Фанфіки українською мовою

    Q: Отже, в іншому запиті ви коротко згадали, що стосунки Ніла та Ендрю не могли б відновитися, якби обіцянка про захист все ще діяла, коли Ніла забрали люди його батька/Ендрю не зміг би його захистити. Чи є ще якісь інші обставини, при яких їхні стосунки були б непоправно пошкоджені? Або, якщо їх забагато, щоб перерахувати, то який найпростіший шлях, щоб їхні стосунки були б безнадійно пошкоджені?

    A: Так, як би Ніл не вмовив Ендрю скасувати згоду про захист та дозволив би статися зворотньому відліку, не було б ніякого шляху назад або відновлення порушеної довіри. Ендрю все одно не дозволив би ФБР утримувати Ніла, але він би перевів Ніла на ту саму крижану віддалену роль в яку потрапив Аарон. ((Аарон, бачите, зробив ту саму помилку – спочатку вимагав від Ендрю обіцянки, а потім відмовлявся помічати її до кінця))

    Насправді, як тільки Ендрю та Ніл закріплюють свої стосунки, мало що може розлучити їх. Були помилки, які вони могли зробити на цьому шляху щодо ліків Ендрю, наслідки безладу, яким був Дрейк, Ніл не дотримувався кордонів Ендрю, Ендрю більш рішуче попереджав Ніла Кевіном, Нікі успішно зводив Ніла з кимось іншим на шляху, і т. д. і т. д. – дрібниці, які, якби вони були б зроблені трохи раніше в навчальному році, повільно відчужили б їх у різні сторони.

    Але як тільки Натаніеля буде поховано, це майже все, дороги назад вже немає. Єдина річ, яка б могла їх розлучити, це те, чого б ніхто з них й не подумав би зробити – Ніл розповість секрети Ендрю або применшить їх, або ж Ендрю вб’є когось з оригінальних Лисів, тому вони гарантовано змусять це працювати до кінця свого життя.

    Вони заслуговують цього настільки, принаймні, враховуючи через що їм довелось пройти, щоб дійти до цього моменту.

    Поки смерть не розлучить нас.

     

    0 Коментарів