Фанфіки українською мовою

    Q: Якою була реакція Бетсі коли вона почула про Ендрю та Ніла? Також коли Аарон та Нікі почали вірити в те, що між Ендрю та Нілом було щось більше ніж вони думали спочатку?

    A: О, Бі. Бі була дуже рада за них, тому що Ніл був доказом того, що Ендрю достатньо сильний, щоб впустити інших людей до себе. Проте її миттєва реакція повинна бути м’якша, бо вона дізналася про це раніше ніж повинна була – доки Аарон не втрутився в стосунки Ендрю під час спільного сеансу ((в той день коли він змусив Ендрю вибирати між ним та Нілом)), вона не знала що вони зустрічаються.

    ((Вона знала що щось відбувається, тому що Ендрю прийшов до того, що згадував Ніла майже на кожному сеансі – часто через відверті коментарі або безглузді образи – до того, що відмовлявся говорити про нього взагалі. Вона просто не знала що. Бі тихенько цікавилась його орієнтацією, в основному через те що знала від Ендрю, що старшокурсники ставили ставки на його та Рене шанси, Ендрю не сказав Бі того що сказав Рене**, але він виглядав таким незацікавленим до цього всього, що вона записала це у своїх нотатках. Але вона так і не запитала, тому що знала, що ще не час.))

    Бі знала що Ендрю сказав би їй, якби хотів поговорити про це, і вона знала, що Аарон перейшов межу сказавши їй про це. Але коли це відкрилося вона мусила відреагувати для того, щоб Ендрю зрозумів на чиїй вона стороні. Під час сеансу це було недоречно, тому вона написала Ендрю пізніше, звичайне “Я рада за вас” для того, щоб перевірити обстановку. Минув деякий час, щоб змусити Ендрю поговорити про це, але зрештою вони змогли розв’язати основні проблеми. Бі було так само весело від слів “Я його ненавиджу”  як і Нілу, та Ендрю мав в сто разів більше шансів прислухатися саме до міркувань Бі що до цього.

    ((Вперед мама Бі! \o.o/))

    Нікі та Аарон гадки не мали що ці двоє разом до Мериленду, коли Елісон фактично розкрила відносини Ендрю та Ніла перед командою. Після того, як Аарон зрозумів що між ними щось є, йому знадобився один день, щоб зрозуміти його думки з приводу цього й одна секунда, щоб зрозуміти що він може отримати з цього вигоду.

    Аарон та Ендрю могли мати складні стосунки, але вкінці кінців вони все ще близнюки. Вони були занадто схожими: вони могли прочитати один одного по найменшим жестам. Він намагався сперечатися, але Аарон зрозумів що це щось важливе в той момент коли Ендрю повернувся до кімнати в одязі Ніла. Він пішов до Кейтлін та старшокурсників, вимагаючи від них будь-яку інформацію, яку вони могли йому дати, і за допомогою егоїстичної завзятості об’єднав все до купи.

    Нікі, який думає що він дуже розумний та уважний інколи може бути  не таким вже й уважним, бо не здогадувався про те що є взаємні почуття, доки Аарон та Ніл не обмінялися кімнатами. Він був так само здивований як і Ніл що Ендрю обрав Ніла, а не Аарона. Він думав що Ніл вклав у ці відносини більше за Ендрю, але ця ніч показала йому що він помилявся.

    **
    « я хотіла, щоб ти почув це від мене.» Рене сказала це повертаючи ніж назад до футляру. « Інші почали обговорювати, хоч я і не змогла вхопити всю розмову, здається вони ставлять на наші шанси бути разом. Як пара, я маю на увазі»

    Ендрю засміявся «Серйозно? О, вони реально будуть ставити на все що завгодно. Марна витрата часу та грошей. Знай це,

    перш ніж надати вагу їхнім підозрам, Наталі Рене Шілдс Уокер: Я не трахаю жінок»

    Знадобилася мить, перш ніж це стало зрозуміло, спочатку слова, а потім значення, що стоїть за ними. Рене була надто вражена зізнанням, щоб негайно відреагувати, і її пауза дала Ендрю час підвестися й вирушити до дверей. На мить вона задумалась, чи він тікає від її потенційної реакції, чи просто йде, бо ця розмова його більше не цікавить. Швидше за все, це було останнє, але якщо ні…

    «А я не цілую язичників», — сказала вона таким зухвалим тоном, яким тільки могла, і Ендрю озирнувся, щоб поглянути на неї. Вона посміхнулася і сказала: «Тож ні для кого з нас це не буде проблемою, так? Нам доведеться задовольнитися лише дружбою».

     

    0 Коментарів