Фанфіки українською мовою

    Ще нещодавно Ліна та сім’я каленів про одне одного нічого не знали. Але Ліна яке перейшла в нову школу почала гарно спілкуватись з Джаспером і варто зізнатись ця дружба зайшла в кардинально інший бік.

    Це був кінець серпня скоро починалось навчання. Ліна яку з дитячого будинку забирала нова сім’я ні на що хороше не очікувала. Та й на що очікувати коли її вже декілька разів брали в сім’ю а потім повертали назад. Здавалося що з нею не так, вона кардинально по іншому себе поводила коли всі підлітки наприклад в чотирнадцять років поводять себе адекватно. То Ліна в чотирнадцять була готова вбити всіх хто на неї не так подивиться. Вона звісно могла спробувати вдавати з себе спокійну дитину,во пробувала ,але її на довго не вистачало.

    І от цього рази її брали в сім’ю люди з маленькою містечка,все що їй про це містечко розказали :

    —це маленьке містечко в якому живе від сили тисяч десять людей,на все місто одна школа. Там майже весь рік йде дощ – такий опис був не дуже втішний особливо після того як Ліна два місяці жила в Каліфорнії. Тому їй не дуже хотілося жити в такому місці,але їй хотілося спробувати пожити в новій сім’ї. В неї все ж залишалася надія на нормальне життя.

    Пройшло декілька днів і прийомні батьки Ліни приїхали забирати її з дитячого будинку. Вона зібрала речі,яких варто зізнатись в неї було не багато . Вона разом з своїми новими батьками Джеймсом та Даною вийшли на вулицю і Ліна подивилась на сонце на блакитне небо ,але швидко відкинула всі погані думки і сіла в машину . Поїздка мала бути дуже довгою і Джеймс всю дорогу розказував щось про коней Ліна любила тварин тому уважно слухала виявилося що у Даний та Джеймса є два коня та кобила. Джеймс пообіцяв навчити Ліна їздити верхи та подарувати одного коня який їй більше сподобається. Так пройшла вся поїздка коли вони нарешті зупинились біля досить гарного будинка . Вся сім’я вийшла з машини та пішли до будинку взявши речі Ліни які вони занесли за один підхід. В кімнаті Ліни стояли стіл,ліжко ,тумба ,шафа,полиця з книжками,а на стінах висіли декілька картин з конями та котами. Вікно виходило на дорогу. Ліна сіла на ліжко та почала дивитись у вікно на вулиці було тепло ,але похмуро,зелень була повсюди. Вечері до і дівчина вирішила лягти спати раніше адже завтра їй ще потрібно було їхати за покупками,і вона вдягла піжаму та заснула.

    Ранок в Форксі видався дождливим та холодним. Сьогодні Ліна мала піти в школу. Вона спустилася на кухню де вже сиділи її батьки. Вся сім’я сіла та почали їсти, їли мовчки. Ліна була дуже активною та любила спілкуватись з людьми,але сьогодні вона була на нервах та й не виспалась. Джеймс запропонував підвести Лігу адже їй було шістнадцять років і в неї не було прав.

    Дана поїхала на побуту ,а Джеймс разом з Лігою поїхали до школи. Всю дорогу Джеймс розказував про те які автомобілі шкідливі.

    —я б з радістю їздив на конях,а не ось цьому—він вдарив по панелі автомобіля—але ж тут дожді частіше ніж де завгодно, а коні це тварини які досить легко можуть захворіти.—він говорив всю дорогу. Через десять хвилин вони під’їхали до стоянки. Джеймс зупинився побажав Ліні гарного дня і дівчина пішла до школи одягнувши капішон.

    Вона витягла з кишені телефон де в неї була карта почала дивитись куди їй іти далі . Зараз в неї біологія в третьому корпусі і вона побрела до дверей третього корпусу. Дощ лише посилювався як і вітер Лінк не дуже звертала увагу на інших учнів які були надворі. Але не дивлячись на це помітили боковим зором що до школи під’їхала червона дуже стара машина,Ліна настільки не розбиралася в машинах що навіть не знала що це за машина. З неї вийшла досить гарна дівчина і до неї одразу підійшов високий гарний хлопець. Ліна почула як той назвав дівчину “Белла”. Ліна не звернула на це жодної уваги та зайшла в корпус . Знявши куртку та поклавши її у шафу,вона взяла потрібні книги та пішла на урок .

    Зайшовши в аудиторію вона підійшла до столу та дала свій формуляр вчителю на підпис доки той шукав ручку вона подивилась на учнів. Всі її однокласники були на два три роки старше її. Вона пішла в школу коли їй було всього чотири її біологічні батьки хотіли щоб всі хвали іх за те що вони так добре виховали дитину,саме тому Ліну з дитинства навчали всьому підряд. Не дивлячись на те що дівчина була значно молодша від своїх однокласників вона від них ніколи не відставали. Ліна оглянула аудиторію і помітила що той хлопець сидить з беллою. Вчитель поставив свій підпис та віддав документ Ліні і та сіла біля досить красивої дівчини яка представилась Джесікою.

    —ти новенька ,я тобі все розкажу короче із най цікавішого тут Калени вони прийомні діти доктора Калена ,і саме дивне короче я тобі потім їх покажу ,але Еммет і Розпалі зустрічаються.—вона проговорила це з таким осудом якого до цього Ліна і уявити не могла Джесіка точно отримувала неймовірне задоволення від того що це розповідала. Ліна слухала дуже уважно вона хотіла знати з ким спілкуватись варто, а з ким ні. Коли закінчився урок Ліна пішла на історію ,а потім на математику нічого цікавого на цих уроках не відбулося. Лише Джесіка все ще розповідала секрети учнів між уроками . Джесіка також дружила з беллою і багато про неї розповідала.

    —Белла зустрічається з Едвардом ,з тим хлопцем який біля неї сидів на біології.—це вона сказала з дуже сильною заздрістю в голосі. Вірогідно вона намагалася сподобатися Едварду ,але без успішно. І тут Ліна згадала про питання яке хотіла задати .

    —а чому у них така біла шкіра?—запитала Ліна це питання її дуже сильно цікавило .

    —а точно. Вони років чотири назад переїхали сюди з аляски яне думаю що вони десь встигли загоріти.—так і пройшли перші три уроки і настав час іти в їдальню.

    По дорозі в їдальню вони зустріли ще трьох це були Майк ,Ерік,Белла. Джесіка всіх познайомила з Ліною . І вся компанія пішла їсти вони взяли собі їжі та сіли за вільний стіл і активно почали обговорювати уроки ,школу і поїзду в лапуш. Виявилось що поїздки на побережжя не є якось дивиною,але Ліна не уявляла як виглядає берег і на скільки там холодно. Їй хотілось сидіти в теплі, а не їхати бог зна куди. Ліна погодилась не тільки через вічливість ,а й тому що їй було цікаво. Саме цікавість її змусили подивитись на інших учнів які сиділи в їдальні ,і вона почила столик в дальньому кутку де сиділи п’ятеро підлітків. Всіх вона знала по іменам адже Джесіка їй про них розказувала . Ліна уважно подивилась на всіх п’ятьох і більше всього її зацікавив Джаспер він сидів боком до неї ,але не дивлячись на це всеодно виглядав як модель з обкладинки глянцевих журналів.він обернувся і вони з ним пересіклись поглядами. Їх зоровий контакт продовжувався лише декілька мілісекунд ,але здавалося пройшла вічність. Коли Ліна відвела погляд і намагалася змусити себе їсти ,але в неї нічого так і не вийшло. Коли всі вже почали розходитися Ліна також пішла на уроки решта дня пройшла без жодних проблем .

    І Ліна вийшовши зі школи та подзвонила Джеймса і попросила забрати її зі школи. Дощ лише усилився. Джеймс сказав що приїде через декілька хвилин. Ліні нічого не залишалося окрім як чекати . Доки вона стояла під деревом помітила що Едварт і Белла про щось розмовляють судячи з тону розмови йшлося про щось серйозне. Все що почула Ліна було “вампір” її це здивувало але не дивлячись на свою цікавість вона не стала прислуховуватися. Тут приїхав Джеймс і вони разом поїхали до дому коли вони під’їхали до дому Джеймс поїхав назад на роботу і побажав Ліні гарного вечера . Дівчина зайшла в будинок і переодягнувшись почала робити домашку ,але справи зовсім не йшли вона не могла викинути з голови те слово. Вона декілька разів чула розповіді про вампірів в дитинстві від бабусі та дідуся. Вони розказували що колись давно їх плем’я полювало на вампірів і щось про перевертнів вони теж розповідали коли Ліна питала “а де зараз ваше плем’я” дідусь відвертався ,а бабуся розказувала що вони пішли звіти адже не могли їм довіряти, більше нічого вони розказували. Зараз у Ліни виникло дивне відчуття щось схоже на нав’язливу думку “стати на чотири ноги” Ліна відмахнувся від цих думок і відкрила ноутбук , ввівши в пошуку “вампіри” вона сильно здивувалася адже жодного результату не було. Але цікавість перемогла і вона зайшла в даркнет і ввела теж слово і їй видало купу результатів. Вона дізналась про вампірів все . Бліда шкіра очі які змінюють колір,жодної потреби в людській їжі. І тут Ліна підскочила вона зрозуміла що сім’я каленів вампіри. Трохи заспокоївшись вона ввела запит “перевертні” знову їй видало багато результатів. Вона багато прочитала ,але більше всього її здивував але при цьому не менше налякав наступний текст:

    ” Перевертні є двох видів. Перші їх вид це люди які не можуть перетворитись на вовка по своїй волі ,а роблять це лише на повний місяць. Після перетворення вони схожі скоріш на гібрид вовка та людини. Після обернення вони не контролюють себе . Перевертні цього підвиду утворюють собі подібних кусаючи. Народитись таким перевертнем не можна.

    Є другий підвид перевертнів . Таким перевертнем народжуються. Вони перетворюються на звичайного вовка тільки значно більшого та сильнішого. І роблять це по своїй волі під час обернення вони себе повністю контролюють. Зазвичай такий ген проявляється після тридцяти,але це за звичайних умов. Якщо поруч є вампіри то це відбувається набагато швидше ,а саме від дванадцяти років. Зазвичай все починається з нав’язливих ідей заявити, стати на чотири ноги,погавкати і т.д. А далі людина навчається перетворюватись на вовка. Часто в перший час після початку цього процесу людина є більш емоційною,дратівливою. Цей ген передається не всім ,але здебільшого від батька до дитини незалежно від статі.”

    Біологічний батько Ліни помер в віці двадцяти чотирьох років тому є шанс що він просто не дожив до свого становлення перевертнем. Ліна вирішила що оскільки в неї цей процес вже почався вона може перетворитися на вовка будь де ,а їй це не було потрібно. Тому вона вирішила навчитися перетворюватися зараз. Вона встала за столу і почала уявляти як вона перетворюється на вовка вона намагалася перетворитися на протязі години потім вирішила стати на чотири ноги і продовжила. Так пройшло ще пів години ,коли вона відчула щось дивне та тепле. Вона відкрила ,покрутила головою та зрозуміла що в неї вийшло. Ліна підійшла до дзеркала яке було на шафі і побачила що перетворилася на білосніжного вовка ,висотою в холці десь півтора метра. Потім вона повернулась в свій людській облік і здивувалася коли вона читала про перевертнів то там було написано що одяг кожного разу рветься ,але її одяг був цілий. Вона перетворилася ще декілька разів одяг все ще був цілий . Ліна вирішила що це через те що її бабуся та дідусь жили окремо від зграї тому мають відмінності. Вона трохи поседіла доробила уроки та лягла спати. Вона довго не могла заснути думаючи про те що дізналася ,але чомусь те що вона перевертень її хвилювало менше ніж те що Джаспер вампір ,через декілька годин Ліна все-таки заснула.

    Наступного суботнього дня дівчина проспало до обіду коли вона прокинулась та спустилась на кухню там була Дана яка активно прибирала ,побачивши Ліну вона запитала як їй спалось.

    —добре,спалось—Ліна робила все можливе аби ці слова прозвучали як можна переконливіше ,але їй вони переконливими не здалися.

    —я дуже радо що ти так швидко освоїлася,я боялася що тобі тут не сподобається. Як справи в школі?—Дана на відміну від Ліни говорила так щиро як Ліна ніколи не змогла.

    —добре в мене навіть з’явилися друзі.

    —добре, я рада за тебе. Джеймс сказав як прокинешся вийди до нього на подвір’я. Тільки одягнись тепліше.—Ліна одягалась та пішла на подвір’я . Вона побачила Джеймса який возився з конями . Біля нього стояло два дуже гарних коня ,один біло сірий з високо піднятою головою який всім своїм видом показував що готовий працювати, і другий :рудий ,виглядав він так неначе хоче лягти на землю та поспати. Всю суботу Ліна та Джеймс провели з конями. Під вечір дівчина вже досить впевнено почувала себе в сідлі . В неділю вони всією сім’єю поїхали в сієтл за покупками і провели там цілий день. Так і пройшли перші вихідні Ліни в новій сім’ї.

    В понеділок з ранку Ліна прокинулась сповнена сил швидко зібралася та пішла до школи . Був сонячний,майже без хмарний день ,що для форкса було справжньою дивиною . Ліну сонце особливо радувало адже сьогодні після школи вона з компанією мали їхати в лапуш. Вона йшла в школу ледь не вприприжку . Вона встигла забути про те що дізналась два дні тому. Але вона навіть не підозрювала які “веселі”будуть ці дні. Вона йшла хвилин п’ятнадцять ,Ліна не звикла так багато ходити ,але сьогодні п’ятнадцяти хвилинна прогулянка здалася дуже короткою. Дійшовши до школи вони не стала чекати ,а одразу пішла на урок у неї був дуже гарний настрій . Не дивлячись на це вона всеодно помітила що машини каленів на стоянці нема вона не стрималась і посміхнулась. Ліна чудово знала чому каленів немає адже на дворі сонячно ,а вампіри світяться на сонці. Вона спіймала себе на думці “цікаво як виглядає лице Джаспера на сонці . Їй стало соромно від своїх же думок і вона швидко пішла до аудиторії.

    Всі уроки пройшли спокійно на ланчі Ліна робила все щоб Белла її ні в чому не запідозрила. В неї це вийшло. Після уроків вся компанія а саме:Белля,Джесіка,Майк,Ерік і ще декілька студентів яких Ліна не дуже добре знала всі сіли в мікроавтобус та поїхали. Дорога зайняла в них хвилин двадцять. За кермом був Майк. В мікроавтобусі всю дорогу невщухали розмови. Говорили про все під ряд. А Ліна не підтримувала розмову вона думала про Джаспера. Для неї думати так багато про людину було дуже дивно вона намагалась перебити думки про Джаспера думками про перевертнів. Вона знала що побережжя лапуш належить перевертням також вона знала що дуже часто перевертні та вампіри м’яко кажучи не ладять. І вона щиро не розуміла чому Белла їде адже вона зустрічається з Едвардом який як відомо вампір. Доки Ліна про це думала вони приїхали на побережжя . До Белли одразу підійшов високий смуглий хлопець. Як виявилося його звали Джейкоб.Ліна розуміла що він перевертень, саме тому не розуміла як Белла зустрічається з вампіром і дружить з перевертнем і вирішила все делікатно в неї дізнатись.

    — о Белла ,а як давно ти з Джейкобом спілкуєшся просто ти про нього нічого не розказувала.—Ліна старалася питати це дуже обережно адже вона розуміла що вона може тяпнути зайвого.

    —а наші батьки дружать от ми і спілкуємося. З дитинства знайомі є навіть фото де ми діти. Що правда в динстві він був блідий тому його можна не впізнати.

    —прямо як вампір.—Ліна пожалкував про ці слова швидше ніж встигла договорити останні букви.

    —добре я піду до інших ноги помочу . —Ліна пішла до інших намагаючись не подати виду що вона сказала щось не те. Все що їй залишалося це сподіватися що Белла не сприйме ці слова серйозно. Всі продовжили веселитись до пізна ,а потім вся компанія поїхала додому. Ліна повечеряла разом з батьками та пішла спати що правда до того як спати вона зробила домашку .

    З ранку йшов маленький дощ ,не дивлячись на це на вулиці було тепло . Ліна зробила всі свої ранкові справи зібралась та вийшла на вулицю. Їй довелося чекати декілька хвилин доки Джеймс прогріє машину. Потім він завіз Ліну до школи ,а сам поїхав на роботу. Коли Ліна йшла парковкою вона помітила каленів ,але цього разу вони дивились саме на неї з підозрою та недовірою. Ліні було зрозуміло:Белла розказала їм про вчорашній випадок від цього в дівчини всередині все зтиснулось. Вона не боялась вампірів її біографією можна залякувати школярів ,але останнім часом для неї все більше має значення думка Джаспера. Ліна зайшла в корпус та пішла прямо в кабінет ,перші три уроки пройшли без жодних інседентів. Під час обіду за столом де сиділа Ліна розмовляли всі окрім Ліни та Белли, вони навіть не дивились одне на одну. Ліна відчувала на собі холодні погляди вампірів.Вона дуже уважно слухала що відбувається у каленів за столом.

    —вона несе загрозу якщо ти міг читати її думки тоді інша справа.—це був голос розпалі яка судячи з усього зверталась до Едварда.

    —я не думаю що вона несе загрозу. Дотогош судячи з усього ця реальність її не краплі не лякає тому їй немає сенсу щось комусь казати.—від цього голосу у Ліни пішли мурашки по шкірі,це говорив Джаспер як завжди спокійний та врівноважений.

    —це можливо,але навіть так якщо про неї дізнаються Вольтурі…— тут у Ліни сердце пішло в п’яти вона знала хто такі Вольтурі ,якщо колір очей каленів казав про те що вони харчуються лише тваринами. То Вольтурі це один з найдавніших кланів.І вони плювати хотіли на етику та мораль.

    —так ,якщо вони дізнаються то у нас буде багато проблем.—це сказав Емет з такою інформацією яка казала”це не наша справа”.

    Ліна подивилась на годинник ,скоро початок уроку. Вона зібрала свої речі та пішла на урок. Без інседентів пройшла решта занять . Джеймс подзвонив і сказав що не зможе забрати Ліну зі школи. Дівчина вирішила хоч якось використати свої здібності . Вона вийшла зі школи перейшла дорогу по стежині зайшла глибше в ліс поставила рюкзак під дерево перетворилась на вовка та взяла рюкзак в зуби та обережно побігла . Коли Ліна вже подолала половину дороги то вона помітила двох людей на дуже дивно одягнених вона прислухалась до того про що вони говорять.

    —вольтури хоче щоб її привели живою .

    —вона скоро має повертатись з школи ми її переходимо.—Ліну це досить сильно налякало адже вона розуміла що від вампірів так легко не сховаєшся. Вона побігла додому коли вона була за декілька метрів від дому вона поставила рюкзак перетворилась назад в людину і вдягла рюкзак, та зайшла в будинок. Коли і Дана і Джеймс були вдома, Ліна перевірила чи зачинені двері та вікна коли її батьки про це спитали. Ліна відповіла що повилазили всякі кровосісі ,а вони задають в кожну щелину. Звісно батьки Ліни подумали про комарів,їм від того й краще. Ліна дуже довго не могла заснути,але їй вдалося поспати декілька годин. На ранок Джеймс довіз Ліну майже до самої стоянки ,а потім поїхав на роботу . Дівчині залишалось пройти лише декілька десятків метрів коли вона відчула що нічого не відчуває. Вона нічого не чула,не бачила , не відчувала вона навіть запахів не відчувала . Ліна вже почала думати що померла, настільки довго це все тривали ,але через деякий час до неї повернулись відчуття.

    Вона стояла посеред просторої зали на підвищені стояли три стільця більше схожі на трони, не далеко від неї стояв хлопець який виглядав на чотирнадцять не більше. Скоро до зали зайшли троє чоловіків які росілися в крісла.

    —вітаю тебе,підійшли ближче .—це говорив чоловік який сидів посередині з інформації яка була у Ліни ,його звали Аро він мав дар читати думки людей через дотик. Одна рухалась вона неначе приклеїлась до підлоги хлопець який стояв недалеко підійшов і досить сильно штовхнув дівчину. Волею-неволею вона підійшла блище до Про той взяв її руку пройшло декілька секунд перш ніж він почав посміхатись.

    —в нас вже подібна ситуація була . Так. Була. Цікаво.. Ти значить у нас щит,блокуєш здібності інших.цікаво.—Ліні було максимально не цікаво що говорив Аро їй хотілося піти звідси як умова раніше.

    —щож..—лише встих проговорити Аро коли в залу зайшли декілька людей.

    —Аро я беру її на особисту поруку! І роблю я це не тільки як твій старий знайомий а ще як представник клану каленів.—це говорив доктор кален ,він говорив швидко, судячи з усього боявся запізнитись . Ліна в цей час вже нічого не розуміла,але тут на її плечі опинилась чиясь рука яка потягла її в інший бік вона не стала сперечатись. В час між карлайлом та аро розгорілося сперечання,але Аро поступився і відпустив Ліну в клан каленів . Коли всі вийшли з будівлі то Ліну засліпило сонячне світло. Джаспер все ще тримав її за плече і вів до машини за кермом сиділа ,а Джаспер повернувся до Ліни:

    —ти на передньому ,чи на задньому сидінні?—Ліна була дуже вдячна каленам за те що вони для неї зробили,але вона очікувала якийсь осуд від Джаспера,але його голос був і зхвильований,і одночасно доброзичливий.

    —на передньому.—Джаспер мовчки відкрив двері і Ліна сіла на сидіння,а Джаспер сів на заднє сидіння .

    —а..—Ліна хотіла сказати що вона перевертень вона подумала що варто сказати цю інформацію,але Джаспер виявився спритнішим.

    —ми знаємо що ти перевертень.—Еліс посміхнулася ,а Ліна не стала запитувати звідки. Еліс всю дорогу пояснювала Ліні що буде тепер . Виявилося що карлайлу довелося пообіцяти вальтурі що коли Ліні буде двадцять вони обернуть її. Джаспер весь цей час уважно спостерігав за Ліною.

    Ліна на протязі всієї дороги копалась в своїх думках вона вже нічого не розуміла.Вона думала про те ще не заслуговує на те що для неї зробили каллени ,також вона зрозуміла що не вимовно любить Джаспера. Вона чудово розуміла що зовсім його не знає, але з собою нічого зробити не могла .

    Через пів години вони приїхали до будинку каленів Еліс та Джаспер вийшли з машини що зробила і Ліна . Через декілька секунд приїхали решта сім’ї каленів. Весь клан зайшов в будинок та сіли на дивани Ліна дивилась куди завгодно лише не на каленів.

    —як ви всі чудово що в нашому клані поповнення—Ліна похолоділа від цих слів вона розуміла що вибору в неї нема ,але преспектива жити з вампірами ,дотогош вона їх зовсім не знала, її зовсім не радувала,але карлайл швидко її заспокоїв— звісно ніхто про це поки що не дізнається, Ліна буде і далі жити з батьками, а там розберемося по ходу. Джаспер розкаже Ліні все що їй потрібно знати.—всі окрім Джаспера та Ліни встали та пішли по своїх справах ,а Джаспер жестом покликав Ліну піти прогулятись та поговорити.Вони вийшли та пішли до лісу коли будинок не було видно Джаспер заговорив.

    —як ти себе почуваєш?

    —а ти як думаєш?

    —не культурно відповідати питанням на питанням на питання.—Ліна вперше в житті побачила як Джаспер посміхається і їй одразу стало легше та комфортніше в його компанії.

    —мене ледь не вбили .—Ліна сказала з яскраво вираженою насмішкою .

    —добре ,я тебе розумію. Взагалі ти можеш задати мені якісь питання ,а взамін відповіси на мої.—він казав це щиро ,він з усіх сил намагався не сказати чогось зайвого .

    —як Вольтурі дізналися про мене?—Джаспер зрозумів що вона мала на увазі і задумався,йому чомусь стало дуже соромно.

    — ти думаю знаєш про здібності Про. І якось я поїхав до Вольтурі вирішити деякі проблеми стосовно клану, а Аро як завжди вирішив прочитати мої думки. По правді кажучи вони ганялись за тобою не тому що ти знала про вампірів,а тому що…—він замовк .Ліна не знала як на це реагувати. Вона навіть не знала що сказати щоб він договорив,але було зрозуміло що говорити про це йому дуже не комфортно.

    —тому що..—повторила Ліна в надії почути продовження.

    —тому що ти мені подобаєшся. Аро дізнався про це і вирішив таким чином маніпулювати мною ,а відповідно і кланом.—Тут вже Ліна зовсім нічого не розуміла, Джаспер не виказував їй жодних знаків уваги ,а тут таке. Вона також любила Джаспера ,але не дуже розуміла що робити конкретно зараз.

    —і як я маю на це реагувати?—вона не сказала це з якоюсь ненавистю або неприязню. Вона сказала це щиро не розуміючи що їй робити. Ліна швидко зрозуміла якої відповіді чекає Джаспер.

    —добре , ти мені теж подобаєшся.

     

     

     

    0 Коментарів