Фанфіки українською мовою

    Вона сиділа в кімнаті і весело проводила час із хлопцями. Слеш уже набухався, але ще був більш-менш при свідомості. Ексл, який сидів праворуч від дівчини, весь час намагався покласти свою руку на стегно Джессі, але вона відштовхувала її. Коли він вкотре спробував помацати ляшку, вона кинула на Роуза такий погляд, що той завмер і різко відсмикнув руку.

    Джесс була загальною улюбленицею ганзів. Вона давно дружила (і тільки) зі Слешем, який і познайомив її з рештою учасників групи.

    Компанія почала грати у гру «Я ніколи не».

    — Я ніколи не бачив наживо чоловічий стриптиз, — повідомив Ізі.
    Ніхто не потягнувся за шотом, бо ніхто цього не робив.
    — Що, Джесс, і навіть ти? Ніколи не було? — Ексл здивовано вскидує брови.
    — Ні, не доводилось. Я дуже люблю, коли перед мною роздягаються, але мені якось незручно ходити по таким клубам, — відповідає Джесс.
    — То давайте влаштуємо дівчині свято, — радісно заіржав Слеш. — Чи є охочі оголитися?
    — Так нехай Джесс вибирає, — нарешті Стіву дали вставити слівце.
    — Я хочу Даффа.
    — ООООООООООО! — усі хлопці, крім Даффа, заволали в один голос.
    — Ось це заявочка, прямо-таки хочеш? В якому сенсі? — Слеш глузливо глянув їй у очі.
    — Ой, не починай. Ну же, дайте мені глянути, хоч одним оком.
    — ДАФФ, ДАФФ, ДАФФ, — всі почали скандувати.

    Дафф повільно встає, обходить стіл і встає навпроти Джесс. Вона повертає стілець до нього, щоб краще бачити цей «танець».

    Маккаган стоїть, широко розсунувши ноги. Він починає повільно розстібати ґудзики на шкіряному жилеті, при цьому млосно дивлячись на глядачку. Розстебнувши, різко зриває її зі своїх плечей і кидає на підлогу. Ніжно проводить руками по свому торсу, чіпляє пальцями соски́ і починає їх розтирати. Середній палець правої руки опиняється у нього в роті, а потім, вологий від слини, повертається назад на сосок.

    Дафф розвертається задом і гарненько нагинається. Його шкіряні штани чудово обліплюють дупу, але й вони довго не затримуються на тілі. Дафф розстібає ґудзики і стягує предмет одягу (давайте уявимо, що це були чарівні шкіряні штани, які легко знімаються). Під штанами у нього виявляються чорні стрінги (як у Томмі Лі на тому самому фото; ви знаєте, про що я (^ω~)).

    Він трохи нахиляється, проводить руками по своїх ногах. При цьому його обличчя трохи припідняте, щілини очей вузькі, а язик облизує верхню губу. Дафф підходить ближче і сідає на коліна дівчини. Вона трохи шокована, але швидко оговтується та тягне руки, щоб покласти їх стриптизеру на спину.

    — Тиша, не чіпати, — Дафф різко відбиває руки, — тільки дивитися.
    Джесс закладає свої щупальця за спинку стільця, стискаючи їх у замок, щоб не було спокуси лапнути хлопця за соковите місце.

    Басист ялозить дупою на колінах дівчини, відкидає голову назад і посміхається. Він обхватує руками спинку стільця з обох боків від дівчини, щоб спертися, і починає енергійніше рухати стегнами, активно привертаючи увагу до паху (хоча навіщо, більшість уваги і так на ньому). Він наближає обличчя до дівчини. Його дихання важке, збуджене, він шепоче на вухо:
    — А зараз буде ще спекотніше!

    Після цієї фрази все тіло хлопця притискається до дівчини, він починає водити губами по її шиї, прикушує вухо, облизує мочку, цілує все, до чого може дотягнутися. Джесс збуджено дихає, майже стогне. Потім Дафф трохи відсовується і встає з її колін. Його пах трохи нижче обличчя дівчини.
    — Можеш зняти з мене труси, — каже Маккаган призивним тоном, — якщо ти цього хочеш.

    Джесс тремтячими від хвилювання і збудження руками тягнеться до заповітної частини одягу. Вона хватає резинку трусів з обох боків і акуратно, але досить швидко тягне їх вниз, до колін. У Даффа був невеликий, але досить милий член (якщо взагалі можна про статевий орган так сказати).

    Басист повністю позбувся трусів і знову пішов в атаку. Він сів колінами на підлогу між ногами Джесс і поцілував відкриту шкіру гомілки. Його руки піднялися вгору, наче він молився якомусь божеству. Він торкався її плечей, рук, проводив пальцями по ключицях, трохи зачепив груди і врешті спустився до живота. Дафф поцілував її пуссі через тканину бриджів, а потім провів ланцюжок поцілунків від низу живота через пупок до сонячного сплетіння, трохи піднявши тканину футболки.
    Він знову встав над Джесс, поставивши ноги з обох боків від стільця. Дафф почав опускатися, підніматися на стегна дівчини, зображуючи секс у позі вершника. Він посилено терся об неї, при цьому видаючи протяжні, звучні, мелодійні стогони (уявіть собі такі, які вам подобаються).

    Джесс кладе руки йому на спину, і він не пручається. Вона починає гладити його спину, боки, плечі, опускається до попи і стискає його булки. Вона проводить рукою між половинками та торкається його отвору. Дафф так само стогне, іноді шепочучи їй на вухо всілякі непристойності. Їй це дуже подобається.

    Так триває кілька хвилин, потім Дафф затихає та зупиняє рухи.
    — Тобі сподобалося? — питає він пошепки.
    — Так, було охуєнно, — все так само пошепки відповідає Джесс.

    Дафф встає, починає збирати розкиданий по підлозі одяг. Поки він одягається, дівчина намагається взяти себе в руки. Вона повертає стілець і раптово згадує, що вони не одні! Весь цей час хлопці дивилися на процес стриптизу. У Ексла розгорілося все обличчя (адже він рудий, дуже швидко і красиво червоніє), Ізі і Стівен просто тупо дивилися невидячими очима в одну точку, Слеш тихо хихотів і мотав головою.

    — Добре, ну що, продовжимо гру? — промовив Слеш, ніби нічого і не було.
    — Ні, мені час додому, — Джесс підвелася зі стільця, поправила на собі одяг. — Всім па-па, ще якось здибаємось, — вона рушила до дверей.
    — Що, не сподобався стриптиз? То чому ж ти йдеш? — почав кричати Сол.
    — Слеш, заткнися. Покедова, мала, — крикнув слідом за нею Ексл.

    Дафф, уже одягнений, пішов за Джесс. Вона чекала на нього за дверима. Дафф, підпершись об стіну, став поруч із нею. Їхні обличчя були близько, але Маккаган був набагато вищий за неї (звичайно, 1,91 м це не хухри-мухри).

    — Ну, коротше… Якщо захочеш ще, то ми зупинилися у готелі «Оболонь» (абсолютно типова назва готелю для США). Мій номер 208. Тільки цього разу, якщо ти зазирнеш, все пройде до кінця.
    — Ок, принято.
    — Ти ж зрозуміла, до самого кінця, — Дафф багатозначно підморгує бровами.
    — Та зрозуміла я, що, зовсім дурна?
    — Хто тебе знає? Гаразд, бувай.
    — До зустрічі, Даффі, — Джесс мило помахала ручкою, віддаляючись від нього.
    — Чекатиму, — дуже тихо промовив собі під ніс Дафф і пішов назад до друзів.

     

    1 Коментар

    1. Dec 25, '22 at 23:22

      Тро
      и кумедно)
      Та в цілому файно