Фанфіки українською мовою
    Мітки: Роботи
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Саундвейв прокидається від того, що відчуває як Реведж знову змінює позу для сну в нього на деці, а остаточно виходить у мережу коли чує тихий тупіт чотирьох маленьких ніжок зі сторони платформи Шоквейва. Коли після мандрівки по всьому спальному місцю тупіт стихає біля його ноги — то Сайндвейв намагається знову повернутись до перезарядки, але він відволікається на гаряче і вогке дихання над головою зі сторони Предакінґа, після чує як Лазербік, Базсо та Ретбет на своєму сідалі перебирають маленькими лапками та шелестять крилами.

    Ще раз вириває з поверхневої перезаряки Френзі, який трансформувався в середині грудного відділу і тепер там тіснився. Саундвейв з усією обережністю перемістив Реведжа зі своєї деки на платформу, після чого натиснув кнопку на плечі, щоб тихо відкрити оргскло звідки відразу висунули дві ноги.
    Повернувшись в початкове положення Саундвейв гасить оптику, але майже одразу вмикає від того що Рамбл, який перезаряджався десь на краю платформи, різко із дзвоном закинув ногу йому на коліно. Він почекав хвилину, потім дві та повторив спробу повернутись до обірваної перезарядки.

    Допоки Предакінґ не вирішив вмоститись так щоб уся платформа пішла на скіс і Саундвейв зі своїми касетами зсунулися нижче до половини Шоквейва, де зі шумом та фирканням звіроформер влігся зручніше і тепер його хвіст постійно торкається шолома касетника.
    Саундвейв звірився з внутрішнім хронометром, який показував що до кінця перезарядного циклу залишилось не так багато часу і сподівався що може ще вийде трохи відпочити.

    Одна оптика за візором почала миготіти, коли Саундвейв почув як за дверима відсіку хтось грюкає, тупає, верещить, він продовжив свій закинутий рахунок і дорахувавши до сімдесяти тисяч й шестисот слонів заговорив:
    — Питання: Шоквейв у мережі? — почувся тихий ледь чутний шурхіт.
    — Так, Саундвейве. Я тебе слухаю, — йому відповіли втомленим хрипким голосом.
    — Попередження: якщо сюди зайдуть Скайлінкс і Даркстіл — то всі експерименти Шоквейва і він сам відправляться перезаряджатись до лабораторії.

     

    0 Коментарів