Фанфіки українською мовою

    …Зараз почала популярізуватися хвороба «бундхара». Девід Бундхар зазначає , що на стан здоров‘я вона (хвороба) ніяк не впливає. Суть хвороби полягає у генній модифікації людини у результаті якої колір волосся змінюється згідно з емоціями які на даний момент відчуває людина. Бундхара швидко розровсюджуеться пройшло лише кілька місяців , а 25% планети вже заражені…»
    Говорить жіночка з монітору , а Клер лише позіхає та подумки каже : «Яка різниця який у кого колір волосся , коли є проблеми по важливіше..» Ні,ні ви не подумайте Клер не всерівно на все та всіх , вона працює експертом у лабораторії та займається дослідженням вірусів , однак нажаль з нею життя обійшлося достатню жорстоко батьки ще давно померли від вірусу , а старша сестра вчинила селфхарм через постійні знущання на роботі , Клер сумує за Цатуко. Її старша сестра завжди допомагала їй , хочя й сама страждала від прихованої депрессії. Сьогодні
    10 вересня — рік з дня смерті Цатуко. Іронічно чи не правда ? Бо саме у цей день майже усі організації намагаються усілякими способами запобігти вчиненню самогубств.Але самогубству Цатуко ніхто не запобіг. На даний момент Клер піднесла до своєї руки кишеньковий скальпель та розсікла собі руку «Кажуть , що скальпелями можна навіть частину тіла відрізати якщо знати як» після цього Клер охопило , щось біле та біля Клер з‘явилася Цатуко «Давно не бачились , сестричко…» прошепотіла молодша. Ви запитаєте «Чому це Клер так спокійно реагує на примару близької людини?» Тому-що в останній рік Цатуко приходила коли життю Клер щось загрожувало , роздивлялася нові шрами , викликала швидку , прибирала кров та обрізала усі мотузки одного разу навіть заховала усе для селфхарму неясно де. Однак Клер — майбутній мед-працівник тому з легкістю придбала тоді нові матеріали. От і зараз Клер лише хворо усміхається у схвильоване обличчя сестри « Клеррі, люба навіщо ?» — «Цако, я знаю , що ти прийдеш , тому й роблю це» — «Усе тільки для того щоб мене побачити ?» невеличкий кивок зі сторони Клер — «Я все одно би сьогодні прийшла. Клеррі, пам‘ятаєш час мого самогубства?» — «14:09» моментально випалила дівчина— «От-от , а зараз 13:56» відповідь на здивований погляд послідувала незабаром « В мене був рік щоб попрощатися з тобою, я намагалась з’являтися якомога частіше однак це не так просто як зда‘ється. Зараз я попрошу однієї речі — Живи за мене , я більше не прийду , не повернуся , ніколи не побачу тебе , все , що мені потрібно — твоя обіцянка , що ти не вчиниш самогубство , після смерті тебе чекає лише темрява , і у кожного вона своя тому навіть там ми не зустрінемось Бо у кожного свої гріхи та своя темрява …» — «Обіцяю, я обіцяю тобі Цако, ти чуюєш? Цако?Ца…» далі Клер знепритомніла прокинулася уже у лікарні «Обіцяю Цако , я виконаю твоє прохання…»
    Через 5 років:
    Гейзел сиділа навпроти своєї подруги — Цумірі. Яка жваво розповідала про свого хлопця — Набаой з яким вони обручені вже пів року. «А він мені протягує його , а я як почну репетувати , а …» — «Цурі, я тебе на важливу розмову покликала»заявила дівчина « А ой вибач, вибач» одразу почали пробачатися Цумірі «Цурі, у тебе волосся стало малиною , що це ?» поцікавилася Гейзел «У мене ж бундхара ти не помітила ?» — «Що??» — «Хвороба Девіда Бундхара колір волосся людини змінюється відповідно її емоційного стану» — «Ааа, ясно» – «Що ж продовжимо ! Моє ім‘я не Гейзер Ваґн , а Клер Мітокао. Я молодша сестра Цатуко Мітокао і я хочу розповісти про моє минуле та мою історію…
    Примітки:
    *Цатуко Мітокао своїм самогубством знищила репутацію однієї з найкращих фірм Японії так як виходячи з її передсмертної записки залишила життя через знущання робочого колективу . Клер змінила ім‘я оскільки компанія не дивлячись на свою репутацію програла суд (і Клер дісталась непогана компенсація , а компанію обмежили у поставках) і на молоду Клер почали полювати різні багатії та керівництво фірми розраховуючи на гроші від дівчини.
    *Цумірі Роканджи — подруга Клер , працює з нею разом , часто цікавилася її минулим
    *Набаой Гуроі— хлопець Цумірі. З Гейзел не знайом ( бо та уникала зустрічей ) однак був Найкращим другом Клер.

     

    0 Коментарів