Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Ці двоє прийшли в дуже класне місце для побачення і ви ніколи не вгадаєте яке , та я і не буду вас мучити. Вони прийшли в кіно під куполом. Генрі вже зайняв місця для них , провів до них свою дівчину , поки що не офіційну, посадив на великий рожевий диванчик, накрив покривалом і сів біля неї , обнявши однією рукою за плечі.

    -це виглядає миленько і креативно. -тільки і промовила Арі, в той час як Генрі самовдоволено посміхнувся.

    Почався фільм. Це була мила мелодрама про дівчину-порушницю закону і поліцейського , який в неї по вуха закоханий. В кінці більша частина зали навіть плакали , в тому числі і Аріель. Вона сперлась головою на плече хлопця і сльози стікали по її щоках , поки він гладив її рукою по волоссю. Виглядало дуже мило.

    Після закінчення сеансу вони вирішили просто прогулятись по місту. Ходили двоє за ручки , розмовляли про все різне, сміялись з клоунів , що ходили по вулиці , обнімались і цілувались, фотографувались і тому подібне протягом всього вечора. Їм було так комфортно разом. Хтось би сказав , що вони як одна половинка цілого, хтось би просто позаздрив їхнім стосункам, а хтось би навіть намагався їх спаплюжити, як от зараз.

    Поки Генрі стояв в черзі їм двом за кавою , дівчині на телефон прийшло смс від незнайомого номеру, а коли вона відкрила повідомлення ,то просто була в шоці. Вона ніколи б не подумала , що він може так вчинити з нею , навіть припускати такого не могла. Вона готова була в той же момент розплакатись, але стримала себе чисто через те , що в неї не було такого дозволу і сили волі , щоб плакати на публіці. Їй прислали фото , де Генрі цілувався з її подругою… Однією з найближчих подруг.Це конкретно вдарило по ній. Дві найближчі людини отак зразу зрадили її , причому таким способом. Це був удар нижче поясу.

    Коли хлопець весь задоволений підійшов до лавочки , на якій сиділа Арі і сів біля неї , простягаючи їй в руці її каву, дівчина взяла його в руки, відкрила кришку і привселюдно вилила йому це капучіно за голову. Чесно, я б зробила точно так само, бо він на це справді заслуговує. Вона піднялась , змахнула волоссям і просто пішла в сторону своєї квартири. Всі , хто був там , дивився їй в слід , а хто був з партнером -перешіптувався з ним. Але дівчину це не хвилювало. Вона просто йшла і їй хотілось вити від болю. Як? Як вони могли так вчинити з нею?

    Вона прийшла додому і одразу ж впала на своє ліжко. Дякувати Богу вдома нікого не було і вона не була зобов’язана все пояснювати батькам. Та  і вона просто не змогла б.

    Вона просто лежала і думала над тим, чим вона це заслужила. Вона навіть не плакала , а просто думала. Їй не хотілось плакати. Точніше хотілось , але сльози просто не текли.

    Вона пролежала так досить довгий час , хоча для неї наче 10 хвилин пройшло. Проте в один момент вона почула шурхіт позаду себе , а коли повернулась , то побачила Тревора. Навколо нього блискотіло сяйво від переміщення. Він мовчки стояв і дивився на неї з співчутливими поглядом.

    -щось сталось, Арі?-тихо промовив той.

    І в цей момент дівчина почала плакати. Сильно плакати. Вона не могла зупинитись , сльози так і лились з її очей. Всередині її просто розривало від болю. Тревор підійшов до ліжка , присів на край і почав гладити її по спині.

    -він зрадив мені…він цілувався з моєю подругою… З МОЄЮ ПОДРУГОЮ!!!!от скажи мені, як вони могли так вчинити зі мною ? Хіба я таке заслужила? Чим?

    -тихо… -тільки і промовляв той. -вони не варті твоїх сліз.

    І  в цей момент дівчина піднялась в сидяче положення , подивилась на нього і через секунд 5 почала свій монолог.

    -а знаєш, ти маєш рацію. Вони не варті моїх сліз. Якщо вони так зробили , то проблема в них, а не в мені. Нехай будуть разом , нехай роблять , що душа забажає, тепер це не моя справа. Я займусь собою і стану кращою версією себе , після чого вони пошкодують про все. Я заставлю їх пошкодувати…

    В ній горіла така ненависть і бажання помсти , що вона аж не стямилась , як тримала свої руки в кулаках. Вона сердито поглянула на хлопця , а той , від безвиході , просто обійняв її. Аріель спочатку не відповіла взаємністю , але коли зрозуміла , що відбувається -розкрила руки з кулаків і обійняла хлопця у відповідь. А для Тревора це був приємний жест.  Він вперше за все своє життя опинився в такій ситуації. До того з дівчатами , а ще й в таких ситуаціях , він не опинявся. А тут все так склалось. Загалом -перший раз пройшов добре.

    Вони просиділи так декілька хвилин , після чого розкрили руки і вийшли з обіймів.

    -для чого ти прийшов?-заспокоївшись , спитала Арі.

    -я хотів поговорити про випробування… як все пройшло, хотів дізнатись , а тут ти…

    -вибач , що зустріла тебе в такому стані… так вийшло.

    -ти ж не знала , що я прийду , тому все нормально, розслабся.

    Він ще раз обійняв її , а коли відсторонився , то їхні губи опинились за декілька сантиметрів одні від одних , а очі були на одному рівні. Дівчина знервовано подивилась хлопцю в очі , декілька разів кліпнула , а потім перевела свій погляд на його губи. І в цей момент сталось дещо неймовірне : вони поцілувались. Тревор правою рукою провів по підборіддю Арі , а лівою обхопив ззаду її шию і притягнув до себе в ніжний , але такий палкий поцілунок. І вона відповіла взаємністю. Вона поклала руки йому на плечі і ніжно їх погладжувала. А коли вони відсторонились один від одного , тобули вкриті легким рям’янцем.

    Потім Тревор поцілував її ще раз, і ще , і ще. Це продовжувалось до тих пір , допоки додому не повернулись батьки дівчини і допоки хлопцю не потрібно було піти.

     

    0 Коментарів