Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Повернувши за кут, хлопець притиснув всім своїм тілом тендітну дівчину до холодної, ще досі вологої від дощу стіни. Гарячий подих Марка на її шиї приємно контрастував з прохолодним повітрям провулку. Лана відчула внутрішньою частиною бедра збудження хлопця. Через думку про те, що поцілунок з нею так збуджує Марка, солодко затянуло внизу живота. Хлопець різко притягнув Лану до себе та хрипло прошепотів:

    – Ти так солодко пахнеш…- Марк поцілував шию дівчини, легенько прикусивши шкіру,- така гаряча дівчинка. Я це одразу зрозумів, тільки побачивши тебе.

     

     

     

     

     

     

    Це моя перша робота, тому не судіть надто строго😊 Приємного читання!

     

    Три подруги вийшли з клубу та зібрались прощатись, щоб розійтись по домівках. Проте, Лану, одну з трьох дівчат, окликнув якийсь чоловічий голос. Лана – світловолоса дівчина з карими очима, у неї красива тонка талія, спокусливі бедра та невеликі груди. Вона дуже любила атмосферу клубів та барів, хоча сама була інтровертом. Клуби вона любила  не через випивку та гарячих хлопців. Хоча, без останніх клуб для неї був не цікавий, вона ходила туди заради танців. Вона туди ходила через цю неймовірну атмосферу свободи.

    В клубі вона зустріла дуже симпатичного ді-джея. Та вони лише спостерігали один за одним. Дівчина вміла захоплювати погляди чоловіків та розуміла це. Вона ніби гралась з ним, танцювала виляючи стегнами у ритм музики. Лані подобалось те, що хлопець не міг відвести очей. Вечірка закінчилась дівчата вийшли на вулицю. Вслід за Ланою вибіг хлопець, це був саме той ді-джей.

    -Зачекай, – викрикнув юнак.

    Дівчина зупинилась та обернулась:

    -Щось трапилось?- спокійно запитала дівчина, проте добре знала чому він тут.

    -Та нічого, просто подумав, що ніколи собі не пробачу, якщо не дізнаюсь твоє ім’я,- усміхнувся хлопець, вкотре показавши тату у вигляді великої змії на шиї.

    -Ахахахах, зрозуміло,- трішки хихотнувши, дівчина продовжила,- ну… я Лана.

    -Марк,-хлопець ніжно узяв руку дівчини та поцілував,- дуже приємно.

    Марк був досить високим хлопцем, особливо з урахуванням того, що Лана була всього 164 сантиметри заввишки. Темне волосся, вкладене у рівненьку шторку. Очі, на противагу, були блакитного кольору.

    Вони почали розмовляти про різне, адже обоє були цікавими особистостями та мали що один одному розповісти. Дівчина довго за ним спостерігала, дивилась то прямо в очі, то на губи, шию. Він відповідав тим ж, неначе поїдав її поглядом та не міг ніяк відірватись. В ній розгорілось бажання та як виявилось згодом не тільки в ній. Бажання послати думки навколишніх людей, норми суспільства та її власні думки. Вона хотіла просто підійти та поцілувати його. Не знавши майже нічого про нього, крім того що у нього неймовірно красиві блакитні очі та спокуслива шия. Марк побачив у очах дівчини те ж саме бажання, що вирувало у ньому. І ось їхні губи зіткнулись у поцілунку, такому пристрасному та водночас повільному, вони неначе намагались розсмакувати один одного. Як довго вона його чекала, їй так була потрібна ця пристрасть. Це легке тремтіння в ногах та запах чоловічих парфумів. Запах… це було саме те що завжди її зводило з розуму.

    – Дівчата, ви йдіть… Я ще трішки затримаюсь,- кинула на останок дівчина, повернувши за кут будівлі клубу.

    – Ахахахах…ну добре. Веселись!- відповіли їй дівчата.

    Повернувши за кут, хлопець притиснув всім своїм тілом тендітну дівчину до холодної, ще досі вологої від дощу стіни. Гарячий подих Марка на її шиї приємно контрастував з прохолодним повітрям провулку. Лана відчула внутрішньою частиною стегна збудження хлопця. Через думку про те, що поцілунок з нею так збуджує Марка, солодко затягнуло внизу живота. Хлопець різко притягнув Лану до себе та хрипко прошепотів:

    – Ти так солодко пахнеш…-Марк поцілував шию дівчини, легенько прикусивши шкіру,- така гаряча дівчинка. Я це одразу зрозумів, тільки побачивши тебе.

    – Так?- солодко протягнула Лана.- А що ще ти зрозумів?

    – Що ще?- на обличчі Марка з’явилась лукава посмішка.- Ще я зрозумів, що я дуже хочу побачити це спокусливе тіло без одягу.

    – Мені здається, ти трішки поспішаєш,- кокетливо промовила дівчина, легенько його відштовхнувши.

    –  А хіба ти проти?- з викликом у очах запитав хлопець.

    Відповіддю на його запитання послужив поцілунок. Марк підхопив стегна Лани та вона обвила їх навколо його торсу.

    – Сонечко, може ми перемістимось у якесь більш зручне місце? У мене тут квартира, за декілька кварталів.

    – Гаразд.

    Пара вийшла до стоянки. У Марка була новенька модель Ford, нічого неймовірно дорогого, проте дівчині машина сподобалась:

    – Нічого така машинка.

    – Дякую, дякую.

    Хлопець галантно відкрив дверцята машини та запросив дівчину сісти. Після чого сів сам та потягнувся, аби допомогти дівчині пристебнути паски безпеки.

    – Дякую, звичайно. Проте, я й сама впораюсь,- промовила дівчина та пристебнулась.

    Вони опинилась так близько один до одного… Пристрасть між ними просто вирувала. Дівчина поклала руку на пах Марка та почала повільно гладити.

    – Лано, зачекай хвилинку… ммм, ти собі просто не уявляєш як сильно я тебе хочу, проте у машині ж не зручно. Давай все-таки під’їдемо до моєї квартири?

    – Ну як хочеш…

    Дівчина ніби погодилась, але зовсім не збиралась відступати від свого. Вона обережно розстебнула ширінку його штанів, та провела майже по голій плоті.

    – Лано…аххх,- хлопець тяжко видихнув та вчепився у підлокітник,- сонечко, ми ж ніби домовились.

    – Так, так, звичайно,- вона провела ще раз та потягнулась до резинки спідньої білизни, іншою рукою розстебнула пасок безпеки.

    Цей звук ніби став останньою краплею витримки хлопця. Марк різко притягнув дівчину за шию та поцілував, спускаючись на підборіддя, шию та груди. Шия була ерогенною зоною Мілани, вона шаленіла лише при дотиках до неї, що вже говорити про поцілунки.

    – Така…солодка…аххх… дівчинка

    Дівчина просунула руку під резинку та витягнула твердий член Марка.

    – Бачиш, що ти зі мною зробила.

    – Бачу, бачу, алеее…Я ще поки нічого не робила,- сказавши це, Лана прибрала волосся у хвіст та взяла у руку уже помітно вологий член.

    Вона обережно огорнула пухкими губами головку та почала рухатись по всій довжині члена. Дівчина робила це вперше, проте їй було дуже цікаво та вона дійсно хотіла зробити приємне хлопцеві.

    –   О Божеее….

    Лана продовжувала та намагалась спробувати всі ці рухи, які бачила в інтернеті. У неї ніби виходило, адже хлопець просто божеволів від задоволення.

    – Дівчинко моя… Мила…аххх… Не зупиняйся….Я вже майже…аххх, таккк.

    Після цих слів, хлопець важко видихнув, цей звук його видиху дівчина ще довго буде згадувати. Він кінчив собі на прес, який виднівся з-під футболки. Це все її неймовірно збуджувало, вона вирішила все-таки дочекатись до того, поки вони доїдуть до квартири та продовжити…

     

    0 Коментарів