Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал

    В кімнату так ніхто й не зайшов. Батьки викликали копів. Ті дуже довго розглядала тіло, але ніяких слідів насилля не було видно. Врешті решт було вирішено, що в тітки серцевий напад. Ніхто не хотів займатися проблемами бідної сім’ї з маленькою крамничкою, яку всі тепер зі страхом оминають. Час минув дуже швидко, в роздумах про майбутнє і минуле. Через пару тижнів відбувся похорон.

    Людей було не так вже й багато, та і схоже, що всі вони були просто далекими родичами по материній лінії. Всі старенькі: бабусі й дідусі, а хто не старий то теж не дуже й молодий. Увагу привернула дівчина. Її очі, такі ж зелені як у Анни, дивилися на неї загадковим поглядом. Світло-русе волосся, хвилястими прядками спадали їй на плечі. Прямий ніс, виразні скули та гостре підборіддя. На вік їй приблизно 19 років, але глибокі синці бід очима та сумний вид старили її. Вогник в її очах схоже згас ще давно. Здавалося, вона не була здивована побачивши Анну. Можливо вона знала щось, чому злість в її очах,  при погляді на могилу, переважала сум. Було багато запитань, відповідь на які Анна не  знала, та вона точно знала, що їй потрібно познайомитися з цією незнайомою чужинкою.

    -Мамо, хто вона?-з непідробною цікавістю запитала Анна. Її зацікавила ця таємнича незнайомка, Анна відчувала щось притягуюче в ній.

    -Це ніхто, просто якась дівчинка, не звертай уваги люба. В твоєї тітки було багато дивних знайомств.

    Що це на неї найшло, чому вона так зреагувала?-Це питання бентежило Анну. Було зрозуміло, що від неї щось приховують або мати через великий стрес не хоче нічого розповідати.

    -Я підійду, познайомлюся.-зацікавлено сказала Анна.

    -Ні, я не дозволяю, ти будеш стояти на місці та поїдеш разом з нами додому.-Грубо відповів батько.

    Сперечатися з батьком було гиблим ділом. Він ніколи не змінював своєї думки, в деякі моменти він навіть здавався страшним, хоч і був добрим в середині.

    Похорон закінчився тож всі порозходились по хатам. Незнайомка теж дивилася на Анну, хотіла підійти та по погляду батька та матері зрозуміла що не потрібно.

     

    0 Коментарів