Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Попередження щодо вмісту: Інші види стосунків

    -Так-відповів молодший з смущанням.

    *Старший припіднявши Дмитра продовжив цілувати , і пробравшись в кімнату .Юра упустив пасива на ліжко не відриваючись від поцілунків, привідкривши очі він побачив що лижачий хоче більшого тому поволі відсторонився від поцілунків, старший зняв з себе весь одяг і фудболуку з Dama*

    -Ти впевнений, що ти цього хочеш?

    -Так, не зупиняйся , швидше-відповів Каспер.

    *Пасив замітив в очах любимого вогонь , він був настільки гарячим , що акж хотілося віддатися йому повністю. Юра це помітив тому вирішив не втрачати такого шансу. Він почав цілувати губи злегка покусуючи за цим повільно переходячи на шию і періодично погладжуючи грудь Дмитра. Ury почув тяжкий подих молодшого, тому він почав осипати поцілуноками його шию і час від часу посмокчуючи залишаючи синю доріжку. Насолодившись шиєю, він перейшов до грудей почав забавлятися сосками лежачого. Від таких маніпуляцій молодший вигинався в різні сторони. Юра спочатку просто облизував сосок а потім поволі цілував і злегка покусував. Dam не витримав і разом зі стоном викрикнув.

    – ввійди в мене я так більше не можу.

    Ury лиш усміхнувся , упустив руку на задницю поволі стягуючи білизну , і спускаючись до інтимного місця нижче поясу залишаючи мокру доріжку. Акж до голівки самого органа. Поцілувавши її він починає посмокчувати і брати його в рот. Доходячи до середини він різко бере орган повністю і в той же момент пропихає два пальці в польсуючу дірочку. Від таких дій Дмитро вигинається повністю і видає голосний стон риплячим голосом. Юра в свою очерідь продовжує доводити до екстразу молодшого лиш своїм ртом і пальцями.

    Старший зупинив робити такі маніпуляції лиш тоді коли молодший викрикнув крізь стони .

    -Я зараз кінчу.

    Ury розвертає Dama і підставляє свій орган до задниці молодшого промовляючи.

    – Я ввійду.

    Дмитро нічого не не відповів, а лиш закрив очі і роздвинув ноги. Старший все зрозумів і почав повільно проникати в любимого зайшовши на четверть спитав.

    – Тобі не боляче, я начну рухатися.

    Лижачий нічого не відповів а лиш стонов . Ury з мінімальним темпом проникає на половину , а потім починає набирати темп. Пасив лиш вигинається і видає заводячі звуки для актива. Той в свою чергу обертає возлюбленого і різко входить і в той же момент цілує. Так що Dam вигинається і стонить в поцілунок.

    Їх любовні справи тривали приблизно пів години. Після чого молодший просто відключився. Нижчий в свою очерідь накрив сплячого і пішов прийняв душ. І ляг спати.

    Зранку чути гуркіт ,шум і мати. Тут Дмитро осознав що актив на кухні. Він зразу став з ліжка одягся і пішов на кухню. Побачивши як старший пробує щось приготувати усміхнувся. Тихо і не замітно Dam пробрався до серйозного Ury і приобнявши схилив голову на плече готуючого.

    -Не мішай , а то зараз згорить, або не получится, іди почекай-відповів Ury.

    -Добре, добре піду.

    *Тут дзвін в двері , в обидвох були здивовані обличчя*

    До зустрічі в третій главі😊

     

    0 Коментарів