Фанфіки українською мовою
    Фандом: Наруто (Naruto)

    Його нізя підпускати й на метр до моєї сімї. Но я не можу його вбити краще відправлю в приют так буде краще.

     

    Після цього Мінато оставив Наруто біля приюту й запискою це Наруто Узумакі. Й зник.

     

    Пройшло п’ять років Наруто жив м’яко кажучи хреново кожен день його майже до смерті б’ють а десятого жовтня він ховається в лісі смерті він там собі завів подругу пуму він назвав її Кам.

    Не оріть на мене таке ім’я існує не вірте загугліть.

    Одного разу після побоїв він з’явився на галявині там грали в карти шестеро істотколи він підійшов він побачив лиса, який мучався бо карти для ного були міліпіздрічискі тому він програв і дивлячись по його реакції не перший раз.

    Добрий день. тихо промовив хлопчик. Який милий!!Акварія заспокойся бо зараз ти його задушиш.замовчи Агнірій. Промовила Акварія, як поняв холопчик. Може вже в щось інше зіграємо? Ти що сліпий Айрофій? Агнірій, Акварія то, що я не звертаю увагу це не означає, що я сліпий. Промовив Айрофій. Ладно треба придставитися перед пацаном моє ім’я Екорум можеш називати мене Еко це. Він показав на єдину жінку в колективі . Акварія можеш називати її Аква, Ось його. Показав на мужика, який палав. Агнірій або по іншому Агній, його хіляка звати Айрофій по-іншому Айро а це Темпест а його килима думаю ти знаєш. Який килим. Так ладно поки ці два болбеса будуть розбиратися ми з тобою поговоримо.

    Через дві години:

    Понятно це получається що я маю тренуватися до такого, що майже помирати буду так? Так а вдобавок тебе нізя вбити тому все буде добре. Відповіла хлопчику Аква.

     

    0 Коментарів