Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Персонажі: ОЖП
    Попередження щодо вмісту: Джен

    Зібравши всю свою волю в кулак я видалила всі свої сторінки в соціальних мережах, викинула сімку і поїхала далеко від дому щоб мене ніхто ніколи не знайшов. Я просто хочу зникнути. Перший час мене показували по всіх новинах. Пропала молода дівчина, скоріше за все її викрали. А я почала змінювати все своє життя. Через ще деякий час новини заспокоїлися. І мене почали рахувати мертвою. Але всеж продовжували шукати. Я змінила ім’я і прізвище, змінила стиль, перекрасилась. Зняла квартиру і перші два тижні я не виходила звідти взагалі, мені навіть їсти не хотілось. Потім я взяла себе в руки і влаштувалася на роботу, все ж мої гроші не вічні, і скоро вони закінчаться. Офіціант далеко не робота моєї мрії, але це хоть щось. Пройшло ще декілька місяців, мені стало краще я ніби вилікувалась, мені так здалось. У вихідні дні почала відвідувати громадські місця, ходила у кіно, кафе. Мене вже перестали шукати, а навіщо. Немає ні слідів, ні доказів що мене викрали, так говорили у новинах. Але місцеві люди всеж шукали досі. Я напевно так і залишуся зниклою безвісти до кінця життя. Вже пройшов майже рік як я ось так зникла. І я наче прозріла. Я жила марними надіями. Вмовила себе що змінивши ім’я, і життя все стане краще. Що я вилікуюсь. Так і було але одного дня все пішло не туди куди потрібно. І от я стою на краю десятиповерхівки знов викидаючи сімку із телефону на цей раз уже назавжди. Справжню мене так ніколи і не знайдуть. Зате знайдуть другу мою особистість. Але всеж друга була справжня, а перша фальшивка.

     

    6 Коментарів

    1. Mar 9, '23 at 22:20

      Я не зрозуміла, що для вас насправді особистість і реальність людини (для мене чим менше людей знає когось, тим більше під сумнів можна поставити реальність тієї людини).
      Робота чудова та гарно і навіть легко написана не зважаючи, що ви піднімаєте досить складну тему.
      Мені було цікаво її читати, та й відчуття було ніби мене взяли і залили повітря в рідкому вигляді прямо в легені, це комплімент вашим писемним навичкам.
      Дякую за роботу, буду чекати ще подібні творіння =)

       
      1. @Данешольд РагнарMar 9, '23 at 22:44

        Дякую, мені ще ніколи не робили подібні компліменти, та в і в принципі любі компліменти. Я рада що комусь сподобалась моя робота. І дуже рада будь-яким відгукам. До речі в мене є ще книга яку я недавно закінчила писати і я не впевнена чи варто її видавати в паперовому вигляді. Можливо ви б могли якщо за
        очете почитати початок, сам встпуп або першу главу? Я просто
        отіла б почути думку людини яка дійсно щось розуміє в написанні творів. Звісно якщо ви не проти. Я обов’язково буду ще писати і викладати роботи.

         
        1. @Yana_KotMar 10, '23 at 14:23

          Я б
          отіла почитати вашу книгу, особливо якщо вона написана так само як ця робота.
          Насправді я не спеціаліст в написанні чогось, просто люблю почитати і тро
          и дізнатися більше як пишуть сучасні письменники, якщо вас справді цікавить моя думка то з радістю почитаю книгу.
          Чекатиму ваші роботи.
          Нат
          нення вам 😉

           
          1. @Данешольд РагнарMar 15, '23 at 22:41

            Дякую) якщо дійсно не проти я би могла скинути в якийсь месенджер пока що тільки вступ книги. Тому що планую в ці найближчі місяці видати книгу
            очаби в електронному вигляді. І я думаю на початку або в середині літа зможете її повністю почитати. А щодо нови
            робіт, дві вже написано. Постараюсь до цеї п’ятниці викласти.

             
    2. Mar 9, '23 at 22:04

      Розкриєте таємницю, що при
      овувала фальшивка?

       
      1. @OmensMar 9, '23 at 22:50

        Дякую за відгук. Все дуже просто. Ця робота писалась на емоція
        . Фальшивка це її попереднє життя. Її попереднє життя було не сильно добрим. Вона сирота тому вона вирішила втекти. Як тільки вона втекла від нього, змінила ім’я і зовнішність то її друга особистість стала її справжнім життям. Вона дійсно була щаслива певний час.