Фанфіки українською мовою

    Одного разу, я вирішила змінити своє життя. Як ви здогадались все пішло шкереберть.

    Мені достатньо років, щоби не соромитися свого віку. Так, мені 35 років. У мене нудне життя дім та праця, майже в житі відсутній інтим. Не те що майже його НЕМАЄ!!!!

    Багато разів бути не вдоволеною своїм інтимним життям та чоловіками. Бути не задоволеною у сим це єдине що в мене є.

    Я багато чула інформації, від нумерологів та астрологів (онлайн ворожіння), що я народилась під зіркою імператриці. Висновок в тому якщо я імператриця то мені потрібен імператор, вірно?! Напевно, ви вже закотили очі, від цієї фрази. Але багато років ця “імператриця” жила в подобі, корови або кобили, яка працює безупинно с 19 років. Яка завжди ставить потреби рідних та оточуючих на перше місце. Заробляю невеликі кошти- це так для інфи.

    Так що змінити своє ставлення до свого життя було дуже важко, коли негатив, взагалі увійшов у звичку та затягнув мене в  болотом під назвою “зона комфорту”. Мені як виявилось було комфортно так жити та нічого не змінювати в собі. Так можливо це все маячня, що я чула на стримах про астрологію та матрицю долю. Але я вірила що зможу щось в собі змінити та зробила помилку почавши з пошуку чоловіка, замість допомоги собі.

    Я прийшла до висновку, якщо в моєму місті немає імператора о потрібно його знайти в іншому місті, навіть якщо він менше мене заробляє то допомогти йому з цим. Тобто підтримати та стимулювати його на досягненні цілей, в мене вже був свій план, я навіть знайшла дуже симпатичного індивіда, я навіть не дивилась йому в гаманець ( а потрібно було). У нас крім інтима нічого не вийшло, він став віддалятися від мене, по розмові я зрозуміла, що він був не впевнений своїх силах, в плані фінансів. Тобто зможе мене забезпечити. Та і кохання на відстані це важкий варіант відносин. Натомість мені було все одно, аби кохав…

    ми перестали спілкуватись…

    Це був невдалий мій опит, але я не покладаю надію на цвинтар, я іду зі згорбленою спиною, зморшками, низькою самооцінкою та надмірною вагою далі в пошуках краще-го життя.

    А так, я забула вам сказати,що с 26 років я зареєстрована у “брачному” агентстві. Так що у нас виходить в моєї анкеті знаходяться старі фото, де я дуже гарненька, також солодке відео, де я під диктовку, говорю, що чекаю на чоловіка та готова ради нього на все.

    Ближче до суті. Багато років вони мовчали і зараз написали. Зацікавився мною чоловік з Південної Кореї. А мені було нудно, як ви здогадались ми розпочали спілкування. _ненавиджу ці агенцій_

    він мене старше на багато років, але виглядає середньо. Я чомусь вирішила, що це мій квиток до раю, наївна так?! Я відповім так але не в тому причина, я вирішила спробувати, може вони відрізняються від наших чоловіків. А може щось я там цікаве знайду, коли поїду до нього в його країну.

    Ну, знаєте всяке буває, можливо зустріти своє кохання навіть біля туалету в літаку.

    Так що ми спілкувались по телефону більше пів року. Ми домовились що лечу до нього в його країну.

    Як порядна жінка, весь час я йому надсилаю гарні селфі, всі свої збереження витрачаю на косметологів, фітнес тренера, гарні речі та інші.

    Так, виходить . Що би бути гарно необхідно дуже багато коштів для інвестування. Висновок мені потрібен забезпечений чоловік. Якщо ми зробимо припущення що чоловік з іншої країни забезпечений я буду ще гарнішою, все вірно?!

    Після всіх моїх старань я змінилась, але я не стала мініатюрною дівчинкою, я виглядала як жінка бодібілдер, життя біль. Я стала вагатись а подорож до нього. Пітер ( це його європейське ім’я) я все правдиво розповіла, що я виглядаю не так як є.

    Але він був наполегливий. Пітер оплатив квитки до своєї країни, мені залишилось тільки сісти до одного літака, потім на інший і так у небі провести більше 10 годин. Мене це не лякало, бо я вже підготувала термінову аптечку для себе.

    Перед поїздкою навела красу, усюди-кожна дівчина або жінка мене зрозуміє- знову інвестиція в себе- так я собі говорили кожний раз коли платили за послугу( я хотіла просто ревіти великими сльозами), але я згадала, що ІМПЕРАТРИЦЯ, так що “надягла корону” неси її до кінця. Я тримаю у правій руці квиток та свій загран-паспорт, серце вистрибує з грудей перед майбутнім та невідомим.

    Другий етап

    Пройшовши всі випробування аеропортами та літаками, я вже була на корейській землі. Пітер зустрів як істинний джентльмен мене в терміналі, номер терміналу та рейси літаків, я вважаю тобі будуть не дуже цікаві. Але є дуже гарненькі стюарди в літаках, їх вигляд мов з обкладинки журналу GQ. Так що зверні увагу, можливо тобі вдасться познайомитись з таким красенем. На чому я зупинилась… а так згадала.

    Пітер чекав мене в терміналі, я отримала від нього квіти ми дещо легко обійнялись. Він запитав як я себе відчуваю, нащо я відповіла все добре. Але все було взагалі не все так добре. У мене жахливо боліла голова, мої ноги були як ноги слонихи від набряків. Вся моя чарівність кудись ділась. По його очам я зрозуміла, що йому і так все зрозуміло, як мені погано. Пітер запропонував поїхати в мотель- забула сказати що він був власником мотелю, в невеликому містечку. І ми поїхали на його автівці преміум класу до його мотелю.

    Дещо довга у нас вийшла, подорож від аеропорту до його міста, тому що він жив не в самому Сеулі, а в 130 км від столиці, так що мені прийшлось зачекати. Ми приїхали, вийшла з автівки та пішли до його житла (мотель -це його також житло). Будинок був п’яти поверховий, охайний, біля парковки була клумба де квітли квітки, все чисто та красиво. Мені як ви зрозуміли охайний вид будинку подався, також вигляд мого імператору, теж був норм.

    Пітер був мене старше на 13 років, він високий та охайний на вигляд чоловік, дещо дуже худий. Але це було не на мій смак. Він мене провів до вільного номеру та залишив там. ми домовились що в мене буду десь чотири години, щоб прийти до тями.

    Я швидко роздяглась, зняла шкарпетки які впились в шкіру, як я була щаслива звільнитися від ліфчика, джинсів та всього що мене сковувало. Прийняла душ, вимила голову, надягнула зволожуючу-маску на обличчя, лягла на постіль та закинула ноги на стінку. В цю хвилину я була щаслива та вільна. Другий етап було закінчено.

    Третій етап

    Заснути мені не вдалось, як я не намагалась. Я крутилась по всьому ліжку, подушки загрібала під ноги, потім обійняла їх, а потім лягла зверху, закинула ногу на іншу подушка. Моя голова лежала просто на ліжку без подушки, але сон так і не прийшов. Я написала, всі хто знав про подорож, що зі мною все добре та що я в безпеці. Потім зайшла до ютубу та подивилась, про це місто в яке я приїхала, туристичну інформацію, щоби убити час.

    Я знала що Пітер спланував всі мої дні, а це майже 14 днів. Я вважаю що я йому на доїм, але це Пітера проблеми, а не мої. Я приїхала відпочивати та набиратись нового опиту та вражень.

    Лежачи на ліжку, я почали вигадувати, що в цьому мотелі роблять люди. А ми всі прекрасно знаємо, що люди знімають такі мотелі на одну ніч, заради того, за чим і я приїхала.

    Це мені підняло настрій, я зробила собі невелику розрядку, після довгого переліту, це саме те що мені необхідно та і настрій буде кращій для побачення.

    Коли ми їхали по місту я звернула як одягнені люди, так що я вдягнула знову свої тугі джинси, вільну футболку, почистила свої балетки та чекала на коли прийде час. Пітер був пунктуальний він постукав до номери, я відчинила двері. Він запитав. Чи бажаю я поїсти, авжеж я не відмовилась поїсти, ми поїхали до кафе, там була смачна курочка я спробувала гарнір під назвою кімчі, вони дуже гостре, взагалі там вся кухня гостра, але від цієї пекучості у роті відчула якесь задоволення. Ми знову повернулись до мотелю, тому що вже було дуже пізно. І я вже не могла стояти на ногах від втоми. Я подякувала Пітеру, та пішла до ванної кімнати, прийняла душ, впала в ліжко, вимкнула світла та провалилась у сон.

    Наступного ранку я не відчувала ніг від болю та був жахливий біль у спині, все таке багато років праці нагадують про себе дуже не вчасно. Я знайшла знеболюючи випила, він як відчував що я прокинулась, Пітер постукав до дверей.

     

    Ми разом проїхались по місту, подивились на визначні місця міста, я вирішила пройтись по магазинчикам та купити кучу сувенірів для батьків та подруг. Я же горда жінка, так що я все купувала за свій рахунок, але з великим задоволення отримувала від нього подарунки.

    Інколи коли ми шли по вулиці мене накривав страх, не знаю чому, можливо все так швидко вийшло, але мені було боязно, хвиля думок, накривала мене с кожною хвилиною прогулянки. Пітер тримав себе дуже гарно та поважно, не тискав мене та не щипав мене за талію або боки, та не говорив, кожні 5 хвилин що знайшов дружина ( у мене просто був такий опит спілкування з “женихом”)

    Ми гуляли довго, пекло на вулиці та волога мене поїдала дуже повільно, клімат його країни дуже сильно відрізнявся від моєї. Але мій сонцезахисний крем не витримав напруги і потік з мого обличчя разом з косметикою, тобто моє обличчя потекло. Коротше я втомилась дуже сильно, я не знала що корейці дуже витривалі в ходьбі, є надія в мене що в ліжку також. Пітер тягнув на трійку по п’ятибальній шкалі, но я чесна жінка всім даю шанси на успіх, навіть даю три спроби в сексі. Коротше у всіх рівні шанси, що б задовольнити імператрицю, котру я в себе зрощу.

    Ці соціальні сітки завжди дають багато не необхідної інформацій наприклад, як по руці точніше по пальцям зрозуміти, який статевий орган у чоловіка. Спершу дивимось на вказівний палець та підмізинний палець, також їх товщину. Та співвідношення пальців до тіла. Коротше його член був на око товстенький та десь сантиметрів 13 довжини, нормально як для мене 9 в мене в житі були і коротші).

    Ми пили каву їли різні смаколики я навіть назви їх не запам’ятала. Коли я була дома я використовувала час що би підтягнути знання англійської мови та щось вивчити по корейські. Це був жах. Маю на увазі вивчення корейською, ці палички та кружечки, мов бігають чоловічки на сторінках, або займаються спортом.

    Місто відрізнялось спокоєм від великих міст, наприклад Сеула. Я так вважаю що Сеул, схоже за ритмом життя як Київ, чим більше місто тим частіше люди поспішають. Пітер казав, що він планує повернутись до Сеула, та своєї праці в видавництві, так що була перспектива жита в центрі Корейської республіки. Як що що…

    Все було дуже спокійно в нашому спілкуванні, я постійно була в напрузі тому що було взагалі інше середовище, мені потрібен час на адаптування, а його на-жаль не вистачало. Ми ходили, інколи повертались до нього до мотелю де Пітер вирішував питання по роботі. Так що в мене був час полежати у номері. Так було і в цей день, він пішов кудись, я самостійно пішла до номеру, я проходила біля сусіднього номеру, та почула різкий звук мов щось впало. Вирішив швидко повернутися до номеру я прискорила свій шаг. Двері того номеру від кого було чутно звуки, відкрилась. Вийшов високий чоловік, однозначно він був одягнений, біла сорочка була дуже пом’ята, пасок на штанах був не заправлен, у році він тримав піджак та туфлі, правою рукою, він тихенько зачинив двері. Я як вкопана стояла біля дверей, та чекала коли він підійме обличчя. Він так його і не підняв, чоловік не дивився в мою сторону, повернувся до виходу та пішов.

    Я зайшла до номеру, разом зі мною у кімнату зайшов запах з коридору того чоловіка, чомусь моє лібідо прокинулось саме в цей час. Чому?- можливо я просто збоченка? Або мені дуже кортіло зустріти гарно чоловіка, а не цього старика? Добре, добре, старий кинь, щось там не порте, але мені хотілось такого самого який був в коридорі. Широкоплечий, зріст десь 190 см, довгі пальці, через його сорочку, можливо було роздивитися м’язи, я заздрила тій жінці, котра була в тому номері. Мрія любої жінки котра дивилась дорами….

    Це все мені збудило пристрасть та і стрес мене дістав, коротше я забажало розрядки. Я його уявляла, можливо якщо я буду краще його відтворювати в своєї уяві, то можливо ( так як кажуть коучі з тік-тока), він з’явитися у моєму житті. Я не покладала надій та все зробила, що би навіть відчувати його дотики та притискання, за допомоги подушки, вибачте але це дуже важко описати словами.

    Пітер так до мене у вечорі не прийшов, він довго вибачався, але я розуміла усю ситуацію, що коли питання в бізнесі, потрібно завжди йому приділяти час.

    Проблема полягала у тому що підлітки, під підробними документами зняли номер у Мотелі Пітера на ніч. Так як в країні на це є заборона, тобто підлітки не мають права наймати житло без опікуна. Приїхали поліціанти до мотелю, виписала штраф на кругленьку суму, та представник поліції вимагав знайти цих підлітків. Так Пітеру прийшлось шукати цих дітей, вони були дуже агресивні та безумовно впевнені в своєї правоті.

    Вирішив всі питання, він прийшов до мене тільки з ранку, був дуже виснажений та пішов Пітер спати. А я зібралась та вийшла з мотелю, ми домовились що я піду до торговельного центру цього міста.

    Біля торговельного центру, були невеликі офісні будівлі, я бачила багато людей охайно одягнених котрі середньо- поспішали кудись. Мені було все одно, але люди звертали на мене увагу, тому що я же не кореянка, а ви як думали?! Так звичної української краси, можливо так я опишу себе, середній зріст, тіло жіночне, підтягнута попа, красиві груди, світле волосся та блакитні великі очі. Коротше єдиноріг серед корейців, саме для цього міста. Я знаю, що багато дівчат слов’янської зовнішності живуть та працюють в Кореї, но я не була готова що мій вигляд здивує це не велике містечко.

    Я купила декілька файних футболок та вирішила піїти до кафе, випити кави та з’їсти чізкейк. Чізкейк був з полуницею, десерт був ну дуже солодкий, із-за цього я не отримала задоволення, все компенсувала кава. Я насолоджувалась кавою та листувалась з батьками що в мене все ОК. Було чутно як розбилась чашка об кахель, всі обернулась на цей звук, у тому числі і я. Всі побачили таку картину, дівчина та парубок сиділи за столиком, хлопець спокійно встав зі столу, я так зрозуміла що це була його чашка. Тому що тільки дівчина тримала в руках чашку. Повернусь до парубка він був дуже і дуже гарний, я подих затамувала. Мені під забороною дивитись на таких хлопців, тому що я виглядаю як з голодного краю, напевно що так і є.

    Парубок, ні краще сказати молодий чоловік, дуже важко сказати скільки йому років, бо виглядав дуже сексі, гарне обличчя, широкі плечі, виразні руки. Боже мій, його пальці, я з тих жінок що обожнюю чоловічі руки. Він виглядає як ідеальний чоловік по зовнішності звісно, але якщо він аб’юзерний характер, то б я було готова потерпіти, правда не довго.

    Так що ж сталося… за столиком біля, мене, молодий чоловік розбив чашку, напевно що би зупини розмову з дівчиною. На мій погляд це було дуже театрально, напевно в цього хлопця переважає у характері нарцисизм, з такою зовнішністю навряд чи було би по іншому. Він повільно підвівся та вийшов з кафе, дівчина сиділа та мовчка дивились йому в слід, сильно стискаючи руками чашку з кавою. Судини на її руках посиніли від напруження, вона дивилась йому в слід, та була дуже спокійна, вона тримала у собі море емоцій.

    Побачивши що тільки я в цьому кафе вирячились на цей столик, мені стало дуже ніяково від мого виречення на них. Я повернулась до кави та стала спокійно пити її, роблячи вигляд що нічого не було, продовжуючи насолоджуючись її смаком. Співробітник кафе вийшов до зали та став прибирати безлад та розбите скло. Дівчина котра сиділа за тим столиком, підійшла то стійки баристи, заплатила за биту чашку та вийшла з закладу.

    Як би я хотіла, що би знову побачити того парня. Він дуже був не реальним, мої усі думки були про нього. Скільки йому років? Його ім’я ? Чим він займається ? Його хобі? В які ігри він грає? Мене було дуже цікаво та бажала я знати про нього все. Мабуть мені Пітер взагалі не сподобався, бо його наявність не пробуджувала в мене інтерес, жодного питання. За пів року спілкування, ми багато друг-другу задавили питання та майже на все у нас були відповіді. Так, Пітер мене не збуджував. Він був як книга яку я багато разів прочитала, напевно також я була і для нього.

    День був дуже цікавий для мене, я побавили багато різних місць, зазвичай і в рідному місці мені подобається ходити одній. Мені завжди цікаво з собою, інтроверт до кінчиків волосся. Я ходила роздивлялась не велике місто, а місцеві жителі дивились на мене, як на якусь тваринку з зоопарку. Тут на мій подив пішов дощ.

    Майже кожен кореєць мав при собі парасольку у мене такої не було, та де її взяти в туристичних па-бліках писала, що вільну парасолю можна завжди знайти або купити в магазині, але це був не мій випадок. В мене по дорозі закінчились магазини. Я пішла по вулиці без парасолі, коли в рідному місту шов дощ я ніколи не лякалась його, я їм завжди насолоджувалась навіть грозою. Так що моя персона визвала подив у багатьох жінок та чоловіків які поспіхом бігли від дощу. Дощ був теплий не дуже потужний, упс наврочила, він став такий потужний, у той самий момент коли я подумала що все “ОК”. Я побігла до найближчої зупинки, мої балетки набралась води, я промокла повністю, моя білизна була видна через мокру футболку, добре що воно було тілесного кольору, а не мого улюбленого чорного, то був би повний капец. Так привернула дуже багато уваги, а так ще було б більше, чого вже мені не хотілось. Чомусь я вирішила, що мені дуже необхідно простягнути руку назовні та підставити під дощ, чомусь мене це казалось дуже приємним на дотик. Він був теплий, краплі дощу були великі та важкі, це все поганий вплив дорам яких я надивилась. Я стала дуже романтичною.

    Я відчувала і так увесь час і так багато поглядів на себе, але цей був дещо наполегливий, мов би на мене дивився хижак. Я вирішила не повертатись поки шов сильно дощ. Пройшло десять хвилин дощ вже був не такий інтенсивний, я вирішила швидко піти до мотелю яким володів Пітер. Я швидко направилась по дорозі, мені не хотілось захворіти у цій подорожі. Так що я зустрілась з Пітером перед тим як зайти до номеру, він все зрозумів без слів, спитав як я себе відчуваю, я відповіла що все добре та зайшла до номеру. Зачинив за собою двері я швидко роздягнулась та одягнула халат. Зайшла до ванни та стала набирати теплу воду, до води вилила пару одноразових пляшечок з гелем, який завжди залишала у номерах мотелю. Піну не прийшлось довго чекати, вода швидко наповнялась в ванній. Я повільно занурило тіло до теплої води, як добре тепло, що потрібно для щастя? Тепла вода в ванній та повний шлунок, на мій превеликий жаль з другим була проблема. Я була дуже голодна, я зголодніла до цього дощу, ну що ж дуже приємно коли мої проблеми стають проблемою тієї людини, котра мене запросила до своєї країни тобто Пітера. Я йому написала у месенджер що вже прийняла ванну та хочу їсти, він відповів що буде через 10 хвилин, та принесе щось смачне.

    Я почула стукіт до дверей, це був він Пітер,він ніс тацю з їжею, це був рамен швидкого приготування. Пітер сказав що вибрав для мене не дуже гострий, я спробувала цей “не дуже гострий рамен” опік моє горло. Я відчула як в мене червоніє обличчя, повернувшись до чоловіка я подивилась йому в очі, ледве стрималась що би не заплакати та сказала, що рамен як для мене дуже гострий. Но я цю локшину з’їла всю, навіть допила бульйон який був там, бо була дуже голодною. Таке відчуття що я дракон та з мого роту зараз вилився вогонь, я видихнула що сили, все шлунок був повний. Він червоного перцю мої губи рас-пухли, я відчувала як кров налилися в них. Пітер зі задоволенням подивився на мене, я в відповідь посміхнулась йому, він простягнув до мене руки та великим пальцем протер мої пухкі губи від залишку бульйону. Це було дуже романтично, він підсів ще ближче та поцілував мене, ледве торкаючись їх. Мені це сподобалось ця його чуйність але я хотіла більшого. Пітер прибрав руку до себе та спитав мене як рамен, я відповіла що він смачний, та що я хочу спробувати ще. Він почав вставати, але взяла його за руку, так я була ініціатором цієї ночі.

    Я сиділа на ліжку поряд з Пітером, він простягнув свої руки, та легенько взяв мене за талію, потім повільну спустив свої долоні до моїх стегон. Я наблизилась до нього ближче, та повільно його поцілувала в губи. Його ліва рука ніжно підіймалась по моїй спині, він її зупинив у мене на потилиці, повільно просуваючи свої пальці в моє волосся. Його поцілунки стали сильнішими, я почала збуджуватись, мимо волі я простягнула до нього свої руки та поклала на його плечі, Пітеру це сподобалось. Він запропонував зробити мені масаж старий прийом як світ, але я була не проти.

    Четвертий етап

    Якийсь момент я відчула себе жаданою, та вирішила відключити в собі всі сумніви і віддатися бажанням. Інколи буває що твоя самотність бере першенство у твоїй голові і керую твоїм тілом, що би заповнити порожнечу. Я була згодна на все, я знизила планку вимог для чоловіків, я зголосилась терпіти, тому що іншого життя я не знала. Все життя терпіла і зараз терпіла, його не зграбні руху масажу. Я чула як його дихання прискорилось, коли він торкався мене я відчувала в його долонях прискорений його пульс. Але моє серце так не билось, воно було сковане металевими путами страху, я через раз робила подих. Мої долоні покрились холодним потом. Я відчувала себе кішкою перед удавом.

    Мені все не подобалось, але я віддалась своєму голодному інстинкту. Так я дала згоду на секс, я протягнула до нього руку та торкнулась Пітера, він зупинився. Я повільно повернулась до нього наблизилась ближчі та поцілувала його, він швидко просунув свій язик до мене до роту. Бог мій як це було противно, я ледве стрималась що би не відштовхнути його. Він ліг на мене в одежі, Пітер взяв своєю рукою мою праву руку та поклав її на подушку, я не знала що це означає, цей його рух. Так я вирішила, що мені секс не сподобається це означає що він мені не потрібен, я маю на увазі Пітер і мені не треба буде з ним далі спілкуватись. Я спитала його за презервативи він сказав що в нього є, чоловік дістав презерватив, став відкривати. Я вирішила дещо пофліртувати з ним, та не дивитись на його член, просто дивилась йому в обличчя. У мене є такий пунктик при першому разі, я не торкаюсь члена та не дивлюсь на нього. Напевно в мене якась травма.

    Я почала гладити своє тіло, повільно провела руками по стегнам, підіймаючи їх до грудей, пальчиками доторкнулась до збуджених сосків. Він застогнав, Пітер вже був дуже збуджений, чоловік нахилився до мене і став пристрасно та дуже не зграбно цілувати мене. ФФУФУУФУФУУФУФУФУУУ! Тільки не цілуй мене це бридко, був тільки цей крик у мене в голові.

    Щось трапилось з ним він, сів поряд зі мною, поклав свою руку мені на живіт, погладив його та сказав, що сьогодні він виснажився і піде спати. Побажав мені спокійних снів та вийшов. Що це було?! Перезбудився він, мені якось ніяково, або можливо то моя провина що дуже сильно намагалась його звабити. Та все одно все скінчилось, а я вже хотіла з ним розрахуватись і бути вільною від боргу. Тому що я відчувала що я не зможу з ним жити, краще так а ніж будувати повітряні відносини, жити в ілюзії для мене не кращій варіант.

    Чомусь я відчувала себе, як школярка яка провалила всі тести, коротше дівчинка-невдаха. Але це він же не зміг, це він була його провина, не моя. Старий пердун! Перед тим як вкладатись до ліжку треба знати свої сили. Фу як бридко! Ще я згадала його фразу — мені потрібно спробувати як я- тобто в плані ліжка. Ні наступного разу, якщо він буде буду як бревно. Все ви бісив мене, мені потрібно випити чогось міцного.

    Я одягла темне худі та джинси і вийшла з номеру. Покинув мотель я направилась до найближчого магазинчику, купила декілька пляшок соджу та пива. Не знаю як але я все це принесла до номеру та все за годину випила. Я відчула полегшення але не достатньо. Коли так погано хочеться втекти від цього місця, що би забути все. Так я знову вийшла на вулиця, бачивши за декілька днів багато кафе на своєму шляху коли гуляла сама та поряд з ним. В мене було сильне бажання залишитись в одному з цих закладів, але не знаючи корейську мову важко сісти за столик та замовити що-небудь.

    Я вирішила знову зайти до магазину та повторити замовлення. Я подивилась як місцеві люди поводять себе на вулиці і вирішила зробити як вони. Тихенько всілась на лавку в якомусь парку та швидко весь вміст з пляшок випила. О, мене накрило, мені так добре стало. І стало в моєму житті все фіолетове. Все- все-все, мені було фіолетово на все і на всіх. Але окрім фізіологічної потреби, ви скажете- занадто багато рідини я прийняла! Так, ви праві! Мені швиденько потрібен туалет. Я повернулась до мотелю, влетіла до холу, я як винищувач на понад- звуковій швидкості, піднялась на свій поверх. Мене бачив співробітник Пітера, це головне це було моїм маленьким алібі, що я провела ніч у своєму номері. Неочікувано мене скував біль.

    П’ята частина

    Зараз я всусь!!! Промайнуло в мене в голові. Так де мій номер, я попрямувала до нього. Бог мій який довгий коридор, таке відчуття коли тобі погано, час сповільнюється та стає мить нескінченною. Так напевно це мій номер, так ключ підійшов. Не вмикаючи світло я забігла до туалетної кімнати. Перемога, я встигла. Дуже смачно попісяв, я піднялась з трону, та направилась до ліжка. Я впала на ліжко, але щось там було, тверде та довге, тепле. Що?! В моєму номері хтось був?

    Чиясь рука повільно, мене обхопила за талію та підтягнула до себе, по запаху та силі це був ЧОЛОВІК!!! Він дуже смачно пахнув, мені дуже важко описати його запах, але він мені дуже сподобався. Чоловік щось по-корейськи пробурчав, притиснув мою голову до своїх грудей, він поцілував мене у лоба.

    Не то що я була шокована, я не могла дихати, моє серце шалено колотилось. Ось вона мить, із дорам та дешевих фільмів, якщо не зараз так ніколи. Поперше я вирішила, що це Пітер, але запах цього чоловіка інший і тіло інше, без доторку я відчула його мускули. Можу більше сказати моє обличчя потонуло в його грудях. Бог мій вони більше моїх, це прекрасно!

    Я вирішила не стримуватись. Ох же цей алкоголь, та голод самотності та гормони, та багато чого іншого… Ну ви мене зрозуміли.

    Мені стали цікаві на смак його губи, я повільно підтягнулась, та повільно поцілувала його. Вони були пухкі, м’які мов оксамит, чоловік мені щось відповів по корейські, але взагалі не розуміла, що він каже. Своєю правою рукою, я провела по його волоссю, воно було м’яке та чисте. Я відчувала що він мій ідеал, навіть якщо мене арештують за зґвалтування мені все одно. Я хотіла його зараз! Я знову його поцілувала, чоловік знову пробурчав щось, але я була впевнена що сон його вже покинув.

    Легких порухом він перекинув мене на спину, та був зверху мене. Він розпочав палко мене цілувати, мовби він хоче висисати з мене душу. Я намагалась зробити йому конкуренцію в цьому, своїм ротом я захопила його язик, та засмоктала його. Чоловік на хвилинки зупинився, але я його відпустила, його руки швидко стали роздягати мене. Ці прокляті джинси, вони так неохоче з мене стягувались. труси та ліфчик були йому не перешкодою, як я шкодую що це все не відбувається при світлі.

    Його роздягати не прийшлось, він був у халаті, можна сказати майже голий. Його довгі пальці пройшлись ніжно по моїй шиї, він запустив свої пальці в моє волосся та ніжно притиснув їх до шкіри на потилиці. Ми продовжувала один одного цілувати, я відчула що волого більше а ніж треба. Своєю рукою я знайшла його сосок та ніжно почала гладити, зрозумівши через декілька секунд що йому це подобається, чому він перестав мене цілувати та перейшов до моїх грудей. У нього така велика рука, унії вмістилась моя грудь, чому це мене шокувало, у жодного мого попереднього коханця таке не виходило. Він щось знову мені сказав, але я вирішила, перервати його розмову поцілунком.

    Чоловік продовжував мене цілувати, він сів на мене, мої ноги залишились під його тілом. У мене було відчуття що, увесь цей чоловік загалом один великий м’яз. Він своєю рукою взяв мої обидві руки та витягнув їх над моєю головою, іншою рукою він зробив упор на ліжко, чоловік повільно опустив своє обличчя до моїх грудей. Своєю шкірою я відчувала його гарячий подих, його вологі губи доторкнулись до моїх збуджених сосків. Як це було солодко, я бажала що би він з’їв мене мов звір, прямо зараз. Нехай ця мить буде вічною.

    Мої соски вже пульсували від насолоди, я тихенько простогнала від магічного моменту, який мене затягував в більший вир жаги та любові. Я намагалась вирвати свої руки від полону, але він не пускав, він був головний в цій грі.

    Він зліз з мене та опустився до мого животика, поцілував його потім ще нижче, хват

    його руки зменшився я змогла вирватись, але я йому не заважала. Потім я відчула легкий поцілунок на лобку, а потім біль він мене вкусив. Я скрикнула від несподіванки, він щось знову сказав, але мовчала, потім був від нього ледве чутий сміх. Чоловік мене перевернув на живіт, та підняв мене на коліна, він руками провів по моїм стегнам та легенько шльопнув мене по стегну, потім ще і ще, поки я не відчула тепло на місці удару. Він поцілував у це місце, як я рада що у нього є такі схильності до БДСМ!!!! Є надія що мені повезло, чи весь час свого життя я цього чекала.

    Я згадала навіщо я в саме в цю країну приїхала, а саме за спогадами, чим яскравіше спогад, тим я вважаю довше буде моє життя. Пішли геть праведні думки, цієї миті я жива!

    Так повернемось до красеня, я впевнена що він красень і крапка.

    Чоловік стояв позаду мене, він вичікував щось, а можливо просто дивився на моє тіло, яке стояла в позі рака. Він що сили схопив мене за стегна, втинаючи свої пальці мені у м’язи, щось буркнув зі сміхом. Потім його пальці доторкнулись мого піхви, там було давно дуже волого, я відчула як його пальці знайшли мій клітор. Хлопець так ти вундеркінд, іспит здав на 100%. Ви уявляєте які в мене було коханці, що не могли його знайти, та інше, так не буду відволікатись ввід процесу.

    Я сильно збудилась, навіть не уявляю про що він думає. Я його збудила, приперлась в чужий номер, сходила до його туалету. А він навіть світло не увімкнув! Що він вирішив, продовжувати чи вигнати мене з номеру, якщо так, чому він мене зразу не вигнав? Його друга рука повільно гладила мою спину, я мимоволі прогнулась як кішка, залишилось тільки замурчати від насолоди. Натомість я легенько застогнала, що б він знав яке задоволення я отримаю від його рухів.

    Чоловік, не зважаючи на мої солодкі стогін він не зупинявся, потім я відчула що клітор був вже звільнили від ласк, але в піхву урвався перший палець, потім другий, третій. Агов, хлопець ти хочеш мене трахнути рукою?- в голові ця мисль промайнула. Добре що я була не права. Чоловік присунувся до мене ближче, його член доторкнувся моїх стегон, він був гарячий, я відчувала як пульсував від збудження. Ось, ця мить буде ще декілька секунд, але ні. Напевно він насолоджувався момент більше а ні я. Я дещо потягнулась до його стегна своєю попою, роблячи як би “запрошення”. Це реально геній, чоловіку не прийшлось нагадувати або щось робити самої, його член, доторкнувся мого клітора, я здригнулась від насолоду, чоловік зробив коло навколо мого клітор. Ступень збудження від цього в мене ще зросло. Боже мій, та трахни мене, пошкодуй мою нервову систему, САДИСТ. Немає нічого гіршого навіть очікування.

    Він ввів свій прутень в мою піхву, насолода та невеликий біль пройшовся по моєму тілу. Так в нього член норм я відчувала, це бо мене розпирало від нього. Напевно йому було не дужо комфортно, або занадто добре по він повільно почав рухатись. Я почула як він застогнав як звір, від насолоди. Руки чоловіка взяли мене міцніше за талію, вони посилювали поштовх під час сексу, мої стегна сильніше бились о нього. Давно забуте хлюпання під час сексу збуджувало мене сильніше.

    Прошу не зупиняйся, він напевно відчув це та перевернув мене на спину. Піднявши мої ноги, він поклав під мою спину подушку, яку швидко взяв з іншого боку ліжка. Потім розсунув мої ноги, його прутень увірвався в мене знов. Я застогнала від несподіванки, його член був досить товстий, він давав мені насолоду. Не стримавшись я обхопила стегна чоловіка своїми ногами, та притягнула його ще ближчі. Моє тіло бажало поглинути його, мов би це була вода для спраглій людині.

    Він легко посміявся та нахилився до мене, обличчя чоловіка було напроти мого обличчя я відчувала його важкий подих. Я направила свої губи до нього та промазала, попала у щоку, я відчула як він посміхнувся. Він поцілував мене пристрасно не витягаючи свій прутень з мене, мені подобалось це відчуття. Мої руки охопили його сильну шию, потім я вирішила знову погладити його волосся. Чоловік продовжив трахати мене, реально трахати, ще мить і я лишусь своєї душі. Мене брало щось незвичне, як би описати напруження мовби ти зараз пописати бажаєш, але ні, можливо це був оргазм, про який я багато читала інформацій, но ніколи від секса не відчувала, тільки від стимуляції клітора. Я вирішила допомогти собі своєю рукою, почала не зграбно задовольняти себе. Це все було так не зграбно з моєї сторони. Чоловік відчув це все, він реально ідеал в сексі. Коханець прибрав мою руку, став своєю стимулювати. Ще пару секунд мене накриє хвиля, я взялась за його плечі руками та вп’ялася нігтями в його плечі. Мій внутрішній феєрверк відчув він, моя піхва стала скорочуватись та пульсувати, чоловік заревів від насолоди, він кінчив в мене не витягаючи свого прутня.

    Ми лягли у ліжко не збираючись один одного полишати. Чоловік вирішив мене що сили обійняти, на декілька секунд я не могла дихати від його обіймів. Я так зрозуміла йому це теж сподобалось, я в плані сексу. Поцілував мене у плече, чоловік заснув.

    Так, мені конче потрібно звільнитися від його обіймів і полишити номер. Я прикинуся що теж сплю, треба зачекати хвилин 5 можливо десять. Я слідкувала за його подихом та серцебиттям, чекаючи коли вони сповільняться. Все вийшло як і планувала, я тихенько звільнила першу руку потім другу , його рука обхопила мою грудь. Він такий солодкий цей парубок, була б моя воля я би тебе не полошила, але мені потрібно вийти з номеру та бажано одягненою.

    Я вирішила підтягнути ноги ближче краю ліжка та спустити ступні на підлогу. Бррррр підлога була дещо прохолодна, але на щастя під ногою я відчула джинсову тканину, мої штани були поряд. Велика кількість завдань, представлю я що я шпигун виконуючи місію. Бляха, алкоголь ще мою голову не покинув, від цієї ідеї я майже засміялась. Боже мій це було б 100% фіаско.

    Так ноги на підлозі, я взяла з під голови подушку та підсунула її ближче до живота. Потім звільнила свою грудь від його руки та перемістила його руку на подушку, він тихо спав можливо і ні, але було реальне відчуття що він міцно заснув. Дякую чи Богові я була вільна, тихенько вдягнула джинсові штани та почала повзати по підлозі в пошуку футболки. Мені щастить все їде майже все по маслу, але не можу знайти білизну, та і все одно залишу йому на згадку, великий ліфчик та здорові труси чорного кольору. Нехай він вважає що трахнув величезну жінку.

    Я відчинила двері та вийшла в коридор, у цю мить в мене по спині промчали мурашки, напевно від його погляду. Але що зроблено то зроблено я залишила його кімнату та навшпиньках направилась до своєї кімнати. Відчинив свій номер, він був поряд з його я тихенько зайшла та зачинила за собою двері. Увімкнув світло я подивилась на ліжко, все як я залишила все так і лежало на своїх місцях. Я присіла на ліжко, подивилась у вікно та відчула знову ту порожнечу що в мене була.

    Щаслива мить була не довгою, треба все забути. Так це був чудовий опит. Але мені лячно, якщо я його зустріну та скажу -Привіт, ми будемо щасливі зараз та назавжди!. Це буде шоком та брехнею для мене та для нього, тому що стосунки не завжди будуються на сексі. Ц мене багато інших потреб, але я якщо я виберу Пітера, мені врешті-решт доведеться бути вірною жінкою. З таким різновидом чоловіків, особливо таких гарних я не зможу стриматись. Так стоп!!! Все вирішую з ранку, а зараз треба до душу.

    Я зайшла до ванної кімнати, у ній було величезне дзеркало, нагадаю це мотель для кохання таке дуже розповсюджено у Кореї. Та подивилась на своє тіло, на моєму стегні досі виднілося почервоніння та слід від укус, на лобку було невелике почервоніння. Так було солодко, легенька дрож пройшла по моєму тілу від спогаду.

    Я вийшла з ванною та підійшла до ліжка, скинула все на підлогу що було зверху. В мене не було не сил на бажання прибирати безлад. З ранку Пітеру скажу, що в мене головний біль та не вийду з номеру, поки не зберу достатньо сил.

    Наступний день пройшов тихо та якось сіро, я з Пітером вийшли на прогулянку перед моїм від’їздом. Так сексу у мене з ним не було, він не намагався більш, а я більше не хотіла. Я згадувала того, хто мене трахнув безсоромно залишившись в моїх думках. Я зібрала свої речі та вийшла з номеру, зачинила двері і побачила що в коридорі стояв той чоловік з кафе, він тримав мою білизну. Я дещо була шокована, але підійшла та забрала свої речу з його рук, посміхнулась йому в відповідь та пройшла повз нього. Ідеальний чоловік і слова мені сказав, я би все одно не зрозуміла би. На ресепшені мене чекав Пітер, я йому посміхнулась та ми направились до аеропорту.

    Я повернулась додому.

     

    1 Коментар

    1. Avatar photo
      Apr 25, '23 at 16:44

      Здається, це Оріджинал. Стосовно міток – вони вжиті неправильно, радимо ознайомитися з цією сторінкою https://fanfic.com.ua/tags/