Фанфіки українською мовою

    Приміряючи рожеві нарукавники та золоту маску на обличчя, Андрій здавався веселим, поки він позував своїм друзям, Микола та Валентин, в сексшопі на околицях Києва.

    Валентин запитав -Андрій, що ти робиш?

    Андрій відповів – Я просто роблю фото на пам’ять

    Коли вони виходили з магазину, раптом почувся голос за їхніми спинами. “Не так швидко, мої друзі. Я знаю, що ви виходите з магазину, але ви відчуваєте, що ви пропустили щось?” Вони обернулися і побачили спокусливу жінку в білому пальто з червоними помадою на губах, що стояла за ними. “Я бачу, що ви шукаєте щось відверте і страшенно сексуальне, щоб додати пікантності до вашого життя”, – продовжувала вона.

    Валентин запитав – Хто ви і що ви хочете?

    Я тут працюю”, – відповіла жінка, показуючи своє ім’я на бейджику – Анна. “Я можу показати вам деякі продукти, які, мабуть, зацікавлять вас. Якщо ви захочете, ми можемо влаштувати вам особисту екскурсію”. Андрій, Микола та Валентин обміркували пропозицію і вирішили прийняти її. Анна провела їх по магазину, показуючи їм найбільш спокусливі продукти, які були доступні. “Ось, що вам треба”, – сказала вона, показуючи їм зелену іграшку. “Це вібратор з різними настройками. Він точно зможе збудити вас до останньої краплини!”. “Ми беремо його”, – вирішили друзі одночасно, і Анна була рада їхньому вибору. Коли вони опустилися до своїх автомобілів на парковці, вони вирішили випробувати нову іграшку відразу ж.

    Микола зізнався – Це було незабутньо

    Вони всі поїхали до улюбленого бару на Хрещатику. Вони сміялися над своїми пригодами і насолоджувалися напоями. Але раптом двері бару відкрилися, і в середину увійшли три міцні та загрозливо виглядаючі чоловіки. Вони шукали Миколу , з яким він мав стосунки у минулому.

    Микола запитав – Чого ви хочете?

    “Ти забув про ту суму грошей, яку ти повинен був нам повернути”, – відповів один з них, загрожуючи кулаком. Андрій та Валентин почали відступати, відчуваючи, що ситуація може швидко вийти з-під контролю. Але тоді Андрій згадав про нову іграшку, яку вони купили в сексшопі.

    Андрій запитав витягаючи з кишені вібратор – Може, я можу вам запропонувати щось, щоб ми могли розв’язати цю проблему мирним шляхом?

    Троє чоловіків почали сміятися з Микола і його друзів, не знаходячи слів. Але тоді Андрій увімкнув іграшку і відправив її на їхню сторону. Чоловіки почали відступати, відчуваючи дивні відчуття в області променевих кісток.

    Андрій попередив – Якщо ви не зникнете зараз, ви будете почувати себе ще гірше!

    Чоловіки, не знаходячи іншого виходу, втекли з бару, залишивши Микола та його друзів на місці.

    Валенитн каже , сміючись до сліз – Це було надзвичайно кумедно

    Вони продовжили свій вечір улюбленою музикою та напоями, розмовляючи про те, що сталося. Андрій засмутився, коли згадав про те, що він не знав, що вібратор може стати знаряддям бою.

    Андрій каже – Мабуть, я повинен був більше читати інструкцію

    Микола каже – Іноді ми повинні використовувати все, що маємо, щоб захистити себе та тих, кого любимо.

    Троє друзів взяли ще один келих і подякували один одному за те, що вони є тут і захищають один одного в будь-якій ситуації. Вони знали, що незалежно від того, що трапиться, вони завжди будуть разом.

    Ця історія стала легендою серед друзів, і вони часто згадували про той вечір у сексшопі. Вони ніколи не забудуть, як вони вирішили складну ситуацію за допомогою незвичайної зброї та гострого гумору

     

    0 Коментарів