Фанфіки українською мовою

    Спартак людина яка зазвичай холодна і без емоційна ,але так здається лише на перший погляд.

    Йому ,людині яка не п’є і виступає проти вживання  спиртних напоїв доводиться дивитися як його найкращий друг третій тиждень підряд п’є. Спартак намагався це зупинити ,але його спроба день не закінчилася тим що Женя ледь не випав із вікна,тому все що міг Спартак це спостерігати як його друг губить свою психіку та здоров’я .

    Причиною такої поведінки Жені є нещодавнє розлучення,Спартак розумів що це були не здорові відносини. Дівчина з якою зустрічався Женя маніпулювала ним ,використовувала в своїх цілях,користувалася його славою. Як вважав Спартак вона дуже добре розумілася в психології саме тому їй вдавалося утримувати Женю біля себе також Спартак вважав що Женя не дуже її любив ,але вона вдало їм маніпулювала,це так би мовити експерта думка Спартака. Але його на данний момент не дуже хвилювали причини його хвилювали наслідки,всі його думки були зайняті тим як витягти Женю з цього стану. Спартак передумав дуже багато варіантів і знайшов спосіб який не завжди дієвий ,але в випадку Жені має спрацювати .

    Спосіб являє собою:замітки все спиртне на воду,оскільки через постійне вживання алкоголю рецептори починають смак відчувати погано а через алкогольне сп’яніння смак взагалі майже не відчувається,а потім не підпускати людину до спиртного,потім все індивідуально.Доки Женя спав Спартак вилив все спиртне в раковину і налив в пляшки звичайної води.перший день все йшло як завжди,Женя пив ,пив і грав в приставку, і щось під’їдав.Але вже під вечір він почав розмовляти не якимось мичанням ,а почав матюкатись коли програвав в приставку Спартака це дуже радувало. Через два дні сп’яніння майже не залишилось і почала повертатися хоч якась пам’ять. Поки Женя спав Спартак пішов до аптеки купити антидепресанти він знав що коли до Жені повернеться пам’ять той згадає про розлучення. Спартак йшов через парк тому що так швидше і задумався про свої почуття до Жені раніше він відкидав можливість романтичних почуттів до Жені ,але зараз не міг не розуміти що любить Женю . Він пам’ятав моменти як Женя на нього дивися наскільки цінував як сміявся з його жартів. І в глибині душі Спартак надіявся що його почуття взаємні він дійшов до аптеки купив антидепресанти та пішов до дому . Доходячи до  під’їзду він подивився на годинник і зрозумів що вдома його немає вже чотири години лаючи себе за те що не викликав таксі та так на довго залишив Женю самого. Зайшовши до квартири він впав в ступор. Квартира була ідеально прибрана ,чисто було всюди навіть вимита підлога та посуд ,а звуків приставки не було чути . Спартак нічого не розуміючи зайшов на кухню і побачив Женю який щось намагався знайти в холодильнику.

    —що шукаєш?—запитав Спартак ,Женя судячи з усього не почув як той зайшов і дьоргнувся в нього був дуже потертий вигляд але він був чистий тільки після душу ,в чистому свіжому одязі тільки зараз Спартак почув звук пральної машинки.

    —Їсти шукаю,або чогось від похмілля .

    —кава добре допомагає від похмілля—після цих слів Спартак сам почав готувати каву ,він був як завжди спокійний,ззовні ,але тільки не з середні його серце билося так що якби у жені не боліла голова він би це почув Спартак хотілося обійняти Женю не дивлячись на те що той все ще туго думає . Спартак зробив каву і поставив її на стіл . Спартак побачив що Женя не спішить її пити а просто сидить за столом поклавши голову на стіл .

    —ти чого?— Спартак чудово знав причин тому почав користатися в кишенях у пошуках антидепресантів.

    —я що зрозумів ..—спартак завмер він не чекав такої спокійної відповіді і варто зізнатися взагалі відповіді.

    —я протверезів і зрозумів ..який же я ідіот ..— Спартак не знав що сказати і просто стояв і мовчав його розривало бажання підійти обійняти,поцілувати ,але  він тримався.він вважав це зараз недоречним.з роздумів його витяг Женя який встав і підійшов до Спартака дуже близько і дивився йому прямо в очі .

    —я обманював себе .Я ніколи її не любив варто мені було послухати тебе.. та своє серце.— Спартак був шоці він уже не дуже розумів ситуацію це його навіть лякало єдине що хвилювало Спартака в цей момент це останні слова жені ,він не розумів що вони означають але якась частина здогадувалася .

    — що ти маєш на увазі?— Спартак сказав це дуже тихо ледь чутно.женя в цей час сховав руки за спину видно вони трусилися зробив глибокий вдих і сказав :

    —Спартак, я тебе люблю—тиша обидва мовчали дивлячись одне одному в очі Спартак зрозумів що більше не може з собою нічого зробити. Він поцілував Женю той відповів на поцілунок Спартака вже абсолютно всеодно він своїми сильними накачаними руками підхопив Женю на руки той не сперечався. Він поніс його в спальню,поклав на ліжко і навис над ним .

    —ти виявляється такий емоційний—женя сказав широко посміхаючись,він повністю прийшов в себе. Спартак лише посміхнувся знову поцілувавши Женю. Він відчув як Женя розтібає гудзики на його сорочці. Він зробив те саме скоро обидва були з голим торсом . Спартак покривав поцілунками усі плечі жені той лише не рівно дихав і час від часу стонав через секунд тридцять рука Спартака опинилась на ширинці джинців жені він почав гладити це місце  Женя простогнав що збуджувало Спартака ще більше . Той розтібнув ширинку джинс та зняв їх за джинцами він зняв і труси ,потім зняв джинци і з себе. Спартак знову почав вкривати шию жені поцілунками та засобами паралельно почав дрочити жені той почав стонати ,а Спартак прискорював  темп в якийсь момент він увійшов у Женю одним пальцем та почав повільно руха тин ним всередині він накрив поцілунком губи жені який стонав прямо Спартаку у рот . Потім додався другий палець Женя стонав все гучніше,а Спартак все прискорював темп. Різко витяг пальці сів навколішки у ліжку закинув ноги жені собі на плечі та дуже повільно почав входити Женя від задоволення аж заручився. Спартак повільно почав нарощувати темп в якийсь момент він почав ледь не вдолблюватись в Женю . Вони займалися сексом ще з годину коли Спартак кінчив він витяг свого члена і ліг поруч з женею. Спартак почав сильно посміхатись.

    —доречі забув спитати ти будеш моїм хлопцем?—Женя коротко кивнув та запосміхався.

     

     

    2 Коментаря

    1. Mar 29, '23 at 23:13

      Ім’я пишуться з великої літери…

       
    2. Mar 7, '23 at 17:13

      По-перше,дуже багато помилок і неправильно побудований речень. Перечитайте твір, якщо є можливість рекомендую найти бету.
      По друге, сам акт сексу не триває більше ніж 10
      в), а от пестощі можуть тривати довго.
      Він ні як не міг кінчити через годину. Рекомендую прочитати про цю тему. Дякую за фанфік українською) Спарженята найкращі 🔥