Фанфіки українською мовою

    Люди – Boombox                              Heartburn – Wafia

    POW: USA

    УПА розповів нам що являє собою світ мертвих, його ієрархію та можливості померлих країн. Я бачив обличчя моїх друзів, це нагадало мені події в Карпатах 2 місяці тому, ми були такі ж налякані та схвильовані. І хоч я просив Україну ділитися зі мною всім, що якось може бути пов’язано із нашою подорожжю вона не сказала що весь цей час бачила брата. Але це доволі логічно з її сторони, навіть як би він показався в доказ її слів це призвело б до проблем. Але тепер так і є, адже УПА бачив Росія і він так просто це не залишить. Україна, що ще ти від мене приховуєш. Я бачив як батько виходив з кімнати в яку вона пішла. Я знаю, що він планує створити окремий союз і підтримую його в цьому. Якщо Україна наважиться на такий крок я буду тільки підтримувати її. Але зараз варто діяти. Я хотів поговорити з нею сьогодні, але не за таких обставин. Що ж є 2 варіанти розвитку подій, або вона відповість взаємністю, або відмовить і я остаточно зіпсую її настрій на залишок вечора. Але я не можу більше тримати це в собі мені потрібно  це сказати, я не дурнуватий герой фільму який чекає кращого моменту, а потім вже пізно. Я зроблю це зараз і хай що буде.

    END POW: USA
    Слова Британії трохи заспокоїли втомлену душу дівчини і дали надію, що її майбутнє може скластися якнайкраще. Вона думала. Думала про події останніх місяців, про минуле і про майбутнє, як раптом почула стукіт у двері.
    ‘Невже знову Британія? – подумала дівчина’
    🇺🇦:Заходьте.
    🇺🇸:Привіт Юкі – виглядаючи з-за дверей сказав хлопець.
    🇺🇦:США? Привіт, щось трапилось?
    🇺🇸:Ні, вірніше так, але це нічого страшного – американець почав нервувати. Подумки він говорив собі взяти себе в руки, як це він країна що проводить по кілька конференцій на день не може зараз нормально сформулювати свої думки.
    🇺🇦:І що ж? – простягнула дівчина – ти до речі не стій сідай.
    🇺🇸:Дякую. Отже я хотів поговорити…на дуже особисту тему.
    🇺🇦:Особисту? Гаразд, що ж тебе цікавить?
    🇺🇸:Я вирішив зізнатися зараз, бо вже сил тримати це не має.
    🇺🇦:США дорогий не лякай мене, кажи вже – дівчина підсунулась до його ближче і накрила своєю долонею його. Цей жест трохи заспокоїв хлопця.
    🇺🇸:Добре, я просто думаю з чого б почати, думки ніяк не можу привести в лад. Тобі мабуть забавно спостерігати за цим.
    🇺🇦:Ні, зовсім ні я хвилююся за твій стан – схвильовано сказала дівчина.
    🇺🇸:Приємно, що хтось хвилюється за мене – посміхнувшись сказав хлопець.
    🇺🇦:Ну от ти вже трішки заспокоївся, а тепер розпочни свою розповідь спочатку.
    🇺🇸:Гаразд. Отже, починаючи з того моменту як ми поїхали в Карпати…я почав відчувати до тебе невідомої сили потяг. Я не можу точно сказати, що це я б не назвав це коханням, адже я не вірю що воно настає так швидко. Але ці почуття вони дуже сильні. Ти й до того симпатизувала мені, а коли я зрозумів що це не просто піклування та сильна дружба я вирішив триматись подалі і гадав це пройде. Але триматися подалі від тебе, коли ми були так близько, було не дуже то і легкою справою. В Карпатах я намагався зберігати холодний розум, але коли Рейх забрав тебе в портал і до світанку залишались лічені хвилини я дуже злякався. Я злякався що втрачу тебе – подивився в очі українки пронизливим поглядом американець – мені було дуже сумно коли я летів назад в Штати, адже хотілось більше побути біля тебе. Що тут казати про ці 2 місяці. Єдине що хоч трішки відволікало мене від роботи і похмурих думок, це ти.
    🇺🇦:Я? – з подивом запитала дівчина.
    🇺🇸:Так саме ти. Наші телефонні розмови, наші спільні фото, розуміння того що ще трохи і я побачу тебе в живу. Я так радів коли настало 24 серпня. До того часу я вже зрозумів що цього почуття не позбутись, воно лише наростає, з кожним днем. Я хочу бачити тебе поряд не як країну союзника, або ж кращу подругу, а як кохану дівчину, яка в потрібний момент пригорне та підбадьорить – він накрив її руку своєю та з теплотою поглянув на дівчину – я хочу дарувати тобі лише найкращі миті і насолоджуватись часом, коли ми можемо бути разом. Україна що ти скажеш на це? Авжеж я не хочу маніпулювати і зрозумію якщо ти відмовиш просто хотів якнайшвидше зізнатись.
    Дівчина ошелешено дивилась на хлопця роздумуючи над відповіддю. Серця обох калатали з несамовитою швидкістю і от настав момент істини, який визначить їх подальше відношення один до одного. Вони розуміють що це точка неповернення і так як раніше вже не буде. І тут Україна подивилася на США своїми яскравими очима.
    🇺🇦:Якщо чесно, я сама в останні місяці відчуваю до тебе сильний потяг. Поїздка в Карпати сильно зблизила нас. Мені дуже не хотілось, щоб всі їхали, а особливо ти США – хлопець з надією поглянув на її, його серце на мить наче зупинилось – я теж хочу дарувати тобі турботу та бачити в тобі мого янгола- охоронця – тепло посміхнулась дівчина.
    🇺🇸:Тобто це значить, що я подобаюсь тобі і ми можемо бути разом? – Наче не вірячи її словам перепитав хлопець.
    🇺🇦:Так, я хочу бути з тобою – дівчина на секунду задумалась, що стати парою їм завадить їх суспільство, де для закоханих може бути лише один варіант розвитку щасливих подій, це – об’єднання. Але озвучувати свої думки вона не стала, не хотілось псувати настрій хлопцю і собі в такий чудовий момент.
    🇺🇸:О Боже я навіть повірити не можу. Чесно я не очікував що в тебе також є почуття до мене – дівчина посміхнувшись встала і підійшла до хлопця та сіла на підлокітник крісла в якому він сидів.
    🇺🇦:Ну як же мені міг не сподобатись такий красень. Так звісно раніше я думала, що закохатись в кращого друга це – крінж, але відчувши це на собі забрала слова назад – сміючись мовила дівчина і провела своїми пальцями по щоці хлопця.
    🇺🇸:Отже мені вдалось виділитись серед інших. І я знаю що це не через мою владу чи зовнішність. Ми дуже добре знаємо одне одного Юкі і як на мене це тільки плюс до наших стосунків – вже пошепки промовив хлопець та нахилився до її обличчя. Дівчина все зрозуміла без слів та закривши очі віддалась моменту насолоджуючись смаком цих солодких вуст. Сьогодні їх серця воз’єдналися, можливо те чого вони потребували так довго знайшло їх само.

     

    0 Коментарів