Фанфіки українською мовою

    В подушках – O.Torvald
    Can’t Pretend – Tom Odell

    *Корноул, Великобританія, самміт G7*
    Я йшов по коридору будівлі міжнародних засідань. Сьогодні перше в цьому році зібрання семи країн та їх гостей. Настрою щось робити зовсім немає. Кожне таке зібрання проходить за певним планом, але що разу виникають все більші проблеми. Сьогоднішня тема наслідки пандемії та глобальне потепління. Навіть уявляти не хочу з якої причини ми будемо збиратись в наступному році. Зараз до мене всі поважно вітаються. На конференціях та роботі всі мене знають як могутнього лідера до якого треба звертатись з повагою. І хоч з друзями я звичайний США, при інших навіть їм доводиться використовувати офіціоз, але звісно не у всіх випадках.
    Зараз в мене є ще 10 хвилин і знову почнеться вирішення невідкладних глобальних проблем. Як же це все набридає, хочеться інколи просто відпочити і щоб мене ніхто не чіпав.
    🇨🇦:Привіт США – Канада підійшов та обняв мене. Він єдиний кому я можу довіритись як собі та поділитися проблемами.
    🇺🇸:Привіт брате.
    🇨🇦:Ти щось не в гуморі.
    🇺🇸:А звідки тут взятись гумору, кожен тиждень якісь зустрічі та конференції а між тим робота з проблемами власної території, не знаю коли останній раз нормально спав.
    🇨🇦:Єдине що видає тебе це не повністю укладене волосся.
    🇺🇸:А мішки під очима тебе не хвилюють?
    🇨🇦:Та їх майже не видно, намажся перед сном зволожуючим кремом і добряче виспись.
    🇺🇸:Та я останнім часом зовсім нічого не встигаю, от що буває коли ти найсильніша країна світу. Всі мають до мене якісь справи, вони скидають вирішення великих проблем на мене а самі займаються вирішенням своїх питань. Я ж теж не залізний мені теж інколи потрібна допомога, порада, але хто її дасть? Хто вирішить мої проблеми?! А знаєш що найгірше сьогодні мені якісь країни можуть плювати в спину й поливати лайном, а вже завтра вони буть мило посміхатись та простягати контракт про співпрацю. Ось воно справжнє обличчя наших здавалося б союзників, найогидніше відчуття лицемірство –  говорив я це дивлячись йому в очі. Брат завжди розуміє мене, тільки він знає справжнього мене, країну якій теж хочеться доброти та турботи, щоб в потрібну хвилину хтось підтримав.
    🇨🇦:Гей, все добре. В мене зараз не так багато роботи, тому я тобі доможу чим зможу. Я бачу тобі зараз дуже тяжко і мені прикро бачити тебе в такому стані – Канада знає що я емоційний і для кращої впевненості обійняв мене, хто б знав що молодший брат буде допомагати з проблемами старшому – Подумай про хороше через 2 тижні в України День Незалежності до того ж ще й річниця. Вона казала що запросить нас на днях.
    🇺🇸:Річниця, День Незалежності? Точно я зовсім забув про це хоча ще недавно пам’ятав.
    🇨🇦:Я ж кажу тобі треба добряче виспатись, а до річниці в нас ще час є. Юкі офіційно буде 30 років якби не це, свято пройшло б  як в інших без гостей.
    🇺🇸:Як в мене, ну окрім вас.
    🇨🇦:Ну ти ж сам не захотів кликати когось окрім сім’ї.
    🇺🇸:Через пандемію!
    В цей момент ми почули з динаміків що всіх країн-учасників просять пройти до залу співбесіди.
    Коли всі посідали на свої місця розпочався самміт.
    🇬🇧:Всім доброго ранку! Сьогодні ми вчергове зібралися, щоб вирішити глобальні проблеми нашого світу, а саме наслідки пандемії COVID19 та глобальне потепління.
    Братанія продовжував говорити, а я намагався уважно слухайни та не заснути від недостачі сну. В якийсь момент я задумався про останню розмову з Україною по відеозв’язку. Ці розмови єдине що приносило мені радість у всі ці сірі та похмурі дні і навіть в свій же День Незалежності я не був повністю щасливим, зі мною була вся моя сім’я, але не було кращих друзів та її. Юкі я сумую за тобою. Якимсь чином ця, здавалося б на перший погляд, звичайна країна зуміла пробудити в мені інтерес, якого не було з іншими країнами. За останні роки я дуже прив’язався до її. Інколи в мене навіть була думка, що я якимсь чином заздрю Канаді, що він знає її майже з народження, а я хоч і познайомився з нею в 1945, лишень пів століття по тому почав налагоджувати політичні та інші відносини. І хоч вона постійно привітна та спокійна при інших країнах, в душі вона емоційна та зворушлива країна, яка так само як і я хоче турботи та звичайного відпочинку без всіх проблем. Вона пройшла дуже тяжкий шлях, який не всім підсилу підкорити і це заслуговує поваги. Найбільше зараз мені б хотілося її ніжних обіймів та слів підтримки. Мабуть я один із рідкісних країн, які мають певну людяність, а отже й власну особистість, а не просто уособлення географічних територій та політичних відносин. Якщо раніше країни укладали спільні союзи то зараз це робити не обов’язково, а отже й потреба в почуттях чи коханні зникла. Але це мене не стосується, адже я такого ще не відчуваю, мабуть. Раніше я був затятим скептиком, як і біььшість країн вважав що кохання та дружба нам не потрібні, адже в цьому не має сенсу. Але схоже Юкі зуміла перевернути моє світосприйняття і довела, що в нашому світі теж є місце дружбі, але чи є коханню?
    🇬🇧:США, ви мене слухаєте?! – із думок мене відволік Британія.
    🇺🇸:Перепрошую містер Великобританія я на хвилинку відволікся обдумував деякі рішення та вашу промову – батько чудовомо мене знає і зрозумів що відволікся я не на тему самміту.
    🇬🇧:Добре США, але надалі не відволікайтесь, а вирішенням проблеми діліться з іншими.
    🇺🇸:Так, дякую – конференція продовжилась і щоб інциденту не повторилось мені довелось повністю зануритись в тему зустрічі.
    Коли ж самміт закінчився я поспішив до свого готелю, щоб зібрати речі і чим душ відлетіти у Вашингтон. Але на виході з будівлі мене зупинили мої брати та батько.
    🇬🇧:США ти поспішаєш?
    🇺🇸:Взагалі так, потрібно швидше повертатись і закінчити роботу.
    🇨🇦:Гей я ж казав що допоможу тобі, не варто так спішити ти можеш залишитись хоча б на сьогодні, а полетіти в завтра.
    🇬🇧:А для зручності приїхати в мій маєток, давно ти не був у батьківському домі – продовжували наполягати на свому родичі.
    🇺🇸:Але в мене робота, як би мені не хотілось залишитись, але я маю все вчасно виконати.
    🇭🇲:США ми тебе чудово знаємо і якщо я не помиляюсь всі документи на які потрібен підпис чи дозвіл ти з собою взяв, ті що потрібно написати можна зробити й онлайн, а це вже половина зробленого з дечим доможе Вашингтон з дечим ми з Канадою та батьком і от майже все – весело посміхнувся Австралія, але я не розділяв його оптимізму.
    🇺🇸:Ти занадто оптимістичний, виконаю одне з’явиться інше інколи мені здається, що це коло не замкнеться ніколи, а ще кажуть Німеччина не вилазить з кабінету, але в його хоча б обов’язки ЄС розділені з Францією та Італією. А мені з НАТО та ООН чомусь не дуже спішать допомагати і це тільки найбільші формування!
    🇭🇲:Але для того і є сім’я, щоб домогати один одному ми дали присягу, що навіть в тяжкі часи будемо триматися разом. Триматися один за одного і коли це можливо максимально підтримувати одне одного. Ми бачимо, що тобі заразя дуже тяжко і тому пропонуємо допомогу, адже ми єдині один в одного. Ми єдина сім’я, яка ще зберегла добрі відносини один з одним попри століття конфліктів.
    🇬🇧:Наш світ ще не повністю погряз в крові і в йому є місце для хороших вчинків. Ми не люди, але й не роботи, щоб нічого не відчувати. Кожен з нас заслуговує бути щасливим і якщо ми можемо дати один одному щастя то зробимо це.
    🇨🇦:Заради сім’ї, заради свого життя і не важливо, що казатимуть інші, якщо ти почуваєшся щасливо то ти на вірному шляху – всі троє родичів одночасно обняли мене. Я давно не чув від них таких слів, особливо від батька. І хоч зазвичай він буває строгим, але він любить мене, як мої брати та сестра. Вони праві ми єдині є один в одного і попри тяжкий час будемо максимально підтримувати один одного. Ніхто в цьому світі не одинокий, навіть той хто думає, що життя втратило сенс. Я буду йти далі попри труднощі, як завжди це робив, бували часи набагато складніші ніж зараз, але я справлявся от і зараз це зроблю. Але слова родичів дали мені ще одну надію, надію на моє світле майбутнє разом з Юкі. І тепер я буду діяти, а інші хай думають що заманеться, це моє життя і тільки я вирішую як його прожити.

     

    2 Коментаря

    1. Sep 14, '22 at 17:32

      Це просто неймовірний фанфік, з нетерпінням чекаю продовження (⁠*⁠´⁠ω⁠`⁠*⁠)

      Автор молодець, в тебе золоті ручки чи правильно було б сказати мізки? ┐⁠(⁠‘⁠~⁠`⁠;⁠)⁠┌
      Ну думаю ви мене зрозуміли (⁠ ⁠˘⁠ ⁠³⁠˘⁠)⁠♥

       
      1. @BanderaSep 14, '22 at 20:27

        Так зрозуміла😄Дякую вам за такі чудові слова це нади
        ає мене писати❤💓💓