Фанфіки українською мовою

    Він зачинив двері кімнати і повільно повернув корпус в бік дівчини.
    – Б’юсь об заклад, це буде твій перший сексуальний досвід, – хижа посмішка розтягнулась на його обличчі.
    – В мене? Ха, аж ніяк! В мене вже був хлопець, і не один, тому можеш не…
    – Не стримуватись? – Хлопець зробив декілька кроків на зустріч, тепер в Герміони перехопило дихання в очікуванні.
    – Не розраховувати на вау-реакцію, – закінчила вона фразу.

    Він відійшов до дівчини на відстань витягнутої руки, оглянув згори донизу її тіло, повільлно нахилив голову в бік і своєю насмішкою фантазував в своїй голові, з чого ж почати.
    Зацілувати цю медову шкіру до синців? Роздерти мантію кольору ненависного факультету і провчити за грубість це дівчисько? Притиснути до стінки і цілувати в вушко, паралельно гуляючи руками по її тілу? Він розумів, що бажає одного – чути її стогони всю ніч.

    – Грейнджер, мені досі не віриться, що ти пішла на це лише заради таємниці якоїсь шафи. А що як я отримаю своє, і нічого не скажу?
    – Не забувай про закляття. Якщо ти не розповіси після виконання моєї частини договору, ти помреш.
    – Цікаво, що ти готова лягти в ліжко зі мною лише під страхом смерті, – Драко взяв один локон волосся грифіндорки і переминав його між своїми пальцями.
    – Ти розраховував на щось інше, Мелфою?
    – Ну, звичайно, самооцінка будь-якого хдопця піднімається, якщо він знає, що його хочуть, тим більше такі ненависні шкількі вороги.
    – Досить патетики, давай покінчимо з цим. – Герміона підступила до хлопця і відчуйдушно поцілувала його.
    – Вау, робиш перші кроки?
    – Лише для того, щоб швидше закінчити.

    Драко спустився на коліна перед дівчиною і підняв поли мантії, притримуючи тканину в руці. Іншою рукою провів від ступні до коліна Герміони і поцілував трохи вище. Грифіндорка шумно видихнула. Їй було важко визнати, що така ніжність змушує танути, проте вона вже чекала подальших дій. Драко продовжував цілувати, піднімаючись вище, потім він вирівняв спину, глянувши в очі дівчині, та слідкувала за його діями, не проронивши ні слова.

    – Грейнджер, а ти міцний горішок. Потримай-но свою мантію на цьому рівні, – він підтягнув тканину до її пупця, – і розстав свої ніжки ширше. – Герміона взяла в обидві руки зібрану мантію і розсунула ноги напівкроку. – Хороша дівчинка.

    Драко поцілував гомілку, протягнувши своїм язиком доріжку до лінії трусиків, одна його рука сниснула ногу дівчини трохи вище коліна, а іншою він піднявся вище, піддівши вказівним пальцем правої руки трусики. Він поглядав за реакцією дівчини, великим пальцем погладив через трусики лінію лона, несильно натискаючи на клітор, потім всією рукою почав гладини її між ногами через трусики. Жар від її промежини він відчував навіть через тканину, своїми пальцями, і це неймовірно його запалювало.

    – То ти вже мокра, Грейнджер. Хочеш, я дам тобі кінчити?
    – Закрий свого рота, Мелфою. – Було помітно, що вона так цього бажає, що навіть не в змозі його підтолкннути, оправдовуючи ситуацію в своїй голові тим, що це договір.

    – Залюбки, – він посміхнувся і повільно стягнув її трусики до долу, пригорнувшись обличчам до її лона і поцілував. Драко почав виводити маневри своїм язиком по її клітору, ніжно торкаючись, то піддіваючи, і пальцем правої руки прогладжував по її статевим губам.
    Довгоочікуване “Ах!” зірвалось з уст Герміони і її живіт почав судорожно стискатись, коліна нагрілись, в очевидь так вона їх напружувала, і Драко бачив, що її пік близько. Тоді він піддався спокусі глянути на її виираз обличча, і продовщив стимулювати клітор пальцями, вона наближалась до фінішу.

    – Грейнджер, – та одразу скерувала свій погляд на його очах, він продовжував стимулювати її пальцями, – кінчай. – І вона, наче за командою, видала гучний стогін і стиснула коліна.

    – Хороша дівчинка, Грейнджер, – Драко піднявся з колін і смачно поцілував її в губи, потім настягнувся до її вуха, – Знімай свою мантію, лягай на ліжко і широко розсувай свої ніжки.
    Дівчина в тумані зняла мантію, переступила через свої трусики і лягла на ліжко. Драко скинув свій одяг і поверннувся до неї. Боже! Вона лежала на ліжку, поглядаючи на нього, лямки її бюстгалтера сповзли з плеч, вона розклала ноги і обережно себе стимулювала. Варто було визнати, тіло Мелфоя було ідеальним, вміру підкачаний, витягнутий, міцні руки, на яких проступають вени. Чи не буде він тим, про кого Герміона мріятиме свої подальші ночі?

    – Хочеш цукерку, Грейнджер? – Драко дістав зі своїх трусів набухший член. – От як ми вчинимо, – хлопець підійшов збоку ліжка, – змочи його своєю слиною, і мастурбуй собі рукою.

    Малфой був задоволений кожною своєю ідеєю, а тим більше – її виконанням. Герміона почала облизувати головку члена, обережно беручи в ротик, і від цього, Драко думав, член ледь не лускав. Тому він взяв за волосся дівчину і насадив глибше, отримавши у відповідь стогін. – Чорт, Грейнджер, спілкуйся зі мною тільки своїми стогонами! – Через усю сексуальність і спокусливість дій дівчини, Драко кінчив їй в рот. Вона відхилилась і ковтнула частину сперми, а решта краплями стекла по її губах та підборідді.

    Тепер Драко заліз на ліжко до Герміони, вмостився між її ніг, пальцями оцінив її готовність до прийняття його внизу.
    – Грейнджер, скажи “ах” – і вставив свій член їй в промежину. Стогін з її вуст не заставив чекати, а Драко тішило, що вона виконує всі його бажання. Почекавши декілька секунд, щоб дівчина звикла, він почув рухатись, повільно, чуттєво, руками погладжуючи її бедра, живіт, груди. Соски дівчини були як камінь, а коли Драко їх стиснув, дівчина аж вигнула спину. – Грейнджер, ти така голодна. – І щоб викликати емоції в підтвердження своїх слів, глибше і різкіше засадив свій член, що дівчина аж викрикнула. – Так, дівчинко, я змушу тебе кінчати знову і знову. – Він підтягнув її за бедра ближче до себе і поставив її ноги на свої плечі, міцно стиснув по обидва боки і почав набирати темп своїх рухів. Він трахав її так, що думав, наче її тіло почне виробляти електроенергію. Новий тип електростанції!

    – Грейнджер, мені зупинитись?
    – Ні, – різко відповіла вона.
    – Мені трахати тебе жорсткішше?
    – Так!
    – Тобі так добре?
    – Так!
    – То ти тепер моя повія? – Драко грубо увійшов в дівчину і прихилився над нею.
    – Боже, так! Трахни мене! – Він перекинув її ноги в один бік і продовжив пришвидшено вставляти, лязгаючи по її бедрам. Драко розумів, що вона кінчає, вдруге за цей вечір, тому дійшов до свого піку і затримався в ній, щоб кінчити разом. Як же добре…
    – Грейнджер, як тобі? – Запитав він, перебуваючи всередені.
    – Чудово, неймовірно, хочу ще.
    – Ще? – Драко усміхнувся.

    І вони продовжили. Герміона була зверху, потім Драко зверху, потім він посадив її навколішки і змусив робити мінет, потім він притис її до стінки і вставляв, поки вона не обмякла в його руках, і ще, і ще, і ще…

    Часом треба віддавати себе задоволенню, не думаючи ні про завтра, ні про вчора, насолоджуючимсь тим, що є саме зараз.

     

    1 Коментар

    1. Apr 19, '23 at 22:37

      Написано дуже класно, єдине,що тро
      и суржику є,як от судороги то судоми та не підтолкнути,а підштов
      нути)) Дуже дякую вам)