Фанфіки українською мовою

    Q: Отже, я майже впевнений, що віддав би свою праву руку для того, щоб ви пролили світло на те, коли саме Ендрю дійшов висновку, що Ніл справді щось означає для нього. (має шанс на це?)

    A: Коли Ендрю вперше побачив Ніла без ліків, які затьмарювали його розум, він подумав, це може стати проблемою, але він не сприйняв це серйозно. Довгий період часу, Ендрю вважав, що це те, від чого він зможе відмовитись. Він мав “відносини” з людьми під час ув’язнення в колонії для неповнолітніх, бо це був необхідний крок для дослідження своєї орієнтації після всього, що з ним зробили. Ніл був просто ще одною зазубринкою на поясі, та би мовити, ще одним красивим обличчям, яке буде цікавим деякий час. Так, можливо Ендрю дивився на Ніла трішечки довше ніж на когось іншого, але все ще був Роланд, чи не так? І, крім того, Ніл мав бути іншим, тому що Ніл був сім’єю, і Ендрю довелося вжити додаткових кроків для того, щоб захистити та забезпечити. Чи не так?

    Але Ніл був проблемним. Ніл продовжував так на нього дивитись, навіть коли Ендрю казав йому зупинитись. Ніл казав те, чого не мав би казати, те, що йому не дозволено було казати, він продовжував розмивати кордони між тут і там, і ритися там, де йому не дозволяли.

    Якщо Ендрю б знав, що для нього добре, він би просто відпустив це і рухався далі. Він залишився, тому що мав обіцянку яку повинен був виконати, принаймні так він себе запевняв. він залишився, тому що хоча Ніл відчував бажання впасти, Ендрю був впевнений, що він зможе втримати рівновагу цього разу.

    90%. 91, 92, 93.

    А потім був Бінгемтон, і цей мертвий погляд на обличчі Ніла, і ця напруга в його посмішці коли він сказав дякую і ти був неймовірний.

    І потім Ніл зник.

    І Ендрю так сильно хотів – хотів спалити світ, хотів розштовхати всіх, хто стояв на його шляху, хотів знести стадіон лавку за лавкою та болт за болтом, доки б він не зрозумів де Ніл, і чи був це страх, чи був це страх, адже він не відчував цього відтоді…

    Він обшукав натовп, обійшов стадіон один раз, другий, шукаючи будь-який знак, шукаючи що завгодно, окрім сумки та пошарпаної ракетки, дивлячись на мобільний телефон з дзвінком з номеру, не збереженого в телефоні Ніла та текстове повідомлення від іншого номера, який просто надіслав 0

    І він згадав, як сказав Нілу, що відступить і дозволить Нілу розв’язувати власні проблеми та не проходь до мене плакатись, коли хтось розіб’є тобі обличчя.

    ((але потім хтось таки розбив йому обличчя, з ножем і запальничкою, кулаками і тесаком))

    І стоячи на колінах на підлозі, в брудному готельному номері в Балтиморі, штат Меріленд, дивлячись на зруйновані залишки того, ким був Ніл, Ендрю знав, що шляху назад від цього немає, він загубився, він загубився та його знайшли.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    0 Коментарів