Фанфіки українською мовою

    Q: Якщо Ендрю та Ніл коли-небудь дійдуть до тієї точки, щоб пройти весь цей шлях, хто буде звеху, чи вони будуть мінятися?

     

    A: Ха-ха, зрештою вони туди доберуться, не хвилюйтеся. <33
    Якийсь час Ендрю доведеться бути зверху, тому що його проблеми — це кордони, які Ніл ще не має дозволу перетинати. Ніл досить добре вміє працювати з тим, що має, і продуктивно проводить час. Він поволі вивчає тіло Ендрю, вичікуючи, коли зможе зібрати все разом і опанувати Ендрю. Трахнути Ендрю — це, звичайно, не вихід — це не не означає, що один раунд сексу зцілить усі тригери — але це початок. До того моменту, як Ніл вперше вийшов на корт у якості капітана, вони майже знайшли опору один з одним і їм в ,будь-якому випадку, добре разом.

    ((Було легше, коли Кевін був залучений, тому що Кевін і Ріко були річчю, у якій були свої хороші моменти, сповнені психічним насильством. Кевін навчив Ніла всьому, що він знав, а Ніл навчив Ендрю всьому, чого він навчився. Без Кевіна в кадрі, мені потрібен був новий спосіб дати одному з них досвід, необхідний для того, щоб зробити щось більше, ніж бездумно дивитися один на одного. Таким чином: Роланд. Я навіть не пам’ятаю, чи було в нього ім’я в останніх чернетках. Якщо і було, то було швидкоплинно і неважливо.))

     

    0 Коментарів