Фанфіки українською мовою

    -Андрію та сядь ти вже! Через тебе мені вже стало погано, голова крутиться. А зараз тільки ранок, 11!

    -Коля, ти взагалі розумієш що таке тіньовий бан?! Ми зараз не можемо виставити нічого: ні в ютубі, ні інстаграм.

    -Ну і що? В нас аудиторії 800 К, чого ти возишься з ним. Бабки є і то добре!

    -Коля я дивуюсь тобою, в нас договори зі спонсорами чіткі, якщо ми не опублікуємо контент то нам гайки!

    Мовчки вони просиділи декілька хвилин, і Коля не знайшовши відповіді пішов за пляшкою пива. Андрій все ще сидів, бо саме він взяв на себе управління цією компанією. Взявши себе до купи вирішив поскролити дописи своїх знайомих коміків аби з кимось зробити колоборації, аби хоч якось утримати аудиторію та контракти з спонсорами.

    У другій годині дня леви як завжди зібралися аби розробити план-контенту, хоча про проблеми знали лише Андрій і Коля. Сидячи на дивані команда чекала лише Валіка, котрий запізнювався завжди і всюди. Цей недолік Лузан знав ще з універу, він постійно його захищав і відмазував у викладачів.

    – Хтось здогадується де він носиться?

    – Та мабуть вчора після концерту когось підцепив, та й розважався цілу ніч. – Після цих слів Андрій задумався а чи справді Валік проводить цю ніч з дівчиною. Бо скільки він його знав, ніколи він не сідав з дівчиною у таксі і прямував до дому. Флірт у барі – так був, підколи – на концертах, фестивалях – так, так, так. А ось щоб він з кимось їхав до дому, то такого не було.

    – Піду зателефоную йому. – Андрій вийшовши на балкон зібрався набирати телефон Валіка, але побачив підїжджаючу машину Даші. Звісно леви привітні до гостей завжди, але не очікував її побачити сьогодні.

    З машини вийшли двоє: Даша та Валік, котрий в руках тримав коробки з піцою. Прийшовши до офісу команда дізналася що ця парочка зустрілась в ресторані, і Валік вирішив скористатися безкоштовним таксі. Сидівши навпроти цієї парочки Андрію прийшла думка що можна звести Валіка та Дашу аби зробити контент, і не тільки утримати аудиторію на час блокування но ще й хайпанути на коханні.

    В цей же вечір Андрій написав знайомому у “жовту прессу” про романтичні відносини лева і тікток-блогерки. Згодом він написав ютуб\журналісту що він не може приймати участь, але може замість себе відправити Валіка. І щоб зацікавити всіх, він додав свої запитання – поставити відносини Даші з Валіком під питання.

    Згодом, через 3 дні леви знову зібралися в офісі бо треба робити контент на розблокованому каналі.

    – Хлопці я взагалі не розумію як, але мені приписують що я вже з Дашею “чуть ли” не розписуюсь.

    – О нормально-нормально. А я вже думав що я перший з Лізою одружусь. Вальок Молодец!

    – Коля це не смішно, вона мені просто подруга. Вона не може бути моєю дівчиною.

    – Валік заспокойся, ну зніми пару тіктоків з поцілунками а через місяць від вас відстануть. Тим паче все це тільки принесе нам більше вигоди для тебе, для неї, для каналу. – Розсерджено Валік подивився на цього холоднокровного директора, але довго сердитись на Андрія він не міг. Він все ще ховав свої “теплі” спогади та почуття до нього.

    Пройшов місяць…

    Даша загралась у ці романтичні стосунки та сприймала вже це заправду. Валік маючи розважливий характер тільки підтверджував почуття Даші. На зйомках підкатів Валік не дивився на запрошенну дівчину, а дивився у темряву, де на високому стільці сидів Андрій та споглядав за процесом зйомок. Глядачі явно помічали теплу посмішку на обличчі Валіка, яка з’являється лише після голосного сміху Лузана. Посередині зйомок Андрію стало вже незручно через постійний погляд Валіка.

    – Дякую всім хто прийшли, сподіваюсь що вам було смішно так як і мені. До зістрічі !

    – Стоп знято.

    Як завжди після концерту леви для себе та гостей влаштували фуршет. Через півтори години, над вухом Андрія хтось пошепки сказав “Підійди до гримерки”. Андрій взявши нову пляшку пива попрямував до гримерки нікому нічого не сказавши.

    – Андрію, скажи будь ласка, все оте з Дашею можно вже закрити? – Валік закрив двері аби ніхто незаважав розмові.

    – Валік, ну в принципі ми вже розблокували наш канал. Але ж ви дійсно гарна пара, тим паче Даша явно на тебе око поклала. Я би “по советовал” не робити цього. Вона ж гарна та й смішна.

    – Андрію СТОП! Я вже не можу вдавати, мені ніхто не подобаються як дівчата, в мене можуть бути лише подруги і крапка. – Лузан знаючи про характер друга, зрозумів що зараз сказана правда, і тоді всі події між ними мають додатковий зміст.

    – Я сподіваюсь ти не хочеш сказати “Андрію ти мені подобаєшся більше чим друг,я ще з універ…” – Валік зробив 3 кроки та заставив Лузана спиною почути холодну стінку гримерки. Андрій не очікуючи цього вивернувся та пляшка пива, що була в нього в руці, розлилася та потрапила на штани Валіка.

    – Я сподіваюся що це був прикол, охолонь та виходь до нас!

    Валік дихав швидко та преривисто, але на що він очікував – чого він хотів!? Піднявшись до своєї команди, він під дією адреналіну, подарив страсний поцілунок Даші під зацікавленим поглядом Лу. Він вже неможе стримуватись, і отримавши перший вдох після поцілунку вирішив скористатись закоханістю Даші і поїхати в свою квартиру. Вперше там буде якась дівчина, і саме так він вирішив закрити рану відмови.

    НА КВАРТИРІ…

    – Ваааааль! А в тебе велике ліжко, а то я впевненна що ми можемо сповзти на підлогу) Я так тебе хочу! – пошепки додала Даша вже знаходячись в алкогольному спяніні.

    – Тихо Даша, тихо. Ти впевнена що хочеш цього?! Я вже думаю що не варто займатись сексом, коли ти в такому стані. Ти чуєш, Дашоо!

    В цю мить Даша згадала що вона пила, їла і на неслухняних ногах пішла до туалету. Валік як справжній друг допомогав подрузі бо знав як воно. Аж поки Даша не почала труситись в конвульсіях перед очами Валіка.

    – Блять Даша що з тобою!? Ні,ні,ні – не закрикавай очі. Де ж цей телефон?! – взявши телефон до рук, не дивлячись він набрав останній в «нещодавних». Він переймався, рахував гудки, і почув довгоочікуване «Алло». – Андрій рятуй Даші погано, вона в конвульсіях.!

    – Валік якщо це ще один натяк на «тройничок» то йди в дупу. Ти взагалі розумі…

    – Андрій сука, в мене Даша вже синіє, ти думаєш я жартую?! – в трубці було чутно «протяжный» вдох.

    – Я скоро буду викликай швидку, надай першу допомогу.

    – Андрій я не знаю, я нічого не знаю. – В паниці та в сльозах сказав Валік.

    – Идиот зберися, ти ж теж медик. Подушку під шию, 2 пальці в рот та тримай язика їй.

    На такий швидкості Лузан ще ніколи не їхав, і було очікувано що він прийхав швидше за медиків. Піднявшись на потрібний поверх, він і не здивувався побачивши розкиданні речі починаючи з дверей ліфта, та відкриту квартиру. Побачивши цих обох зупинив свої дії на мить аби зрозуміти що робити далі. Вони обмінялися місцями, Лу допомагав Даші триматись «в сознании» а Валік позбирав речі та вийшов на балкон гукати медиків з швидкої.

    Даша спокійно, під дією препаратів, спала на ліжку Валіка. А хлопці аби спала нервовість вийшли на балкон покурити. Цигарка була лише в володаря квартири, а Андрію зосталося лише споглядати на вид Києва і нервово хватати холодне повітря легенями.

    – Ти спеціально спаював Дашу та довів до такого стану?!

    – А ти дійсно вважаєш що я на таке відважився?! – «Ні», саме це пролунало в свідомості Андрія. Його друг на це ніколи не пішов би. Але ж як він міг бути в цьому впевнений,якщо тільки сьогодні дізнався що його друг гей, так ще він закохався в нього.

    Повисла тиша, він подивився в очі другові аби знайти хоч якусь блискавку аби сказати «Ні, це неправда, я розіграв тебе». Опустивши погляд він роздивився як повільно з рота вилітає дим з цигарок, і так йому захотілося зробити затяжку. Валік це зрозумів, зробивши крок на зустріч, своїми руками дозволив Андрію зробити це. Вони вже стояли настільки близько що дим з’єднався танцюючи між друзями. Цигарка вже згоріла до кінця так же як холодність Лу, і він вирішив зловити вилітаючий дим з рота Валіка поцілунком.

    Друзі стоявши в босоніж на балконі, не відчували сорому, зніяковіння а лише почуття одне одному, несказані фрази, палкі погляди.

    Навіть холодне повітря листопада не змогло остудити цю пару.

     

     

     

     

     

    0 Коментарів