Фанфіки українською мовою

    Настя

    Я вийшла з машини біля нічного клуба ” Heaven” сьогодні тут ми світкуємо Катін дівішнік ,нарешті Сережа зробив їй пропозицію ,якщо чесно думала він буде тягнути ще купу часу .Спеціально заради цього взяла в лікарні ,аж два вихідних , я нарешті відірвуся на повну .Зайшовши в клуб ,я відразу направилася в віп зону ,дівчата чекали мене вже там .Проходячи повз бару ,я краєм ока помітила він був високим з каштановим волоссям ,а ще в нього була неймовірне тіло.На ньому була біла футболка ,яка обтягувала його і показувала ,що під нею зкривається доволі таки хороший прес і джинси ,які теж сиділи на ньому ідеально .А хлопець ще той красунчик .Я зловила себе на тому ,що відверто пялюся на нього ,коли він повернувся до мене і ухмильнувся ,я підморгнула йому ,розвернулася і пішла до дівчат.

    -Ну нарешті ,подруго .Я думала ми тебе вже не дочекаємося.

    -Пробачте дівчата ,були тяжкі пологи довелося затриматися.

    -Значить ось тобі штрафне мартіні .-сказавши це Катя протягнула мені бокал.

    -Подруго,ти ж знаєш ,що мені пити не можна.

    -Так нічого не знаю ,ти казала мені вранці ,що хочеш відірватися на повну.Давай мартіні це тільки початок .

    Я не стала більше пересікатися ,забрала бокал з рук Каті і випила .Алкоголь приємно обпікав горло і я незадоволено поморшилася.

    -Ось це вже краще .

    Макс

    Я стояв біля бара і скучав ,до мене вже підійшла п’ята чи шоста дівчина ,яку я відшив .Ні ви не подумайте що я привереда чи ще щось .Дівчата були гарні ,деякі навіть дуже ,але якось не чіпляли.Хлопці вже во всю зажигали на танцполі з красотками ,а я продовжував одиноко крутити в руках склянку з віскі .Поки я роздумував ,відчув ,як хтось прожигає мою спину поглядом .Повирнувшись я побачив дівчину ,вона була красоткою .Висока ,довге каштанове волосся ,яке периливалося в світлі клуба .Мій взгляд впав на її ноги на яких були короткі шкірчні шорти і високі ботфорти ,я перевів свій погляд више і помітив шкіряний топ ,який дуже сильно обтягував і підчеркував її груди .Я підняв свій погляд на її обличчя і побачив ,що вона теж мене розглядає .Вона очнулася від мого погляду ,підморгнула мені і пішла до віп кімнат .Так сьогодні ця красотка точно буде моєю.

    Настя

    Я вже випила доволі таки чимало мартіні і відчувала неймовірну легкість.Думаю мені час трішки розстрясти свої кісточки .

    -Дівчата ,ви як хочете ,а я пішла покоряти танцпол.

    -Давай думаю ми пізніше приєднаємося до тебе .

    Я спустилася на танцпол і якраз заграла моя улюблена пісня Джо Кокера “You can leave your hat on”,заплюшивши очі я віддалася в такт музики.Я плавно проводила руками по своєму тілу ,сексуально покачуючи бедрами .Танцюючи ,я відчувала похотливі погляди в мою сторону ,всі чоловічі погляди були приковані до мене.

    Макс

    Я випивав вже четверту склянку віскі ,коли помітив ,що погляди більшої половини людей були приковані до танцполу ,так а це вже цікавенько.Я допив віскі ,встав за бару і направився туди .Підійшовши до танцполу я помітив прекрасну нкзнайомку ,яку бачив раніше.Я аж відкрив було рота ,коли побачив ,як вона танцює ,грала сексуальна пісні ,а вона плавно подкачувала бедрами в такт.Я не міг більше просто стояти і дивитися на неї ,тому направився до неї крізь толпу.Я підійшов і поклав свої руки їй на бедра ,вона припинила танцювати і хотіло була вже повернути голову ,але я прошепотів їй на вухо:

    -Крихітко ,ти така сексуальна і так сильно мене збуджуєш .Не зупиняйся продовжуй танцювати.

    Я прям відчув ,як вона усміхнулася і продовжила танцювати.Поки мої руки лапали її тіло ,вона все дужче починала тертися об мене.Я відчував як в моїх джинсах росте напруга і зрозумів ,що час повернути цю красуню до себе .

    Настя

    Я віддавалася танцю,як раптом відчула чужі руки на своїх бедрах ,я завмерла від неочікуваності ,але потім відчула низький чоловічий голос ,який лоскотав моє вухо :

    – Крихітко ,ти така сексуальна і так сильно мене збуджуєш .Не зупиняйся продовжуй танцювати.

    Я вирішила послухатися і тим паче мені було цікаво ,що ж буде далі .Я закрила очі і далі віддалася танцю.Коли музика доходила до закінчення незнайомець прижав мене до себе і повернув ,я зустрілася з ним поглядом і зрозуміла,що це той красунчик -незнайомець ,якого я бачила біля бару.

    -Крихітко ,здається нам варто перейти в більш тихе місце і нарешті познайомитися.

    -А ти впевнений ,що тут є тихе місце ?

    -Звісно є в мене вдома .Ходімо ?

    -Взагалі то я тут не одна .І ти прям такий впевнений ,що мені сподобається наше знайомство?)

    -Так ,давай перевіримо .Чи ти струсила ?-запитав красунчик і ухмильнувся.

    Я підійшла до нього впритул ,хоча і так була прижата до нього і прошепотіла ,йому прямо в губи:

    -Красунчик ,мені нічого не слабо .

    Він ухмильнувся ,схопив мене за руку і потягнув на вихід .Я ледве встигла напечатати Каті смс ,щоб мене не чекали ,на що вже в таксі отримала відповідь :”Удачно ,повесилитися шалунья ”

    Макс

    Ми їхали в таксі до мого дому ,чесно вперше везу незнайомку до себе додому .Я поклав свою руку їй на коліно і почав підніматися вище ,коли я майже дійшов до краю її шортів ,таксі зупинилося ,я розрахувався і ми вийшли з машини.Я схопив її за руку ,а вона з’язвила :

    -Що красунчику ,боїшся ,що втічу?)

    -Не хвилюйся крихітко ,сьогодні ти від мене нікуди не дінешся .

    -Не будь таким самовпевненим.

    -Ти навіть не уявляєш ,як я хочу зірвати з тебе цей топ і почергово ласкати твої груди.

    -Воу,воу.Здається ви пане занабто спішите.Хтось обіцяв мені знайомство,а не розпускати руки.

    -Ходімо ,хіба я маю ,щось проти.

    Макс

    Ми зайшли до мене в квартиру і я вже був готовий потягнути її в свою спальню,але я не повинен вести себе як бидло ,тому я вирішив запропонувати своїй незнайомці чаю.

    Ми зайшли до мене на кухню ,я поставив чайник і повернувся до неї ,який був шок ,коли я побачив ,що вона сіла не на стілець ,а випригнула на стіл і сиділа ,болтавши ногами .Трясьця ця чертовка зведе мене з розуму.

    -Крихітко ,а тобі не здається,що пити чай на столі ,якось не дуже зручно?)-сказавши це я підійшов до неї.

    Вона обхопила мене своїми ногами і притягнула мене до себе.

    -Неа ,не здається ,дуже навіть зручно .То що там стосовно знайомства .Можливо красунчик нарешті скажеш,як тебе звати ?

    -Звісно скажу ,я Макс,а ти прекрасна незнайомка,скажеш своє ім’я?)

    -Прекрасну незнайомку звуть Настя і вона дуже хоче ,щоб цей красунчик нарешті виконав те ,що казав під під’їздом .

    -А ти про чай ,чайник вже закипів ,зараз зроблю.

    Я відійшов ,але Настя знову схопила мене своїми ногами і притягнула мене до себе.

    -Неа .

    Настя

    Я схопила Макса і притягнула до себе ,я дивилася на його губи і не могла більше себе стримувати .Я впилася в його губи солодким поцілунком ,він відразу перехопив ініціативу ,і його губи терзали мої.Ми страсно цілувалися ,допоки мені не стало не вистачати дихання і я відірвалася від нього ,я прижалася своїм лобом до його і намагалася перевести дихання.

    -Ти навіть не уявляєш ,як сильно я тебе хочу.-сказавши це він взяв мою руку і поклав на бугорок ,який випирав з його джинсів ,я зжала свою долоню і Макс протяжно застогнав.

    -Тепер уявляю.

    Він поцілував мене, його поцілунок з кожною хвилиною ставав все гарячішим і гарячішим. Він прижався до мене ще сильніше його член упирався в мою промежину крізь одяг і це збуджувало ще більше. Макс підняв мене ,я обхопила його торс ногами і забрав мене в спальню, не пририваючи наш поцілунок. Я стогнала від задоволення, коли він поцілував мене в шию і почав спускатися поцілунками до моїх грудей.

    -Думаю твій топ зараз дуже зайвий.-сказавши це він зняв його з мене ,а коли побачив ,що я була без бюзгалтера ,його зрачки розширилися.

    -Чорт Настя ,ти зводиш мене з розуму .

    Я стягнула з нього футболку і мені відкрився прекрасний вид на його стальний прес .

    -Знаєш , ти теж так нічого.Але в мене бували і краще.

    -Ах кажеш кращі ,зараз подивимося .-сказавши це він припав своїми губами до мого соска і почав посасувати його.

    Я не змогла стримати стон.Макс почергово мучав мої груди ,то всасуючи їх то ласкаючи руками ,я не могла стримати стони.Він продовжував ласкати мій сосок,а друга рука опустилася до моїх шортів ,Макс прирвався лише на декілька секунд і стягнув їх з мене ,разом з трусиками .Я лежала перед ним абсолютно гола ,в той час як він був на половину одягнутий .

    -Тобі не здається красунчику ,що це не справедливо ? -сказавши це я швидко поміняла нас місцями і оказалася на ньому.

    -Думаю час і тебе звільнити від одягу .

    Я почала опускатися поцілунками ,до края його джинсів ,стягнувши джинси з боксерами ,мені відкрився прекрасний вид на його член ,який був досить великий , що я навіть на мить відступила.

    -Що, шокована? Так, мені є чим похвалитися.

    Я швидко прийшла до тями і взяла його в рот, спочатку головку, а потім взяла майже весь член, допомагаючи руками стимулювати яєчка.

    Макс тихо стогнав, поки я продовжувала смоктати все інтенсивніше.

    -Настя, чорт, благаю не зупиняйся.

    Я витягла член з рота, і він розчаровано зітхнув. Але не на довго. Я взяла в рот тільки головку і почала робити язиком вісімку, продовжуючи при цьому дрочити рукою. Потім подувши на головку, я провела мовою вздовж усього стовбура, при цьому граючи рукою з його яєчками.

    -Чорт, крихітко , ти зводиш мене з розуму.Будь ласка не зупиняйся.

    Я підняла погляд на Макса, при цьому продовжуючи смоктати його член і допомагати собі рукою.

    -Боже, з моїм членом у роті ти виглядаєш занадто сексуально, я готовий закінчити тільки від одного виду.

    Я стала ще інтенсивніше смоктати член, потім вирішила трохи пограти з головкою. Спочатку подула на неї, потім провела язичком вісімку. Взявши по черзі в рот яєчка, погралася з ними. почав прискорювати. -Крихітко ще трохи, я скоро…

    Я смоктала і пограла язичком з головкою.

    Макс не зміг більше стриматися і кінчив мені до рота. Я проковтнула все до останньої крапельки.

    -Настя, це було ахуенно.

    -Здається тепер твоя черга довести мені ,що ти найкращий .

    Я не встигла більше промовити і слова ,тому що Макс перевернув мене одним легким рухом і знову був зверху.

    Його рука лягла на мою промежину і я ахнула від несподіванки.

    -Тшш … Крихітко, це тільки початок. Зараз тобі буде дуже добре.

    Він почав повільно водити своєю рукою там, потім він увійшов у мене спочатку одним пальцем, а згодом додав другий, нарощуючи темп, я стогнала від задоволення. Він трахав мене своїми пальцями, а другою рукою пестив мій клітор, коли я була на піку задоволення ,потім Макс став спускатися поцілунками по моєму тілу. Він обвів своїм язиком навколо мого соска і втягнув його в рот, а другою рукою він пестив мій клітор. Я стогнала і металася по ліжку.Макс опустився своїми поцілунками до моєї промежини і поцілував мене там. Він проводить уздовж складок, збираючи самим кінчиком вологу, що миттєво виступила, і з натиском впирав в клітор. Лиже, посмоктує, цілує; штовхається всередину мене швидкими, ритмічними рухами, я стогну від задоволення, особливо коли клітор виявляється захоплений губами і він часто тре по ньому, стягуючи низ живота нитками задоволення і я відчуваю наближення оргазму. Макс вводить в мене два пальці і починає і починає ритмічно рухати ними, при цьому продовжуючи пестити мій клітор. Я злітаю до небес і відчуваю, як розриваюся всередині на тисячу маленьких шматочків. Мене з головою накриває оргазм і я закінчую. Мені потрібен час, щоб перевести подих.

    -Красунчику ,це було нереально.

    -О ,ні крихітко це тільки початок.

    Все в ньому було міцним та чудовим. Великий. Потужний. Ідеальний. Один жорсткий поштовх.

    – Я не знаю, як я збираюся робити це повільно, – прохрипів він, роблячи ще один грубий і жорсткий поштовх своїм членом кулаком.

    – Тоді не треба, – благала я, поглинаючи зображення переді мною. Зупиняючи себе щоб не накинутися на нього.

    – Не роби цього повільно. Я хочу тебе всього. Навколо мене. Всередині мене. Всюди. Перш ніж мої власні слова досягли свідомості, Макс опинився на мені згори, його рот пожирав мій. Що мене пожирає. Його стегна між моїми розсунутими ногами, які я обхопила довкола його талії. Його пульсуюча товщина притиснулася до мене.

    Відчуваючи, як його член ковзнув усередину мене всього на трішки. Недостатньо. Поцілувавши мене в ключицю, Макс нарешті притиснувся до мене. Один повільний і глибокий поштовх, що повністю заповнює мене і відправляє мою голову, моє тіло, мою душу в зовсім нову галактику.

    – Боже, – схлипнула я, блаженно переповнена. Його бурчання впало мені на скроню.

    – О чорт, крихітко, – його стегна похитнулися, відступаючи і ковзаючи назад з більшою силою, викликаючи в мене крик насолоди. Його рот уткнувся мені в шию.

    -Цей звук, Настя, – він знову війшов в мене.

    – Це буде мій кінець. За ним був ще один поштовх. Мої руки злетіли до його волосся, потягнувши їх пальцями, спонукаючи їх втратити залишки помірності.І це він зробив. З черговим бурчанням він штовхнув мене сильніше, штовхаючи моє тіло вгору. Я застогнала, впевнена, що потону у хвилях задоволення, що трясе моє тіло.

    – Тримайся за спинку ліжка, – гаркнув Макс, беручи мене за зап’ястя і піднімаючи їх сам. Я підкорилася, стискаючи кулаки навколо спинки, сподіваючись, що вони будуть чинити опір нашій атаці.

    – Мені це потрібно, – захникала я. – Треба більше. Він притулився до мене, коли сперся на спинку ліжка. Його темп видавав усі залишки контролю. Він повч входити в мене ще швидше. Моя спина вигнулась у відповідь, він з силою увійшов до мене. Потім він зробив це знову. Сильніше.Його поштовхи втратили будь-яке почуття ритму. Вони входили сильніше, швидше, глибше. Все це одразу. Він припав до мене. Наша плоть зіткнулася, коли я продовжувала триматися за узголів’я ліжка і дивилася, як його тіло рухається з мене. Його член входив і виходив з мене, м’язи його преса напружувалися. Його округлі плечі зімкнулися. Все це підштовхувало мене ближче до краю.

    – Я хочу відчути, як ти висмоктуєш мене, крихітко, – сказав Макс, перш ніж заволодіти моїм ротом. Одна з його рук злетіла до моїх грудей, закриваючи мій рожевий пік. – Кончи для мене, – вимагав він хрипким голосом. – Кончай на мій член.

    Його слова, його дикий ритм, його тіло, що притискає мене – все це змусило мої повіки затремтіти і закритися. Моє тіло горіло. Спалахувало з кожним поштовхом.

    Запекле благання зірвалося з моїх губ.

    — Макс…

    – Поглянь на мене. Я хочу, щоб ти глянула на мене.

    Він підняв мою вагу, притискаючи мене до своїх грудей. Він рухав мною, занурюючись у мене знизу, піднімаючи та притискаючи мене до себе. Обхопивши його руками за шию, я відчула, як кайф оживає. Я потягла його за волосся. Сильно.

    Він завів обидві мої руки за спину, однією рукою утримуючи мої зап’ястя. Моя спина вигнулась.

    – Подивися на себе, у моїй владі, – він прискорив ритм моїх стегон, насаджуючи мене на свій член. — Там, де я хотів тебе весь вечір.

    Після одного глибокого і сильного поштовху щелепа Макса стиснулася, в той же час інша його рука простяглася між нами, його пальці приземлилися над тим місцем, де ми були з’єднані. Кружлячи, тремтячи. І перш ніж я встигла щось з цим вдіяти, мене відправили в політ. Саме тоді, коли я відчула, як Макс пульсує всередині мене від визволення.

    Моє ім’я викликало в нього звіряче гарчання. Чисте, непідробне блаженство потрясло мене, коли рух його стегон продовжувався, його поштовхи ставали все повільнішими, доводячи нас обох до кульмінації. Його руки міцніше обійняли мене, його обличчя уткнулося в мою шию, контури наших тіл розпливалися, доки його стегна не зупинилися.

    Ми залишалися просто там, підвішені у часі. Биття наших сердець об шкіру один одного та заспокійливий ритм його пульсу під моїми дотиками.

    Врешті Макс вийшов з мене і поклав нас на бік, його руки все ще обіймали мене і ми майже відразу погрузилися в сон.

    Настя

    Прокинувшись я не одразу зрозуміла ,де я знаходжуся ,аж поки не повернула голову і не побачила поряд Макса ,який мирно спав ,а одіяло ледве прикривало його достоїнство .В голові тут же почали вспливати картинки вчорашньої ночі ,починаючи від клубу ,закінчуючи сексом на цьому ліжку .Чорт Настя ,до чого ти докотилася переспати з незнайомцем .Так здається мені вже час .

    Я тихенько встала ,схопила свої шорти і побачила ,що мій топ безнадійно розірваний .Думаю Макс не буде проти ,якщо я компенсую свій топ його футболкою .Я швидко вдягнулася і вийшла з квартири.

    Макс

    Я прокинувся і не знайшов нікого поруч із собою. Значить все ж таки втекла. Да, не так я уявляв цей ранок. Чорт, я навіть не взяв у неї номер телефону і як же мені її тепер знайти.

     

    0 Коментарів