Фанфіки українською мовою

    Q: Привіт ще раз! У мене також виникло питання про конкретний момент і Королі Воронів(?) коли Ендрю та Ніл були в магазині для Ексі та розглядали тяжкі ракетки. Прямо перед тим як Ендрю пішов, був момент який відчувався дуже… «суттєвим» Я припустив, що це частково пов’язано з тим розповів занадто багато і намагався втримати Ніла(чи себе?) від того, щоб сказати щось неприємне, але якби ви розповіли про це більш детально я був би вам дуже вдячний.

    Що так хвилювало Ендрю, що він скаже в Ексіст? Коли Ніл запротестував що він не загублений? Чому це змусило його відреагувати?

    A: “Але це саме те, що робить тебе таким цікавим. І також те, що робить тебе небезпечним. Мені варто пам‘ятати про це. Можливо я не такий вже й розумний, яким себе вважав.”

    Як потім здогадався Ніл, Ендрю піддає себе цензурі, до того як слова зійдуть з його вуст. Ендрю не намагається уникнути своєї орієнтації, він намагається уникнути того потягу до Ніла який починає відчуватися трохи менше як (непродумана) хіть, а більше як отрута яка повзає у нього під шкірою. Заткнувши Нілу рота, Ендрю не дає йому змоги продовжити цю розмову до якої він зараз не готовий. Вони ніби закінчують цей діалог у Свиті Короля, коли Ніл усвідомлює, що Ендрю готовий відпустити Аарона якщо це означає втримати Ніла.

    «В останнє, коли я перевіряв, ти мене ненавидів» сказав Ніл в губи Ендрю
    « Кожну клітиночку тебе» відповів Ендрю
    Ніл трохи піднявся. « Я не такий ідіот, як ти думаєш»
    « А я не такий розумний, яким я себе вважав» сказав Ендрю – і більше я такого не повторю. Можливо це мій потяг до самознищення?»
    Для Ніла було б легше, якби він знав, що тільки один із них говорить про Ексі:
    Ніл намагався втримати своє розчарування, але не стримав тяжкого зітхання.
    « Невже це може вбити тебе якщо ти пропустиш щось скрізь себе?»
    « Майже вбило минулого разу» сказав Ендрю

    Він сказав це по суті, але Ніл все одно здригнувся, коли усвідомив свою помилку. Він простягнув руку, але зупинив її на обережній відстані від руки Ендрю. Довгі рукави та пов’язки Ендрю приховували його шрами, але Ніл пам’ятав, як вони відчувалися під його пальцями.

    « Це інше» сказав Ніл «зараз єдиною перешкодою для тебе є ти сам. Ти справді міг би потрапити до національної збірної, але не потрапиш, якщо не спробуєш»

    ((я знаю краще, ніж впустити тебе: я знаю краще, ніж дозволю тобі стати для мене смертю))

     

    0 Коментарів