Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Ж/Ч

    Останні правки у проекті знаменували закінчення кількамісячної роботи.
    — За таке й не гріх випити. Правда, Катерина Батьківна? – Марк підвівся з-за столу розминаючи спину, яка, здавалося, зараз хрустітиме не гірше від того Хрустім.
    — О, а тобі мама дозволить?
    Марк лише скривив драматичну гримасу, ніби його вразили у саме серце, і зник у коридорі. Дівчина лише закотила очі. За мить на порозі виплигнув хлопець із пляшкою та двома склянками.
    — Ти ж не серйозно?
    — А чому ні? – з незворушним виразом запитав хлопець, ставлячи усе на стіл.
    — Здається ти забув, що в нас завтра школа, так ще й нульовий урок.
    — Ой, я тебе прошу. Ми не кожен день закінчуємо такі проекти. Тим більше це просто вино. Чи організм пані дуже чутливий? Можу набрати водички з крану.
    До слова, вода з крану смерділа жаба‏ми. Марк вже наповнив два келихи й приніс мандаринів.
    ***
    Кілька ковтків перетворилися на кілька келихів. Після тривалої щирої розмови про дитинство та недоумкуватість тієї самої вчительки між ними запала тиша. Дівчина розглядала загострені риси обличчя хлопця, які освітлювалися лише настільною лампою. Злегка кучеряве темне волосся зараз виглядало не так ідеально вкладено як завжди, проте не менш привабливо. А зеленуваті очі здавалися тепер більш темнішими ніж зазвичай. Він перевів погляд на неї, і в Каті ледь приступ серця не схопив. Адже за усі ці місяці робити з ним цього собі не дозволяла. Вона швидко почала роздивлятися розетку в кімнаті, яку ледь було видно.
    Легкий дотик руки хлопця на коліні дівчини пройшов струмом по усьому тілу.
    — Що ти робиш? – ледь чутно прошепотіла Катя.
    — Те, що давно хотів, – так само тихо сказав.
    Хлопець сам не знав, що він творив, проте здоровий глузд сказав «до побачення» й залишив замість себе лише бажання. Він потягнувся до її губ, заразом піднімаючи руку вище по стегні. Катя видихнула йому в рот. Посмоктувати її нижню губу виявилося неабияким задоволенням, яке впало важким каменем внизу живота. Проте розум просвітлінням повернувся до нього. Він зараз же відірвався від неї.
    — Вибач, я…
    Та не встиг Марк вигадати якусь дурницю, як Катя потягнулася назад до нього, кладучи руки на шию хлопцю. Їхні губи сплелися в новому поцілунку. Більш впевненому, більш шаленому. Дівчина відчула руки хлопця майже там, але він перейшов на талію, присуваючи бажане тіло ближче до себе. Тиша в кімнаті переривалася на часті характерні звуки, які ще більше збуджували пару.
    Руки хлопця знову поповзли вниз й зупинилися на округлих стегнах дівчини, обтягнутих чорними джинсами. Він потягнув її на себе, підводячись зі стільця й змушуючи ноги дівчини оплести його торс. Зробивши кілька кроків на зустріч ліжку, хлопець опустився разом з Катею на м’яке покривало.
    Коли він притиснувся до неї усім своїм тілом, дівчина відчула, наскільки твердо впирається його член їй у пах. І їй було неймовірно приємне це відчуття. Вона поклала свої руки на спину хлопця, потроху спускаючись нижче до сідниць й прижала їх до себе. Він, тим часом вже зминав однією рукою її груди через шовкову блузу, не розриваючи поцілунок.
    Катя вже почала стягувати футболку з Марка, коли задзвонив телефон у передньому кармані штанів хлопця. Вібрування від телефону у паху дівчини змусило її застогнати просто хлопцеві в губи. Крізь поцілунок вона відчула як він усміхнувся. Марк швидко збив дзвінок й відкинув телефон подалі. Тепер він вже без футболки й справляється з одягом Каті.
    Залишивши одну лишень білизну, парочка заходилася мацати один одного, посмоктуючи кожну ділянку тіла, яка траплялася на шляху. Довгі пальці Марка стиснули стегна дівчини, прижимаючись ще ближче один до себе. Член хлопця болісно терся об тканину боксерів, вимагаючи уваги. Марк обережно зачепися пальцями за дівочі трусики й почав їх стягувати вниз. Він відчув як затремтіла під ним Катя. Ненадовго відсторонившись від дівчини, Марк улаштував свою голову поміж її ніжок. Спочатку залишив кілька поцілунків на внутрішній стороні стегна. Дівчина стегонула ногами, намагаючись зімкнути їх, проте руки хлопця міцно затисли їх у зручній позиції.
    Гарячий язик торкнувся мокрої проміжності. Дівчина знову ринула стегнами. Марк почав вимальовувати кола навколо клітора, поки по його підборіді текла змазка дівчини.
    — Ааах, Марк, я зараз кінчу.
    Та Марк продовжував інтенсивно вилизувати й висмоктувати її принади, а потім взявся швидко терти клітор пальцями, аж доки та не скрикнула від насолоди, стиснувши ноги навколо хлопця.
    Не розриваючи тенета ніг дівчини, Марк простягнув руку до тумби й витягнув лубрикант та презерватив. Катя лежала відкинувши голову та прикривши очі. Її каштанове волосся розсипалося хвилями навколо голови, утворюючи ореол. Марку на мить здалося, що перед ним лежить свята. Проте святість сьогодні не для них. Він схилився до неї, аби знову відчути смак її губ, разом з тим надрочуючи власний стояк.
    Катя знову відчула прилив збудження. Його рука час від часу торкала її мокрі принади. До чого ж вона хотіла відчути в руках твердість його члена! В роті одразу побільшало слини, як і адреналіну в крові. Вона наполегливо відштовхнула тіло жаданого парубка, не розриваючи сплетіння губ. Коли ж Катя опинилася верхи, Марк знову усміхнувся крізь поцілунок та з новим напором висмоктував її губи, а тоді ураганом ввірвався язиком всередину. Вона відчула присмак алкоголю та свого власного соку. Поступово опускаючись рукою оголеним, злегка підкачаним, торсом, вона зупинилася біля пупка й почала кігтиками пошкрябувати низ живота. Коли ж вона торкнулася краю боксерів, відчула як напружилося тіло під нею. Азарт заграв в її жилах. Залишивши поки що труси у спокої, вона обхопила стояк через тканину та почала масувати його. Вверх-вниз. Жар його збудження відчувався крізь щільну тканину. Він різко видихнув крізь поцілунок та стрімко схопився за її сідниці, ляснувши одну з них. Зробивши ще кілька рухів, дівчина зрозуміла, що жадає відчути його на смак. Приклавши руку на животик, вона повільно потягнулася під тканину. Твердий член був настільки гарячим, що Каті здалося, ніби зараз ошпарить пальчики. Потягнувши другою рукою труси донизу, вона нарешті вивільнила його. Опустившись поміж його ніг, вона бачила в тьмяному світлі як зблиснула краплина змазки на кінчику члена. Не вагаючись, вона злизала солону крапельку та обхопила голівку губами. Кімнатою пролунав хриплий стогін, а покривало стислося між пальцями Марка. Він стогнав з кожним разом, як вона опускалася нижче. Слина текла її підборіддям. Час від часу вона здригалася від блювотного рефлексу, коли брала надто глибоко. Він поклав руку на її голову, схопившись за розкішне волосся, й почав вдовбуватися в ротик, відчуваючи членом гланди дівчини.
    Вихопившись із сталевої хватки, Катя знайшла кинутий презерватив та розірвала упаковку. Розмістивши контрацептив на голівці, вона стиснула верхівку, випустивши повітря з ного, та почала поступово розмотувати його по всій довжину, супроводжуючи це нерозривним зоровим контактом з Марком. Здавалося, його очі стали чорні. Ката потягнулася до лубриканту, та хлопець спинив її руку на пів шляху.
    — Не перебирай всю ініціативу, люба.
    Видушивши кілька крапель на пеніс, хлопець розмазав лубрикант по всій довжині.
    — Не хочеш трохи догі-стайлу?
    Дівчина посміхнулась та опустилась на коліна, опираючись на лікті. Марк взяв член до рук й почав водити голівкою по мокрим статевим губкам. Катя роздратовано застогнала.
    — Ввійди в мене. Будь ласка.
    — Справді?
    — Стули свій писок і ввійди вже. Молю тебе.
    Більше його випрошувати не довелося. Спрямувавши член від аналу до входу до вагіни, Марк протиснувся у вузький прохід. Стогони обох пройшлися кімнатою.
    — Яка ж ти.. ах.. вузенька – вихопилося в хлопця.
    Повільно ввійшовши до кінця, Марк зупинився, аби Катя трохи звикла до розміру.
    — Рухайся – пробурмотіла дівчина.
    Йому не треба було повторяти. З кожним разом він нарощував темп. Його яєчка з ляскотом билися об пах дівчини, збуджуючи вібрацією, яка проходилася при ударі. Кімната наповнилася похабними звуками та протяжними стогонами. Дівчина відчула, як почали тремтіти її ноги. Марк ляснув її кілька разів по сідницях, залишаючи ниюче, але приємне, відчуття болю.
    Хлопець значно пришвидшився. Збиваючись з темпу та дихання, він жорстко відтрахував Катю. Дівчина почала стогнати ще голосніше. Вона затремтіла під його руками, й він відчув як її вагіна стискає його член. Він знав що йому варто було б зупинитися, аби вона нормально кінчила, проте не міг зупинитися. Її ноги обм’якли, й вона повалилася на покривало. Не розгубившись, Марк перевернув свою бестію на спину й почав втрахувати тіло дівчини в ліжко.
    Катя відчула, як член всередині неї почав пульсувати. Марк різкими глибокими поштовхами кінчав. Його волосся розтріпалося й спадало на очі, а губи привідкрилися, виносячи стогони з гарячого тіла. Акуратно притримавши краї презерватива, Марк повністю вийшов з неї. Знявши контрацептив, він поцілував Катю й ліг біля неї, заграбастуючи її до себе в обійми.
    — Думаю, ми можемо завтра не йти в школу під приводом неймовірної втоми від праці над проєктом.

     

    2 Коментаря

    1. Aug 13, '22 at 21:44

      АААААААААААА ЦЕ ТАК… КЛАСНО!!!!

       
      1. @Nklm ViraAug 14, '22 at 15:13

        ДЯКУЮ❤️