. Не те, щоб Аддамс не задумувалась про подібне.

    Ще з раннього дитинства Мортіша говорила їй, що представниця роду Аддамс, ще й донька глави роду хороша партія. Ось тільки Аддамси зазвичай одружувались по-любові й Венздей ніхто не змусив би вийти заміж супроти її волі. Дівчина ж ніколи не прагнула сімейного життя, які б вигідні пропозиції їй не робили. Вона мріяла бути самітником як її улюблений дядя й господинею в своєму житті.

    Але мрія письменниці не збулася, вона виявилась пов’язаною із меланхолічним художником, якого, як не дивно, полюбила, не дивлячись на своє чорне льодяне серце. Як би дівчина не прагнула самостійності та самотності вона вже не могла відмовитись від нього. Уже спробувала, не вийшло.

    Вочевидь, наступним кроком директора буде нова спроба звести її зі своїм сином. Чи хоче цього Джек інше питання, швидше за все його ніхто не запитував. Та цього однозначно не хотіла Венздей. Навіть без наявності в її житті Торпа вона ні за що не хотіла б стати дружиною цього пихатого сноба. Одна думка жити за його вказівкою й лягати з ним в постіль викликала в неї жахливу нудоту.

    Чи потрібно обговорювати це із Ксав’є? Адже він знову буде ревнувати й може наробити багато лиха або видати інформацію, яку можуть використати проти них. Не те, щоб Аддамс поводила себе краще за нього. Їй хотілось вдарити себе при згадці про власну поведінку з сиреною. Навіть Морроу міг щось запідозрити. Почуття затьмарювали її розум.

    Вона повинна взяти себе в руки й діяти логічно, якщо вони бажають вижити й зберегти себе. Поки що дівчина вирішила нічого не говорити коханому, щоб не провокувати. Джек ніколи не досягне своєї цілі, як і ця дівиця, а вони з Торпом будуть разом. Головне не провокувати їх і не давати підказки, що вони можуть отримати набагато більше, ніж розраховували.

     

    0 Коментарів