Фанфіки українською мовою

    Love Me Again – John Newman
    Добрий ранок, Україно – Нумер 482
    Ukrainian Heart – Alilo
    19:01, 23 серпня
    – Отже не встиг кажеж і навіщо мені такі помічники, спочатку профтикав у Львові потім зовсім втратив її слід. Як ти це поясниш?
    – Сер ви ж самі розумієте ми не пожемо постійно відстежувати її переміщення, а тоді це було щось дивне…енергія країни наче зникла.
    – Що ти верзеш країна не може просто зникнути а потім знову з’явитись! Гаразд принаймні ми знаємо де вона зараз і де буде 24 серпня. Ну що ж люба Україна з наступаючим тебе – на обличчі країни з’явилась зухвала посмішка – чом би не привітати особисто.
    24 серпня Київ 11:00
    Ну що люба сестро все готово для святкування? – з цікавістю запитав хлопець.
    🇺🇦:Так УПА я така щаслива, що цього року ти будеш присутній. Кожен раз 24 серпня я думала про свою незалежність і те що без тебе її не було б. Твоя присутність дуже важлива для мене.
    І я цьому теж дуже радий, але повторюсь я розпочав цей шлях а ти його продовжила – затвердив повстанець з легкою усмішкою.
    🇺🇦:Дякую що ти зі мною, моя сім’я, мій любий брате – дівчина щиро обняла брата, а він її у відповідь. Простояли вони так декілька хвилин до поки не підійшов Київ.
    🇺🇦:Київ все підготовлено? – запитала дівчина.
    – Так все йде по плану хвилюватись не варто – запевнив хлопець.
    🇺🇦:Добре, цей рік він особливий ми ще ніколи так масштабно не святкували, ти ж знаєш.
    – Так знаю, але тобі не варто хвилюватись  подумай про хороше. Це ж твій день будь собою тут будуть всі свої і ні кого лишнього.
    🇺🇦:Так ти правий, авжеж.
    – Друзі мої, рідні мої привітик ще раз, перед святкуванням хочу запевнити все облаштовано просто чудово. Шкода Одеса до нас не приєднається – сказав трохи засмучено Харків – і не хвилюйтесь я день міста чудово відсвяткував.
    – Ти ж знаєш в її буде окремий парад, тому не бачу причин для смутку. Україна люба моя вітаю тебе ще раз із 30-тою річницею Незалежності сьогодні по особливому чудовий день і я бажаю, щоб ти й надалі будувала власне майбутнє вільною країною – обійняв дівчину хлопець.
    🇺🇦:Дякую Львів, всім вам дякую я така щаслива що ви розділите зі мною ці години щастя.
    🇨🇿:І не тільки вони – дівчина обернулася на голос позаду, очі її в мить засяяли від частя.
    🇺🇦:Чехія, Польща, друзі яка я щаслива бачити вас. Ми не бачились вже майже 3 місяці – дівчина підбігла до друзів та міцно їх обійняла – дякую що приїхали для мене це так важливо.
    🇵🇱:Ну що ти Юкі як ми не могли, ти ж нас запросила на день Незалежності це найважливіше для країни свято і я щаслива що ти можеш масштабно його відсвяткувати не дивлячись на вірус – весело промовила полячка – до речі ти дуже красиво виглядаєш все таки вишиванка на тобі дивиться найкраще.
    🇺🇦:Дякую мені теж подобається – дівчина була одягнути в довгу красиву вишивану сукню з червоним поясом та вінком живих квітів на голові.
    🇵🇱:Подарунок ми по традиції вручили столиці.
    🇺🇦:Так авжеж дякую, а де Прага та Варшава?
    🇨🇿:Вони відійшли зустріти інших, зараз мають під’їхати.
    🇺🇦:Ох тоді нам теж потрібно поспішити, вірніше ви залишайтесь тут а я зустріну гостей – дівчина швидкою ходою пішла в інший бік зустрічати новоприбувших країн.
    🇱🇻🇪🇪🇱🇹:Доброго дня Україно вітаємо тебе з Днем Незалежності – одночасно голосно проговорили країни.
    🇺🇦:Дякую мої любі я така рада вас бачити – дівчина обійняла всіх трьох одночасно – проходьте будь ласка наші спільні друзі вже тут.
    🇱🇹:Привіт Польща, Чехія.
    🇱🇻:Привіт, бро.
    🇪🇪:Привітик.
    🇺🇦:Ну ви будьте тут, а я далі буду зустрічати гостей їх буде ще не мало.
    🇱🇹:Ну що як ви почуваєтесь?
    🇵🇱:Чудово я майже 3 місяці не бачила Україну і вас до речі теж.
    🇱🇻:Ну знаєте не легкий зараз час не на кожному святі ми можемо ось так зустрітись як сьогодні.
    🇪🇪:Я рада і цій зустрічі.
    🇺🇦:Київ ти зібрав всіх прибувших столиць?
    – Так вони зі мною, але скажи лише одне чому подарунки приймаю я?
    🇺🇦:Подарунки вручають столиці, бо ти моє серце і доказ того що я дійсно незалежна.
    І все ж це якось не правильно.
    🇺🇦:Та годі тобі, диви ще авто їдуть.
    Коли ж авто зупинились з кожного вийшов представник англомовної сім’ї. Україна завмерла коли побачила двох кращих друзів і свого найближчого партнера.
    POW Україна
    🇺🇦:Містер Великобританія, Канада, Сполучені Штати Америки я дуже вдячна що ви приїхали і дуже цьому рада.
    🇬🇧:Ми теж дуже раді, але Україна сьогодні твоє свято тому відкинемо цей офіціоз, будемо собою.
    🇺🇸:Ти і так завжди офіціальний тату.
    🇬🇧:Україна я вітаю тебе з твоєю 30-річницею, бажаю щоб всі твої плани на майбутнє здійснилися і щоб ці тяжкі часи нарешті залишились в минулому.
    🇺🇦:Дякую Великобританія, мені дуже приємно це чути – англієць розвів руки в сторони і я  міцно його обняла, доволі не звично це робити він завжди такий строгий а зараз спокійний. Але всеж Британія один з моїх довірених обличь, країна якій я можу довіряти безсумнівно.
    🇨🇦:Україна я теж хочу тебе привітати, сьогодні особливий день для тебе я дуже щасливий що 30 років тому ти змогла вибратись із цього соціалістичного світу і будувати майбутнє на власний розсуд. І я ніколи не пожалкую, що першим визнав твою незалежність.
    🇺🇦:Дякую Канада я теж ніколи не пожалкую що маю такого чудового друга – ми міцно обнялися обдаровуючи один одного щирими посмішками.
    🇨🇦:До речі це подарунок від нас всіх але ми домовились, що вручу його саме я як перший хто почав з тобою контактувати після твоєї незалежності – хлопець тримав чорний чемодан та запаковану вазу як я помітила дуже крихку, велику та давню.
    🇺🇦:Дякую, ще раз дякую вам всім – Великобританія та Канада повернулись в бік США кивнули один одному та пішли в іншу сторону до інших країн. До мене нарешті підійшов США, американець за яким я якимсь чином найбільше сумувала.
    🇺🇸:Привіт Юкі.
    🇺🇦:Привіт США.
    🇺🇸:Мої батько та брат вже висловились з приводу цього свята, але того що хочу для тебе й не перерахувати. Але все ж я вітаю тебе з річницею. Буду чесним я ніколи не думав, що буду підтримувати такий міцний зв’язок з пострадянською країною, але тим не менш я вдячний долі що вона вказала мені на тебе. Я щиро радий що можу розділити з тобою свої емоції та почуття і хочу сьогодні бути максимально близько до тебе. Ти той промінчик сонця, що сяє мені у похмурі вечори – хлопець наблизився та поцілував мене у щоку, а потім обійняв.
    🇺🇦:Дякую США – трохи розгублено промовила від неочікуваності дій, але далі вже звично привела думки в порядок – мені дуже приємно чути це від тебе. Ти б знав як мені не вистачало весь цей час тебе. Після наших пригод у Карпатах я почувалася трохи самотньою, але наші дзвінки трохи веселили мене.
    🇺🇸:Ох, Юкі мені шкода, але я ніяк не міг приїхати до тебе хоч навіть зовсім нещодавно був у Європі. Сьогодні я нарешті зможу відпочити від всієї цієї рутини і побути з тобою і всіма іншими. До речі це тобі особисто від мене подарунок, подивишся пізніше.
    🇺🇦:Дякую, але не потрібно було.
    🇺🇸:Авжеж потрібно прошу прийми мені так хочеться щоб ти тримала це при собі надалі.
    🇺🇦:Добре, авжеж він буде зі мною, дякую любий американцю – трохи червоніючи сказала я – але зараз ти йди до сім’ї, а я приєднаюся до вас пізніше.
    🇺🇸:Добре не затримуйся.
    Хлопець пішов, а я продовжила зустрічати своїх союзників. Після англомовних приїхали Швеція та Фінляндія хлопці привітали мене та разом зі столицями вручили подарунок мені та Києву. Серед інших були також Молдова, Румунія, Грузія.
    – Україна там ще одне авто приїхало.
    🇺🇦:Так? Що ж йду подивлюся, хоча я вже і так здогадуюсь хто це.
    З авто впевненим кроком вийшов Німеччина. Йдучи до мене із розслабленим виразом обличчя.
    🇩🇪:Привіт Україна.
    🇺🇦:Німеччина привіт. Я думала, що ти вже не приїдеш.
    🇩🇪:Так затримався вибач, але від мене це тобі. Бажаю тобі якнайкраще розвиватись упродовж ще сотні років – хлопець вручив мені подарунок та міцно обійняв.
    🇺🇦:Дякую Герман, мені приємно що вся наша команда сьогодні в зборі і навіть більше. Мені не вистачало тебе і всіх інших.
    🇩🇪:Мені теж все таки ця пригода була незабутньою. Можливо ми ще разом в майбутньому просто відпочинемо і будемо насолоджуватись часом.
    🇺🇦:Так, як то кажуть надія помирає останньою, а тепер ходімо. Ти останній гість, зараз розпочнеться святковий парад, а далі ми зможемо піти і дійсно відпочити.
    THE END POW Україна
    День проходив чудово, після святкового параду, демонстрації військової техніки офіційна частина свята завершилась, далі всі мали особистий час. Столиці чудово продемонстрували свої армії, поки країни за ними спостерігали. Всі були просто взахваті від організації параду та креативності його проведення. УПА щоб не лякати країн не з’являвся перед ними його лише бачила Україна. І звісно ж в кінці військової ходи ЗСУ, СБУ та інші підрозділи підняли великий синьо-жовтий стяг до неба. Поки Київ показував місто іншим столицям, Україна поселила в одному з найкращих готелів столиці своїх гостей та відправилась святкувати разом з ними день Незалежності. Але чи знала вона, що скоро до її прибуде ще один гість, якого вона на своїй території точно не очікує бачити.
                      Далі буде…

     

    2 Коментаря

    1. Хочу прокоментувати та підправити дещо. Першою Незалежніть України визнала саме Польща, а потім, трішки пізніше, Канада. Але якщо це ваше АУ, тоді нічого страшного.
      Чекаю продовження ❤️😌

       
      1. @Український соняшникOct 7, '22 at 09:43

        Привіт, дякую за виправлення я намагаюся поєднувати історію і свою АУ в цьому фанфіку, але цей момент с
        оже профтикала
        😊💗