Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Адара Блек – дочка Сіріуса Блека і Марлін МакКіноннон. Дівчина не навчалася в Гоґвортсі, і тому знала лише деяких ґрифіндорців із Ордену Фенікса, і свого кузена-Драко Малфоя. Коли дівчина закінчила домашнє навчання, вона вступила до університету при Міністерстві Магії (УпММ). Туди надходили, щоб у майбутньому працювати в Міністерстві, і там же чарівникам давалася вища освіта. Також є Університет Мракоборців, там навчаються в основному хлопці.

    __________________________________

    Дівчата стояли біля кабінету Кінгслі Бруствера.  Їм було дано завдання з Університету при Міністерстві Магії (скорочено УпММ) взяти деякі документи з Університету Мракоборців.

    Адара намагалася швидше отримати документи і піти з будівлі, щоб не потрапити на очі своєму кузину Драко Малфою, а ось Герміона нікуди не поспішала і намагалася заспокоїти подругу.

    -Не хвилюйся ти так, думаю він уже і забув

    -Забув?  Не думаю що можна забути про те, що тобі в ліжко запустили купу павуків – відповіла Блек, як завжди у своєму аристократичному стилі.  За кілька хвилин їх покликав директор Бруствер і передав документи.  Вийшовши з кабінету, дівчата одразу ж почули дзвінок на перерву, і з кабінетів майже відразу почали виходити натовпи хлопців, оскільки дівчат тут навчалося набагато менше, ніж в УпММ.  Пройшовши коридором кілька метрів Ада побачила кузена, а поряд з ним двох високих хлопців.  Один з них був з темною шкірою, а інший з блідою шкірою, і кучерявим волоссям каштанового кольору.

     

    -Гермі

    -Що?

    -Може не підемо туди?

    -В сенсі?  – Запитала Грейнджер, і Блек вказала пальцем на колишніх слюсаринців

    -О, Мерліне

    -От і я про те

    -Так, гаразд!  Ми пройдемо, і вони нас навіть не помітять

    -Не думаю що тут так багато дівчат у чорних штанах, та у білих кофтах

    -Так!  Не язви!

    -Добре, але якщо мене вб’ють, то це буде на твоїй совісті!

    -Гаразд, пішли

    Підходячи все ближче до аристократів, Драко помітив кузину, і її подружку

    -Адар!  Яка зустріч!  -З усмішкою, і явним сарказмом сказав Малфой -Так з тобою ще й Грейнджер

    Ада зупинилася за два метри від кучерявого, а Герміона пройшла повз їхню компанію, і коли дівчина помітила що подруги поруч поруч повернулася до неї, спочатку поглядівши на Драко, а потім на Блек

    -Так, ти йдеш?

    -Грейнджере, не будь такою занудою.  Дай мені з кузиною поспілкуватися

    -Поспілкуєте потім, а зараз нам треба йти – сказала Герміона, і після відповіді Драко це більше було схоже не на розмову, а на сварку.  Темношкірий хлопець спостерігав за цими двома, поки Адара підійшла трохи ближче, і стала біля кучерявого.

    -Так ти та сама Блек?  -почав діалог хлопець

    -Та сама?

    -Так, Драко про тебе багато розповідав.  Я Теодор Нотт, для друзів просто Тео

    -Адара Блек

    Тео хотів ще щось сказати, але не встиг.  Герміона підійшла до Адари, і взявши її за зап’ястя, пішла у бік кімнати з камінами для трансформування в УпММ

     

    «Сподіваюся на ваші відгуки на рахунок цього фанфіку»

     

     

    0 Коментарів