Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Джен

    TW: тілесний горор, смерть.

     

    Інсектофобія.

    Одна із специфічних фобій, пов’язана зі страхом перед комахами.

    Належить до класу зоофобій. До інсектофобії схильні люди всіх вікових груп.

     

    Чи було у вас колись відчуття, що по вашому тілу бігають комахи? Особисто у мене таке відчуття було достатньо часто – через підвищену тривожність і мій страх цих малих, повзаючих або літаючих істот.

    Вперше я закричала вголос два тижні тому: коли, лежачи під ковдрою, я знову відчула фантомні рухи по своєму тілу. Я перевернулась на іншу сторону і бурмотіння, і жалоби застигли у горлі. Цілий ланцюжок мурах сповзав від края моєї ковдри до кінця ліжка. Голос нажаханної мене розрізав пустоти самотньої квартири. І тільки підвищився, коли я звернула увагу на те, звідки лізуть ці мерзотні створіння. Я вскочила з ліжка і частина мурах впала на підлогу, але інша продовжила свій шлях з моєї спини до низу – до їх незрозумілої, мені, цілі біля стіни. Мене почало нудити і я вирвала на підлогу і мурах. Здається, потім я втратила свідомість, бо не пам’ятала, як впала на пілогу. Мурах більше не було, але блідно-помаранчева блювота залишилась. Блювота – єдиний доказ вчорашніх подій.

    Другий випадок з комахами був 8 днів тому. Я сиділа і вечеряла на кухні. На телефоні світилось 23:14, а темрява за вікном билась зі світлом з інших квартир. Я читала новини на планшеті, аж раптом моє око неймовірно сильно зачухалось. Я протерла очі пальцями, але це не допомогло і дивне копошіння всередині не затихло. Але все я звела до судом і почала терти сильніше. На пальцях відчулось якесь тепло і я відкрила очі. Білий слиз блиснув на шкірі. Я вистрибнула з стола і стілець з гуркітом рухнув на підлогу. Моє тіло понесло мене у ванну кімнату і я застигла біля дзеркала. З моїх очей лізли білі, малі опариші, а білий слиз від їх розчавлених тіл стікав моїм лицем. І крик знову зірвався з моїх вуст.

    І от, зараз, ця історія повинна закінчитись назавжди. Мої руки зжимають найгостріший ніж в моєму домі над моїм животом, в якому рухаються, чекають визволення кокони пауків. Моя віра непорушна, сильна і свободна. Я стану вільною від комах мого тіла, як тільки відпущу їх.

    Ніж входить в брюшну частину, піниста кров йде з рота.

     

    ***

    Від авторки: Я намагалась написати цікавий і короткий тілесний хоррор. Чи вийшло це у мене? Рішення за вами.

     

     

     

     

     

    0 Коментарів