Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Об’єкт номер 1 : Нігредо

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Чи можливо створити людину за допомогою алхімії? А навіть якщо можливо, чи зможе “воно” називатися людиною ? Або “воно” буде просто оболонкою, не здатною мати емоції та душу?

Усе життя народ Каенрії ставив це питання перед собою – перший народ, незалежний від Селестії. Народ справжньої алхімії, який мріяв дізнатися істину цього світу – гордість усього людства.
Але, Богів Селестії не влаштовувала така “самостійність”. Боги прагнули влади над кожною людиною. І увесь час вони шукали приводу знищити цей жалюгідний, занадто гордий набрід.
І ось нарешті, цей привід з’явився.
Ґолд Рейндотир – могутній алхімік, яка, напевно найбільше мріяла створити людину у пробірці. Її ніколи не хвилювало те, що своїм прагненням вона ставить під загрозу увесь свій народ. Перед створенням людини вчена створила свою першу живу істоту – змієдракона, на ім’я Дурін.

Бажаючи використати весь можливий потенціал алхімії, Ґолд нарешті дала Селестії привід знищити Каенрію. Алхімік не встигла створити штучну людину, Боги наздогнали підземне царство раніше, перетворивши більшість мешканців на бридких потвор, які досі створюють хаос у Тейваті.

Не багатьом вдалося врятуватися, але Рейндотир втекла й забрала найважливіше – записи про мистецтво Кгемії, яке давало можливість створювати нове життя.
Через декілька років тяжкої праці та безліч невдалих спроб, Ґолд вдалося зробити те, що можна було назвати людиною. Нігредо – перший крок до створення філософського каменю. Саме так був названий об’єкт номер один. Але вчена не врахувала, що людина, яка має душу також має почуття і бажання. Замість слухняної ляльки, яку дівчина збиралася навчити алхімії, вийшла вже сформована особистість.
Нігредо був дійсно талановитим і розумним, але хлопець не бажав вчити будь-що заради когось, окрім самого себе. Вважаючи таку поведінку вершиною нахабства, Рейндотир вирішила позбутися невдалого експерименту, віддавши його на корм Дуринові.

***

Одного дня Нігредо прокинувся у череві вже давно похованого під снігом дракону. Вибравшися зі своєї “могили”, і побродивши Драконьому Хребту, хлопець виявив дещо немислиме. Його точна копія, яка спокійно мешкає у суспільстві людей. Експеримент усвідомив, що його просто викинули та замінили такою ж, але більш удосконаленою людиною. Людиною, якій просто пощастило народитися “ідеальною”. Лють і гнів росли у середині, і Нігредо вирішив, що він зобов’язаний вбити свою заміну і встати на його місце.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь