Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    22 березня, 17:00

    «Сьогодні чудовий день, чи не так? Запам’ятаю цей день назавжди. Нехай це сонце світить ясно для кожного з вас, а я стану зіркою на небі. Я буду світити вам вночі..»

    На фото молода дівчина, яка щиро посміхається променям сонця. Світло окутує її чіткий вираз обличчя і яскраво світить прямо в карі очі, які на світлі стали яскраво-мигдалевими. Через це вона трішки примружується. Каштанове волосся нижче плечей розвіває вітер, а підвіска у вигляді чотирилисника конюшини переливається на сонці.

    Це останнє фото, яке Айрі викладає у свій профіль Nstagram. Вона пише, що хоче взяти перерву, та її аудиторія не настільки велика і активна, щоб це хтось помітив. Тому вона викладає це фото в першу чергу для себе. Нехай світ запам’ятає її такою усміхненою та щасливою. 

    Вже сьогодні вона змінить своє життя повністю. Сьогодні справді гарний день для цього. Ніщо та ніхто її не зупинить, але спершу вона закінчить свої справи тут. 

    Айрі завітала в приют для тварин, який був поруч з її будинком. Там вона, як зазвичай, зустріла свою подругу Шерлі і передала смаколики для пухнастиків. Дівчина часто приходила сюди, коли почувалася самотньою. Вона допомагала з тваринками, а Шерлі натомість пригощала чаєм. Так вони стали близькими подругами, хоч і не часто проводили час разом.

    Ввечері Айрі написала повідомлення сім’ї та друзям. Привела в порядок квартиру, яку вона орендувала. Багато клопоту не було, адже вона знімала невелику, хоча світлу студію. Особливо вона любила доглядати за зеленню, навіть давала ім’я кожному вазончику. Готувати вона також обожнювала, тому сьогодні приготувала свою улюблену пасту з соусом бешамель та легкий грецький салат.

    Після смачної вечері вона одягла білу в’язану кофту, яка виглядала як сукня. Підперезалася чорною атласовою стрічкою. Чорне завжди гарно пасує до білого, напевно, тому що яскраво проявляється контраст. Айрі розпустила своє волосся і зробила легкі локони, що не так часто робила в своєму житті. Макіяж також не її улюблена справа, але сьогодні це потрібно. 

    Вона обожнювала звук фортепіано. Весь вечір вона слухала композиторів, якими захоплювалася, щоб повністю віддатися моменту. Вона востаннє подивилася в дзеркало. Тепер вона готова змінити своє життя. 

    ***

    21:00 

    Айрі взуває білі кросівки і виходить з квартири. Вона минає ліфти і йде зразу до сходів. Не так багато поверхів залишилося. Пройшло менше десяти хвилин, а вона вже стоїть на даху багатоповерхівки, в якій знаходиться її квартира. Наскільки ж тут прекрасно! Вона часто тут бувала, але сьогодні все по-іншому. Сьогодні тут по-справжньому неймовірно.

    Вмикає пряму трансляцію в Nstagram. Навіть не знає чому робить це, можливо просто хоче показати цю красу іншим. Лише 9 глядачів. 9 людей, які навіть не знають її насправді. 9 людей, які вже завтра забудуть її ім’я, бо все, що вони знають – це картинку в Nstagram. 

    – Привіт всім! Погляньте на цю красу! Це неймовірно! Здається я вперше бачу стільки зірок у небі. У місті зазвичай мало зір, та сьогодні справді особливий день. 

    У коментарях також пишуть про гарний нічний пейзаж. Дехто пише, що погана якість і просить показати в зумі.

    – Уфф, якість справді не найкраща, та я покажу вам їх ближче.

    Вона стає на підвищення, вмикає фронтальну камеру і розвертається спиною до неба. 

    – Здається так краще. Як же хочеться теж стати такою зіркою, світити ясно в небі. Та сьогодні це може стати вже реальністю для мене.. Дякую, що приєдналися до трансляції! Прощавайте!

    Вона вимикає трансляцію, повертається обличчям до міста та зірок. Бере в руку підвіску конюшини і повільно заплющує очі..

    – Прощавай.. 

    Крок вперед.. 

     

    0 Коментарів