Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Венздей Аддамс
    Мітки: Abuse/Comfort
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ж

    Венздей як завжди сиділа у кімнаті і писала нову сторінку для свого роману. Цьому заняттю вона приділяла годину в день, і не хотілося щоб їі хтось відволікав. Але це було неможливо. Адже в її кімнаті жило таке яскраве і непосидюче дівчисько, яке постійно щось щебетало. Складно було не звертати не неї увагу, це ж Енід Сінклер – відома дівчина у Неверморі і по сумістності сусідка Венздей.

    Адамс нарешті дописала нову сторінку свого роману, і вже хотіла лягти у ліжко спати, але її сусідка вирішила увімкнути гучну музику і танцювати. Це дуже взбісило Венздей адже вона більше любить мертву тишу. Взагалі в цій ситуації її бісила не лише музика а й сама Сінклер(чи насправді це так?!) Взагалі при першій зустрічі Аддамс хотілося вбити цю білявку через її непосидючість, але з часом брюнетка звикла до витівок Енід. Якщо чесно Венздей навіть почала відчувати щось до неї, але не розуміла що саме. Всі почуття змішалися. Це були любов і ненависть, радість і сум, біль та страх. Іноді коли Сінклер лягала раніше, Адамс у своїй половині кімнати дивилася на неї під місячним світлом. Вона виглядала неймовірно.

    І ось Венздей розганяє свої думки і встає з ліжка щоб вимкнути музику. Вона наблизилася до частини кімнати Енід, і без лишніх слів та емоцій вимкнула надоїдливу музику. Своєю наглою поведінкою Адамс взбісила Сінклер і та накинулася на неї та повалила брюнетку на ліжко. Між дівчатами нависла тиша, між їхніми губами було всьго декілька сантиметрів. Інід переводила погляд то на глибокі карі очі Венздей то на її губи, брюнетка помітила це і не витримавши напруги, накрила чужі вуста своїми легким поцілунком. Сінклер відійшовши від секундного шоку стала цілувати Адамс більш сміливіше. Поцілунок ставав з кожним разом пристраснішим і вологим. Вендздей зняла светрик Енід і побачила її акуратні маленькі груди з легко-рожевими сосками. В той час Сінклер буквально зірвала одяг з Адамс залишивши ту в одних трусиках. Блондинка знову почала цілувати в губи свою Венздей і застонала прямо в поцілунок відчувши холодну долоню на грудях, яка зминала і розминала їх. Енід почала спускатися поцілунками все нижче, спочатку обдарувала гарячим диханням шию, легенько цілувала ії і потім ставила засоси які теж заціловувала. Спустившишь до грудей брюнетки, Енід почала їх розминати і цілувати, також вона взяла в рот сосок і трішки вкусила його, з вуст Вендзей зірвався протяжний стон. Блондинка спускалася все нижче цілуючи плоский живіт зжимаючи  бедра і слухаючи солодкі та протяжні стони брюнетки. Спустившись на один рівень з проміжністю, вона доторкнулася до тканини трусиків і вони були дуже мокрі, вона зняла цей непотріб і почала масажувати та стимулювати клітор від чого Венздей не могла стримувати стони і буквально ричала щоб та не зупинялася. Пізніше Енід ввела два пальці в Венздей, і почала їх повільно вводити та виводити, через короткий проміжок часу брюнетка звикла до відчуттів і почала стогнати, блондинка вловила натяк і прискорила темп паралельно стимулюючи клітор. В очах венздей потемніло, вона відчувала що оргазм накриє її в любу секунду. І ось вона викрикує останній стон Енід……мхм..ахххх.. і безсильна та обмякша падає на ліжко, Енід лягає біля неї обнімає та шепче на вухо Венздей: я кохаю тебе! У відповідь вона почула те ж саме, і вони щасливі заснули в обіймах.

     

    2 Коментаря

    1. Jan 21, '23 at 19:09

      Як це мило, та неочікувано, дяка автору. Все так різко, але це і на краще. Дивно бачити дівчат такими❤️🔥

       
    2. Dec 17, '22 at 22:39

      а потім за
      одить Біологічка за сумісництвом Круєла і бачить таку картину:
      вибачте в
      а